091130

Wow, imorgon är det den första december! Kan ni fatta, det är snart jul och ett helt nytt år (igen)! Känns spännande fast å andra sidan så kommer bara jag och resten av min klass allt närmare den "fruktade" C- uppsatsen! Igår fick jag reda på något, inget skvaller tyvärr och inget roligt för den delen heller.. jaja: Arne vår lärare har varit så snäll att han har lagt ut alla svaren till de gamla tentorna som ligger ute för oss att läsa på om vi vill. Det är väl iaf snällt, fast å andra sidan så hade han inte behövt göra det om han inte från början hade gett oss så jävla mycket att plugga på! Hela min lägenhet består utav böcker och tusentals papper överallt.. Skämtar verkligen inte! Inatt har det snöat (för att byta samtalsämne) och snön ligger kvar, kan bero på att det fortfarande snöar ute.. Åå det är verkligen så fint, det ligger som ett tjockt vitt täcke över marken! Hoppas verkligen att det får ligga kvar bara. Igår kväll så blev jag klar med hela sammanfattningen, satt hela dagen och skrev in alla föreläsningsbilder/ text i sammanfattningen så nu är det iaf klart (28 sidor). Avundsjuka? Så nu ska jag upp till skolan och skriva ut allt och alla tentafrågor + svar! Idag kl 13´15 ska vi ha en liten intro till nästa kurs "Samtal med barn", tror jag att den heter, riktigt roligt! Men som det känns nu så tror jag att jag kommer att hoppa över den, hoppas att någon av mina vänner kan berätta vad som sas, fast egentligen så ligger det ju redan en kursbeskrivning ute! Senare idag vid 4- tiden så ska jag iväg till Z- huset och ta denna månadens p- spruta, så med andra ord så hoppar jag över träningen idag. Har inte varit och tränat sen i fre.. så jag får kompensera för det på tis, ons och torsdag istället! Köra riktigt hårt..

XOXO // Johanna 

091129

Ja då var man uppe igen då, kom i sängen kl 02´30 igår natt, så jag var nog ganska så trött imorse. Satt och pluggade igår tills det var dags att gå på bio, New Moon! Filmen var väl helt oki, men jag hade ju läst boken hemma i sommras vilket gjorde att jag hade ganska så höga förväntningar! Och de gick väl inte riktigt i uppfyllelse om jag säger så. Det var hel del som var borttaget från boken, fast jag förstår ju att det inte går att få med allt! Var iaf lite besviken men som sagt, den var helt oki, jag vet att jag kommer att se den igen så! Kan inte riktigt hålla mig borta :) Efter filmen gick vi till Paus för ett glas vin, satt o snackade en massa skit.. om saker o ting som hände på den första terminen.. Men efter tag kom vi in på ämnet sex, roligt det där att man alltid börjar snacka sex så fort man fått i sig lite alkohol.. Men det var lika trevligt det, dock så var det väl bara en av oss som hade ett fungerande sexliv att diskutera :) Jaja, jag hade iaf en mycket trevlig kväll med flickorna och kvällen avslutades med buffé på Mc Donalds! Nu är det tid för frukost (jag vet vad klockan är) och sen måste jag sätta igång o plugga, ska gå igenom ca 1000 föreläsningsbilder idag!

XOXO // Johanna

En efterlängtad kväll

Tjosan! Gissa vad jag ska på? Jag ska på bio, gissa vilken film? Skämtar bara.. jag, Maria och Karro ska gå på New Moon nu kväll. Har liksom väntat på den filmen ett helt år och nu ska jag äntligen få se den! Är dock inte så länge sen som jag läste boken men men, vad gör det! Fick just reda på att det kan sluta med ett vinglas efter bion, kan vara gott (dyrt). Alltid mysigt med lite tjejsnack, och det kan framför allt behövas så här i "tenta- tider" :)
Men nu ska jag fortsätta och plugga, roligt så..

"So the lion fell in love with the lamb!"
"What a stupid lamb!"
"What a sick mazohistic lion!"

XOXO// Johanna


091128

Ja som ni vet vid det här laget så är jag mitt uppe i en tentavecka.. har inte så mycket att säga/ berätta då faktiskt! Har iaf sammanfattat två böcker, och nu ska jag sätta igång och läsa "institutionsbehandling av ungdomar", hoppas att den är bra och lättläst! Det mysiga med att ligga och plugga/ läsa är att man kan äta god chocklad till det, sitter just med en LINDT; intense mint och lyssnar på musik..

Såhär har min musiklista sett ut de senaste dagarna:

1. Melissa Horn - Låt du henne komma närmare
2. Lars Winnerbäck- Jag får liksom ingen ordning
3. Lady Gaga - Bad romance
4. Beyoncé feat Lady Gaga - Telephone
5. Queen - The show must go on
6. Rihanna- Russian roulette & Wait your turn
7. David Guetta feat Akon- Sexy Bitch
8. Timbaland feat Nelly Furtado & Soshy - Morning after dark 
9. Kleerup feat Lykke Li - Until we bleed
10. Everlast - White trash beautiful
11. Lars Winnerbäck och Lisa Ekdahl - Tvivel

Lyssna vetja.. Ikväll väntar en efterlängtad paus =)

XOXO // Johanna


091127

God morgon.. fast å andra sidan så är det ju faktiskt lunch nu! Tog mig en riktig långdusch förut när jag vaknade, alltid lika skönt och uppiggande! Ska ta och sätta mig nu och försöka plugga lite innan jag ska skynda mig iväg till hemköp och handla det som jag glömde igår vid Willy´s innan jag ska gå ner till Golds och träna.. Fattar inte att jag inte har fått en hjärtattck än alltså, stressar snart ihjäl mig! Är även meningen att jag ska hinna med och ringa min syster vid halv 2 också.. Vi ska försöka komma på en julklapp åt pappa, alltid samma process varje år! Men nu väntar litteraturen på mig (igen)

XOXO // Johanna 

091126

Vilken dag.. den började i alla fall med att jag och Bita gick iväg till Willy´s vid halv 1 och handlade (storhandlade), kom hem med 4 gigantiska påsar, skönt att vi fick skjuts hem iaf! Väldigt snällt.. och nej vi liftade inte, Bita kände honom sen tidigare! Så nu är man väldigt fattig igen då (borde vara van vid det här laget), alla räkningar är snart betalda och maten befinner sig i frysen! Känns lite hårt att köpa julklappar men det är roligt att ge :) Skulle vilja köpa en mig en ny klänning till julafton/juldagen också men hur ska jag finna pengar till den.. Har verkligen stora problem nu alltså! Livet är inte rättvist alla gånger..
Har lite dåligt samvete över att jag inte har hunnit pluggat något idag heller (ska sätta igång nu). Men jag är helt slut, ögonen vill sova och magen är mätt! Men men.. bara å sätta igång!

XOXO // Johanna

091125

Löningsdag, eller vad man nu kallar den här dagen då man är student! Har pluggat precis hela dagen och kan nu medela att jag är helt jävla slut i huvudet.. och det värsta utav allt är att jag hur mycket som helst kvar. Det tar ju aldrig slut på den här skiten.. Hoppade till och med över träningen idag för att jag skulle plugga.. men istället så fick jag dagens eller årets värsta nyhet för en timme sedan. Camilla medelade mig om att betyget hade lagts ut på ladok! Å jag visste ju att jag skulle få ett dåligare betyg denna gång då jag fick ett A på hans förra kurs. Men jag trodde aldrig att det skulle vara så dåligt som det var, det var ju fan rent ut sagt deprimerande. Så deprimerande att jag gick ner till konsum och köpte kladdkaka och chocklad.. så nu sitter jag här hemma och tycker synd om mig själv samtidigt som jag äter chocklad och pluggar! Jag fattar bara inte hur han kan får vara kvar som lärare, han kastar ju för fan tärning då han sätter betyget! Hur kan man gå från ett A till *? Det är något som inte jag fattar! Mitt huvud håller verkligen på att explodera..
Lade även märke till att de som läser min blogg tydligen går i klassen då jag endast har några få läsare/dag (skolresa tis och ons). Kan ju vara bra att veta.. för min del iaf! Hoppas att alla har haft det bra på skolresan iaf, fast det är jag helt säker på att de har!

XOXO // Johanna  

091124

Har pluggat precis hela dagen så jag har inte haft mycket till tid övers för att skriva här.. känner sig nästan lite tvingad att skriva några rader iaf.. så här kommer de :) Nu har jag läst ur två av kursens böcker och sammanfattat den ena av dem. Imorgon ska jag upp till skolan och skriva ut tre kapitel om tvångsvård (LVM) och försöka hinna med och läsa dem. Ska även skriva månadens mathandlingslist och också. Får se om jag går till Willy´s imorgon eller på torsdag! Har fullt upp som ni kanske märker.. Men nu ska jag plugga lite till och sen kl 18 ska jag iväg till gymet på Body Step.. måste ju varva bandet med olika pass också!
Läste just att min barndomskompis Sandra ska ha barn igen, tydligen beräknat till den 1 maj, bara några dagar innan Theodor fyller 2 år (hennes förstfödda)! Lillkillen börjar bli stor nu.. Har även hört lite flera nyheter hemifrån, en gammal klasskompis ska gifta sig nu i december (wow) och sen så är det fyra tjejer som ska ha barn! Jag får väl helt enkelt vara glad att jag kom ifrån Hagfors, hade kanske varit två- barnsmamma annars (hjälp)!

XOXO // Johanna

God natt

Klockan är nu halv 11 och jag är totalt borta i "bollen", så trött alltså! Har pluggat precis hela dagen. Satt och läste fram till kl 3 och sen var jag ner till Gold och tränade i en timme. Börjar nästan fundera på en det finns en träningsmänniska i mig, gjorde först en uppvärmining på crosstrainern, fortsatte med en halvtimmes powerwalk på bandet och avslutade med att springa 14 minuter.. konditionen blir ju bara bättre å bättre.. fy fan va roligt det är alltså :). När jag kom hem så var det bara och fortsätta och plugga (sammanfattade).
Imorgon kl 07 åker klassen iväg på studiebesök och där ska de även övernatta, å sen så kommer de tillbaka på onsdag kväll.. Jag hoppas att det kommer få en jättebra resa, anledningen till att inte jag ska med är att jag inte är speciellt förtjust i övernattning. Har aldrig varit det och kommer antagligen aldrig att bli det heller! Men men, hoppas iaf att de får det bra och att de framför allt lär sig någonting nyttigt! Själv så får jag två helt lediga dagar till att plugga (jippi för mig).
Men nu ska jag ta och gå och besöka sängen! Natti natti

XOXO // Johanna


091123

God morgon folket. Känner mig totalt borta, vilket jag är också. Sitter hemma då jag egentligen skulle vara i skolan. Det är så att jag råkade ställa klockan på 10´15 (kl står på det d¨vi börjar 11´15) istället för 09´15. När jag vaknade så fattade jag inte att det var fel, utan låg kvar i 10 minuter till, det var ju så varmt och skönt under täcket! När jag gick upp och kollade schemat så fattade jag däremot att jag hade stället väckarklockan fel, jobbigt! Så istället för att gå till skolan så beslöt jag mig för att stanna hemma och läsa "kidnappad hjärna", börjar få lite panik nu.. på fredag så är det bara en vecka kvar till tentan, och den sista veckan vill jag ha allting klart så att jag kan fokusera mig på att plugga! Livet är hårt..
Ska gå upp till skolan och skriva ut föreläsningen sen vid 13 och då får jag nog lov att gå på det som är kvar av föreläsningen också. Efter skolan blir det träning och sen mer plugg/läsning! Detta är livet då tentan närmar sig :)

XOXO // Johanna

Ingen vila här inte..

Jag är så trött att jag knappt kan finna ord för det ens, söndag brukar ju vara min latdag. Då jag bara ligger i soffan och inte gör ett dugg. Idag har ja sammanfattat fyra kapitel i boken "att släppa taget", sen har jag läst några sidor i en annan bok, diskat, dammsugit, lagat mat och fixat en matlåda tills imorgon! Inte dåligt va?! Har dock inte hunnit med att dammtorka eller duscha än.. Det får bli en sen dusch ikväll.. Sitter och kollar på "Bones" nu och sen blir det söndagsfilmen Shooter på tv4, har dock redan sett den men va tusan..

XOXO // Johanna

091122

Wow, idag snöar det ute (snöblandat), så det är ganska mulet och blött ute nu.. Å detta ledde ju till att sov till kl halv 12 idag, det var så mörkt och härligt i rummet att jag inte ens ville gå upp då! Ska sätta mig och äta en sen frukost nu och sen ska jag plugga, städa lägenheten och laga mat + matlådor! Så jag har fullt upp idag, måste hinna klart med allt innan tv;n börjar också. Fan också: Livet är hårt ibland alltså :) 
Igår kväll mötte jag upp Camilla nere vid konsum, vi gick till Paus (den nya baren) och tog ett glas vin, riktigt gott men det är helt sjukt att man betalar 62 kr för det! Brevid oss satt det tre unga killar och drack, ganska så dragna (fulla) var de också! Det hände en liten grej, angående en av killarna, han som satt närmast mig spydde i sitt drinkglas. Det var verkligen så vidrigt, hatar "spya", men det värsta utav allt var att han sen tog upp glaset och luktade på det! Vem gör något sådant? Varför luktar man på det liksom? Killarna skyndade sig ut därifrån men Camilla gick fram till bartendern och berättade vad som han hänt och han sprang efter killarna. Killen fick välja mellan att torka upp efter sig eller betala böter! Han valde att torka upp det men istället för att göra det så gav han pappret till sin vän.. och han ställde sig och torka upp efter sin vän! Vilken vän alltså.. det hade jag aldrig gjort! Skulle inte ens komma på fråga! Så det var den kvällen.. men jag hade iaf hur trevligt som helst. Riktigt mysigt med tjejsnack :) Så tack vännen för den kvällen!

XOXO // Johanna 


Ett glas vin

Snacka om att jag är trött alltså, och tv 4:s lördagsfilm har just börjat. Transformers, men jag har faktiskt redan sett den, men jag missade dock början på den så jag får lov att se den nu! Ska snart ner till tvättstugan och hämta tvätten och sen bär det av ner till stan för att möta upp Camilla, vi ska sätta oss på Paus och dricka ett glas vin! Det ska faktiskt bli riktigt gott, ett glas med kallt vitt vin är alltid gott. Så det kanske är dags att få på sig kläder med tanke på att tvättiden är slut nu kl 22..
Hoppas att ni haft o får en trevlig lördagskväll ni också :)

XOXO // Johanna

091121

Har just precis kommit hem, har varit nere på stan, sprungit runt i en massa affärer och kollat på allt som jag vill ha. Men jag har även letat efter julklappar också, det är så svårt, men en är klar iaf, den till mamma som jag och min lillebror ska dela på! Sen så har jag frågat mina syskon vad de vill ha, det är alltid svårast att köpa saker till dem! Speciellt min syster, kan ju inte köpa samma sak som förra året! Hittade en hel del som jag själv ville ha, men det får lov att vänta. Nu ska jag ta och sätta mig och plugga lite och sen kl 19 så har jag tvättid! Vilken lördagskväll va, herre min Gud alltså..

XOXO // Johanna

091120

Fredag fredag.. Underbara helg! Det känns verkligen så underbart när det är fredag och man vet att det är helg, man känner sig så värd en ledig helg efter en vecka med enbart plugg och skola! Föreläsningen idag var inte mycket att ha den heller.. hans sätt att prata och förklara är väldigt lättsamt och det var bra i början av kursen, men nu tycker jag bara att det är jobbigt. Ibland förklarar han som om vi skulle vara totalt dumma i huvudet, 20 minuter för varje PP- bild liksom.. det är för länge! Jaja, idag ska jag inte göra ett dugg, ska sätta mig och läsa lite nu och sen ska jag bara ligga i soffan och kolla på tv, hela dagen och hela kvällen! Är ju Idol ikväll, börjar bli lite jobbigt nu då jag har alla mina fem favoriter kvar. Så nu vill jag inte att någon mer ska behöva åka ut, men måste jag välja så vill jag nog att Reza åker hem ikväll. Tyvärr! Morgondagen blir lika slapp den också, om jag vaknar i tid så hade jag tänkt mig en vända nere på stan. Gå runt i affärerna, prova kläder och kanske titta efter julklappar, det är bäst att börja i tid. Ska även försöka hinna med och dammsuga och dammtorka lägenheten också.. Hinna med gör man alltid men att finna lusten till det är däremot så mycket svårare :)
Bäst att jag loggar ut nu så att jag hinna plugga lite innan tv;n sätter igång!

XOXO // Johanna

091119

Har just packat väskan med träningskläder, ska gå ner till gymet och göra några rundor på bandet. Vill komma dit så snabbt som möjligt så att man hinner hem och kan fortsätta plugga. Har som sagt en hel del att läsa och sammanfatta så.. Tänkte först att jag skulle ha blivit med Camilla och Linn på Body Pump men sist så fick jag så ont.. i tre dygn! Å självklart så vet jag också att det blir bättre och lättare ju fler gånger som man tränar det.. Men det är bara det att jag inte har någon lust att vara invalid i tre dygn igen.. man missar så mycket och framför allt: Det gör ont!! Jaja, dagens föreläsning var inte mycket att hänga i julgranen direkt. Gick hem på lunchen och åt min lilla sallad och sen gick jag upp tillbaka, i två timmar till. Insåg ganska så snart att jag lika gärna kunde ha stannat hemma! Men men, nu ska jag iaf rusa iväg!

XOXO // Johanna

Pictures

Här kommer det några bilder från "minglet" innan modevisningen på Plaza och förfesten hemma hos Karoline den 14:e november :)


Josefin, Linn, Sofia och Linda   


Linn och Linda  (vackra så..)   

                                                          Maria, Sherry, My och Karro    


Josefin och Linn   


Maria, My och Karro (en en stor arm)   


Jag, Maria och Sherry           


Jag och Karro (å en gömd Daniel)


Maria och Josefin (snygga brudar)

Foton: Josefin Lind

XOXO // Johanna

 

 


HJÄLP!!

Tror att jag skrev det någon gång för inte allför länge sedan, att det var ett nummer som hela tiden ringde och att jag  inte visste vartifrån. Idag så bestämde jag mig för att svara. Och hur jävla dumt var inte det då? På andra sidan luren så var det någon som ville sälja en livförsäkring till mig (via Ellos), fattade ingenting. Jag vet inte vad det är för fel på mig, men något är det iaf, då det kommer till tele- försäljare så kan jag aldrig säga nej! Å hur kan det komma sig frågar ni er säkert då ni som känner mig vet att jag aldrig skulle tacka ja till något som jag inte vill ha eller till något som jag inte vill göra. Men tyvärr så finns det inget svar, för jag vet inte. Antingen så slutar det hela med att jag köper det som de försöker säljer (mamma får betala) eller så lägger jag på luren i örat på dem (vilket krävs väldigt mycket mod ifrån min sida). Så vad hände då, blev det alternativ 1 eller 2? Inget av dem, jag sa att jag behövde mer fakta om det så hon skulle höra av sig ikväll kl 19, innan vi lade på så sa hon att hon skulle uppskatta om jag svarade då också! Vad ska jag göra? Svarar jag så får jag mig antagligen en försäkring (som jag redan har) eller så lägger jag på luren i örat på henne (kallar att mobilen dog). Eller så skiter jag helt enkelt i att svara!

Nu ska jag iaf sticka ner och träna, jag behöver rensa mitt huvud :) Måste även inhandlar lite grejer till kylskåpet.. Å ikväll får det bli wook och fläskfilé till middag!!

XOXO // Johanna

091118

God morgon alla! Hmm, igår kväll satt jag här hemma och diskuterade med mig själv om jag skulle gå iväg och ta den där sprutan eller inte. Svårt beslut, men jag pratade lite med Maria och sen fick jag lov att ringa mor och höra med henne också! Hon har ju ändå tagit den.. På kvällningen iaf, så bestämde jag mig för att följa med de andra och ta den! Men nu fick jag reda på att sprutan är SLUT!! Är inte bara så j***a typiskt liksom.. Jaja, inget att gör åt. Nu ska ta och gå och borsta tänderna och sen ska jag gå upp till skolan, börjar nu kl 10´15.. och idag slutar vi kl 13 (jippi). Dagens föreläsning, hmm, jag har ingen aning om vad den ska handla om då vår lärare ligger efter, ganska så mycket också. Så vi får nog helt enkelt vänta och se vad han går igenom idag!
Ha en bra dag!

XOXO // Johanna 

Forbidden to remember, Terrified to forgetet

Nu kommer äntligen den spännande fortsättningen på Twilight- sagan. Den andra filmen i serien heter "New Moon" och här får vi följa den oemotståndliga spänningen och romansen mellan Bella och Edward. New Moon har världspremiär/ sin förhandsvisning ikväll, men för oss "vanliga" människor så visas filmen den 20:e november, alltså nu på fredag! Men tyvärr så får jag lov att vänta på att pengarna ska rulla in på bankkontot först (25:e) innan jag får gå och se den. Men jag har läst boken och sett ett antal trailers så jag vet ju på ett ungfär hur filmen kommer att utspela sig! Jaja, filmen börjar iaf med att man firar Bellas födelsedag hemma hos Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på papper och familjens "yngsta" vampyr, Jesper, inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig mot henne. Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne. Bella sörjer Edward och hon dras allt djupare och djupare ner i en depression. Bella inser snart att hon kan höra Edwards röst inuti sitt huvud då hon utsätter sig själv för fara, hon fylls av ett märkligt lugn. Efter den upptäckten ser Bella till att hamna i den ena farliga situationen efter den andra för att få höra Edwards röst igen. Tills den dag hon kastar sig utför klipporna. 



XOXO // Johanna


091117

Jag lever. Kom hem för en timme sedan ungefär, fick lov att få i mig en tallrik med havregrynsgröt och en hård kesomacka först bara! Riktigt gott var det också. Dagens föreläsning handlade om olika droger, vad de har för effekter och framför allt vad de påverkar. Föreläsningen med Leif innehöll även enhel del skratt med många skämt. Under dagen har det varit en hel del snack om "denna spruta", och jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra. Om jag ska ta den eller inte alltså. Sidan av mig som säger "JA" är av den anledningen att sprutan är gratis och att jag inte vill ligga här uppe själv i Östersund och vara sjuk om jag nu skulle bli smittad! Men saken är nog den att sprutan skrämmer mig, att man mer eller mindre framställde vaccinet på 5 minuter typ, och vad innehåller det egentligen? Och hur säker är den? Med tanke på att min kropp stöter bort allt så kanske jag blir sjukare av vaccinet än av själva influensan. Det känns inte som influensan skrämmer mig så mycket.. för det är ju faktiskt en influensa, och människans kropp är faktiskt konstruerad så att den ska kunna skydda sig själv mot en influensa. Dessutom så dör tusentals männsikor om året i alla möjliga sjukdomar och influensor så nej denna "svininfluensa" skrämmer mig inte. Som ni kanske kommer ihåg så är det inte allför länge sedan som vi hade "fågelinsluensan" i Sverige, och det var precis samma galna hysteri i media och bland befolkningen då också. Men men, imorgon kan iaf vi studenter gå och ta denna spruta så jag har några timmar till att fundera på det. Ska nog ta o ringa mor och diskutera för och nackdelar om den också, hon tog ju sprutan för inte alls så länge sendan!

hehe, har ni sett den nya Ica- reklamen förresten? Visst är den rolig.. sitter här och skrattar för mig själv varje gång jag ser den på tv;n!

XOXO // Johanna 

Biotips: 2012

Filmen "2012" är film som jag har velat se ett tag nu, filmen hade bioprimär den 13:e november. Den handlar om en forskare, spelad av John Cusack, som öppnar en portal till ett parallellt universum, där får han kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång. Enligt mayafolkets sägnen så ska jorden gå under den 23:e december år 2012. Jorden kommer då att drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer. Visst låter det spännande?! Jag vill i alla fall se den. Filmen är en actionfilm som är gjord av samma regissör som gjorde filmerna "Day after tomorrow" och "Independence day". Och ni som har sett de filmerna och tyckte om dem så tror jag att ni och förhoppningsvis även jag kommer att gilla denna film! Någon som kanske har sett den?

             

             

XOXO // Johanna


Nytt rekord

Wow, måste ju bara få säga att jag är riktigt stolt över mig själv idag eller just nu! Va och tränade förut och slog rekordet på löpbandet, det känns så jävla underbart alltså! Jag försöker få upp min kondition förstår ni genom att springa, fast när jag tänker efter så ser det nog mer ut som ett "försök" till att springa/jogga.. Ni kanske tycker att det låter konstigt men då kan jag ju ta och berätta att jag aldrig i hela mitt liv har sprungit eller rört på mig på det sättet förut..  Jaja, nu när det är sagt så är det tid för plugg. För det är ju faktiskt ingenting på tv;n förs kl 9 ikväll.. så jag lär ju iaf hinna slå upp boken innan dess. Eller vad tror ni? :)

XOXO // Johanna

091116

God morgon alla! Idag är det måndag vilket innebär att helgen är slut, igen, tyvärr! Den bara rusar iväg varje gång. I helgen gjorde jag detta: I fredags satt jag hemma och tog det lugnt, tittade på Idol. I lördags var jag och tränade (slog rekord på bandet), sen på kvällen var jag på Make Up Stores modevisning som hölls på Plaza och sen blev det partaj med flickorna efteråt! Väldigt lyckat.. Och igår låg jag i soffan den större delen av dagen, som straff antar jag :) Men nu börjar det en ny vecka igen, kan kanske börja med och säga att det blev sovmorgon för min del idag, men jag ska iväg till skolan nu och gå på resten av föreläsningen (13-15). Ringde nyss till barnmorskan och bokade om min tid till den 30:e istället, kände att det kunde vara en fördel att ha pengar på kontot om jag ska kunna hämta ut sprutan på apoteket. Sen ringde jag hem till Marie på Dolce Vita, tjejen som alltid fixar mitt hår, så den 28:e december ska jag färga håret. Riktigt mörkt även denna gång och med några få ljusblonda slingor i. Älskar att vara mörkhårig, så mycket snyggare!
Men nu ska jag ta och fixa mig två hårda mackor innan jag måste gå upp till skolan.

Have a nice day

XOXO // Johanna 


Varför bloggar jag..?

För det första så har jag alltid älskat att skriva, när jag var liten så ville jag bli författare men jag antar att jag växte ifrån den drömmen, eller så kan man kalla det för realistiskt tänkande. Som liten satt jag alltid och skrev en massa olika noveller, små berättelser! Det flesta handlade om en viss kille. Men vad jag ville ha sagt med det hela var iaf att jag alltid har och alltid kommer att älska att skriva. Jag har dessutom alltid skrivit dagbok, slutade för något år sedan! Varför vet jag dock inte. När jag flyttade upp hit till Östersund och började på universitetet, det var ungefär då som jag upptäckte "bloggfenomenet" så för mig var det en självklarhet att börja skriva! Jag ser min blogg som en sorts dagbok, en dagbok där ni andra kan läsa om mig, ta del av mitt liv liksom. Men jag gör det inte för er, skriver alltså, utan jag gör det enbart för min egen skull! Det som känns så jobbigt med bloggen är att jag inte kan skriva ner allt som jag tänker på, utan att jag hela tiden måste tänka på de som läser. Fattar ni? Det finns flera saker som jag skulle vilja ta upp, som t.ex. åsikter, lite om vänskap och självklart personliga saker om mig själv, vem jag är och varför jag är som jag är men tyvärr så är inte detta möjligt alla gånger! Men eftersom jag älskar att skriva så skriver jag ner allt iaf men istället för att publicera det så sparar jag det som ett utkast! På så sätt får jag ut alla mina tankar och funderingar, det lättar på hjärtat liksom! Å framför allt så slipper man gå runt och tänka på det hela tiden, man kan släppa tanken och gå vidare!

XOXO // Johanna


Bilder från Make Up Stores modevisning på Plaza











Bilderna är "snodda" från lite överallt ;)

XOXO // Johanna


091115

Wow, vilken kväll det var igår alltså. Kvällen började med att vi flickor träffades och gick ner till Plaza för att mingla lite, det bjöds på bubbel, snittar och chockladpraliner från Törners. Mycket gott! Vi fick även en goodie- bag från Make Up Store, som bland annat innehöll en massa reklam, en ljusgrön ögonskugga (ska bli kul att se hur jag ska få användning för den). Får nog be Bita om hjälp! Efter det fick vi sitta och vänta på att modevisningen skulle börja, den var verkligen värd att vänta på! Temat var Rysslands czarinna under 1700- talet. Froseri helt enkelt. Kläderna var lite udda, men vissa av plaggen var faktiskt snygga, håruppsättningarna som studio 9 fixade på modellerna var helt magnifika, man glömde nästan bort att kolla på sminket! Tyvärr. Men allt var verkligen skitsnygg och exklusivt. Får ju inte glömma och berätta att Bita faktiskt fick vara med och sminka två av modellerna. Duktig så!
När föreställningen var slut gick jag, Josefin och Maria hem till Karoline för att dricka lite vin, i slutet blev det faktiskt en hel del vin. Vid 12- tiden fan jag mig i en skön form.. Men jag hade iaf skitroligt och det är väl detsom är det viktigaste! (Vi gick tillbaka till plaza vid halv 1- tiden). Tråkigt nog så var inte pojkarna på kryckorna där, vi såg dem nämligen tidigare under kvällen. Fina pojkar var det iaf! Sammanfattningsvis så var det iaf en suverän kväll i underbara vänners sällskap.. Detta får helt klart lov att göras om igen, snart :)

XOXO // Johanna

091114

Good morning people! Idag är det den 14:e november vilket innebär att det ikväll är Make Up Stors 5 års jubileum. Hoppas att det kommer bli en lyckad kväll, kan känna att jag behöver det! Eller så är det alkohol som jag behöver.. Vaknade lite väl sent idag, kan ha något att göra med det att jag kom i säng kl 02 inatt, härligt värre! Hände en grej sent igår kväll men jag tänker inte ta det i detalj, kan iaf säga att jag skrev med tjejen från ett tidigare ilägg, att sakna något som inte längre finns. Å det kändes bra, riktigt bra faktiskt! Jag menade verkligen det jag skrev, du var den som kände mig bäst och det var med dig som jag kunde prata med om allt det jobbiga (hur dålig vår vänskap än var så ställde vi alltid upp för varandra, iaf på den fronten). Så ibland när livet blir lite för hårt så är det konstigt att jag inte kan ringa upp dig, att allt inte är som det en gång var, om du förstår! But that´s life I guess..

Ska ta och försöka få i mig en hård macka nu och sen ska jag nog gå ner till gymet en sväng och ta en promenad på bandet.. Man kan tänka så bra då tycker jag! På väg ner dit så ska jag köpa en flaska vitt till ikväll också. Funderar på vad jag ska köpa för "bakfylle- mat" tills imorgon :)

Om du läser detta så tänker jag inte träffa dig för första gången i onyktert sällskap på juldagen, i så fall så får vi klämma in en tid innan dess :) Som du vet så tycker jag inte om att "snacka" via tele, eller då man är onykter :) Glömde skriva det igår, sorry! Jag var bara så trött..

XOXO // Johanna

5 års jubileum

Imorgon är det Make Up Stores 5 års jubileum här i Östersund, och det hela så hållas på Plaza! Hoppas på en mycket trevlig kväll. Kvällen bjuder iaf på en modevisning, bubbel/snittar och en goodiebag! Fram tills idag så hade jag bara tänkt gå dit och sen hem igen, men idag så bestämdes det att vi alla skulle samlas och dricka lite vin och sen fortsätta kvällen på plaza för lite dans och så! Det kan bli trevligt, en kväll med flickorna. Och om jag nu vill ha ett roligt "partyminne" härifrån så kanske det är dags att prova på en annan attityd/inställning till att festa!

Får lov att säga att jag börjar gilla dessa fredagar också. Riktiga latdagar med en massa tv- tittande. Ikväll är det Idol och nu är det bara sex styckna kvar, ikväll ska de tydligen köra duetter. Och gissa vad: Erik och Tove ska sjunga tillsammans. Kan det bli annat än bra?

XOXO // Johanna

091113

Godmorgon alla glada! Om ni kollar en rad högre upp så kan ni se att det är fredag den 13:e idag, får se om ondskan vaknar till liv under dagen eller kanske inatt :) Hoppas att jag slipper någon form av otur iaf, mer än vanligt. Fast med min tur så kanske den här dagen fungerar tvärsom för mig, vilken lycka i så fall! Idag börjar föreläsningen kl 11´15, så ni som trodde att jag hade stannat hemma idag hade fel.. Ska bli helt underbart med helg nu faktiskt. Man känner sig verkligen värd det nu efter en sådan vecka som vi haft nu! Måste dock sätta igång och plugga, började med första kapitlet igår kväll.. helt oki bok.
Ha en bra dag! Å akta er för monster :)

XOXO // Johanna

091112

God kväll vänner! Måste bara säga att jag är såå trött, det känns som jag har suttit i skolan i en hel veckas tid. Har varit där mellan kl 10- 16, kom hem kvar över och nu ska jag ta och fixa ihop lite mat. Får nog lov att tina upp lite kyckling- kebbab- gryta och göra ris till det! Gott gott
Föreläsningen var iaf riktigt bra, idag fick vi göra en massa test! Först ett för att kolla våra alkoholvanor. Och om ni känner mig så vet ni att jag dricker ca 4-5 gånger/ år, så det där testet var inte speciellt givande för min del. Jag fick två poäng.. Det andra testet handlade om droger, och som ni vet så sysslar jag inte med sådana saker så där fick jag inga poäng alls! På det tredje och sista testet kollade vi hur deprimerade vi var och om vi hade några problem med ångest. Jag fick tre poäng på både depression och ångest. Inget att oroa sig över, jag skulle behöva flera poäng till för att komma upp i någon form av riskgrupp! Jaja, dags för mat nu och sen ska jag sätta mig och läsa lite ur boken "att släppa taget". Vi ska ju tydligen läsa hela boken (400 s)

XOXO // Johanna 

Dagens åsikt



                                        
Ja eftersom jag tog upp den nya Jimmy Choo kollektionen för H&M så kan jag ju lika gärna fortsätta i samma spår! Som de flesta kanske har läst eller hört så har iaf Lindex kommit ut med en ny kollektion, Affordable luxcury, kollektionen är dock bara gjord för människor med storlek S (36-38) och M (40-42). En hel del människor tycker att detta är fel, en mindre del tycker att det rent ut sagt är diskriminerande. Min åsikt krig allt detta är helt enkelt: Varför skulle det inte finnas en kollektion för kvinnor med storleken S och M? Jag menar, det är ju faktiskt de vanligaste klädstorlekarna, det är alltid de storlekarna som tar slut i alla klädbutikerna först. Dessutom så har ju storvuxna människor en egen klädavdelning så varför skulle det då inte få finnas en kollektion för människor i de vanligaste klädstorlekarna? Sen så undrar jag också varför alla reagerar och anser att det är diskriminering mot de storvuxna, men ingen reagerar på att Lindex nya kollektion inte innehåller storleken XS, är inte det diskriminerande el? Allt som gör är alltid så jävla "elakt" mot de så kallade Large- männsikorna. Det är precis lika svårt att hitta kläder för folk med XS. Men det bästa av allt vore om Large- människor kunde svälja sin stolthet och inse att de inte passar i vissa klädplagg, banta eller börja träna om ni så gärna vill komma i mindre kläder! Alla kläder är inte till för dem liksom. Likaså är heller inte alla kläder till för de med XS. Inse fakta liksom! Kom ihåg att det dessutom kostar alla klädföretag så otroligt mycket mer att tillverka kläder i storlekarna L och XL osv, än vad det gör med de övriga! Så låt Lindex känna lite pengar vet ja!

Va jag för hård el? Å låt oss alla komma ihåg att jag faktiskt har haft storlek L på mina kläder under en väldigt lång tid under mitt liv. Så bara för att jag inte har det längre så betyder inte det att jag har bytt åsikt. Skulle ha tyckt precis samma sak och skrivit precis samma sak om jag hade kvar den storleken! Ok? Enligt mig så är XS (32), S (34-36), M (38-40) och L (42-44), så med Lindex storlekar så tror jag att ganska många människor, i olika storlekar och former, kan komma i deras nya kollektion! Tycker dock lite synd om de storvuxna som måste köpa kläder på "sin avdelning".. för de kläderna är verkligen inte vackra. Varje klädesplagg ser ju ut som ett armétält!

XOXO // Johanna   


Jimmy Choo, here I come :)

För er som inte riktigt hänger med i svängarn så är det iaf Jimmy Choo som för i år har skapat en kollektion hos H&M. Kollektionen har just lagts ut så jag fick ju bara lov att kolla in den, det var en salig blandning av låga och höga skor, kläder och väskor i olika former och storlekar. Så jag tänkte bara dela med mig av det som mitt öga fastnade på!

   

Armband 200 kr            Bälte 499 kr               Gladiator 599 kr

   

Högklackat 599 kr            Armband 299 kr             Ballerina 499 kr


  Weekendväska 1999 kr
 

Något av detta som jag verkligen skulle vilja ha är det första armbandet, gladiatorskorna, ballerinaskorna och weekendväskan. Väskan är ju bara så jävla snygg.. och vilken tjej vill liksom inte ha något av modeskaparen Jimmy Choo i garderoben! Äger verkligen inte ett öre men på lördag den 14 november då kollektionen släpps på H&M så ska jag vara där. Antagligen med resten av Östersund 60 000 invånare :) 

För er som vill se resten av hans kollektion http://www.elle.se/mode/moderelaterat/2009-q5/jimmy-choo-for-hm-alla-plaggen.aspx

XOXO // Johanna

 


091111

God morgon alla! Vilken härlig morgon alltså, känner mig inte allför trött men känner jag mig rätt så kommer nog det snart att ändras! Igår kväll var vi, alla fyra, på Body Step. Kändes inte lika roligt den här gången, har ju bara varit på det två gånger, men den första gången så hängde jag med så mycket mer än vad jag gjorde i går kväll! Men för att sammanfatta det så tycker jag att det är roligt iaf, har inte så mycket träningsvärk i vaderna denna gång, men det känns iaf! Nu ska jag ta och få på mig lite kläder, och sen borsta tänderna innan jag går upp till skolan. Måste skriva ut föreläsningspapprena också, alltid bra att ha dem.. Å idag slutar jag kl: 1, underbart. Då har man lite mer av dagen kvar! Ha en bra dag!

XOXO // Johanna

091110

Börjar bli lite jobbigt nu detta med min hals alltså, sov inte så speciellt bra inatt heller! Bara ligger och vrider och vänder på mig hela tiden, hostar och sväljer slem! Å idag på föreläsningen så började det irritera sig i halsen så att jag fick lov att gå ut därifrån! Idag slutade vi iaf kl 3, var hemma lite efter, sen fixade jag ihop lite mat och nu går jag igenom mailen. Ska snart iväg och träna dessutom, idag blir det Body Step! Dagarna går så jävla fort, kommer inte att vara hemma förs efter halv 8 ikväll och då är det tv;n som gäller och sen sängen! Tack o lov så slutar föreläsningen kl 1 imorgon, då kanske man hinner med lite mera under dagen! Ska nog börja med att kolla igenom kurslitteraturen imorgon! Läsa lite. Den ska tydligen vara väldigt intressant!

XOXO // Johanna 

Vill ha en ny garderob..

1.  2.  3.  4.   5.  6.  7.  8.  9.  10.  11.  12.  13.  14.  15.  16.  17.   18.  19.  20.   21.  22.  23.  24. 25.  26.  27.                    28. 29.  

1. Armband från Chicy                   19. Skjorta från Modekungen
2. Armband från Modekungen       20. Stövlar från Chicy
3. Klänning från Lipsy                    21. Bolera från H&M
4. Blus från H&M                             22. Klänning från H&M
5. Cardigan från Modekungen        23. Väska från Modekungen    
6. Blus från H&M                            24. Klänning från H&M                           
7. Blus från H&M                            25. Linne från H&M                  
8. Väska från Modekungen            26. Pumps från Nelly
9. Tröja från H&M                          27. Tröja från Chicy
10. Väska från Modekungen          28. Tröja från Lipsy
11. Jeans från Nelly                       29. Tröja från Nelly
12. Klänning från Nell                    
13. Örhängen från Chicy
14. Linne från Lipsy
15. Örhänge från Modekungen
16. Väska från Modekungen
17. Ring från Chicy
18. Diadem från H&M            

 


091109

Sorry att jag inte har skrivit men jag har inte funnit någon tid för det förs nu. Nu ljög jag visst. Jaja, jag skriver ju nu och det är väl det som betyder! Idag började den nya kursen, missbruk av alkohol och droger. Helt suverän alltså. Och samma ord kan beskriva vår föreläsare. Det är alltid lika roligt då man har en föreläsare som tycker om det han jobbar med, att höra hur han talar om sitt jobb, med intresse och glädje liksom. Och han gör allt så intressant, så denna kurs har jag stora förhoppningar på. Känner mig dock lite rädd för salstentan! Men men, ska ta och läsa igenom måndagens postreklam nu och dricka en kopp kaffe. Måste bara säga att jag för tillfället sitter och kollar på "förkväll" nu.. hehe. Det är en man där, eller pojke som berättar och går i högklackat. Han pratar om 7 olika gå- stilar! Jag tillhör kamel- stilen.. bara så att ni vet! Kan tyvärr inte riktigt beskriva den men det är iaf den där gå- stilen som man har då man har varit ute och festat hela natten och är på väg hem vid 2-3 tiden på natten :)

XOXO // Johanna  

Detta visste ni inte om mig..

.. hehe! Erkänn att ni trodde att det skulle stå någonting jucy om mig nu va?! Men nix inte denna gång, kanske en annan gång! Men det jag skulle vilja dela med mig är att jag väldigt länge nu har funderat på en tatuering. Har viljat ha och har haft tillåtelse till en tatuering sedan jag var 14 år. Men jag har aldrig vetat vad jag skulle göra för något, jag menar, den ska ju ändå sitta på kroppen under resten av mitt liv liksom. Men jag är fortfarande inte helt säker på vad jag vill ha. Jag vet att jag vill en tautuering i nacken, det har jag viljat i många år nu, men vad?!
Har funderat på tre ord på engelska i skrivstil, typ: Strength, Discipline and Selfconfidence, och ja, de orden betyder någonting för mig. Men sen skulle jag också vilja ha en tatuering på min (undre) handled, där ska det stå: Credo mihi på skrivstil. Problemet är att ett av de engelska orden betyder samma sak, nästan, som den andra tatueringen! Vad jag än väljer så ska tatueringen avslutas med ett litet hjärta! Svårt. Vad tycker ni? Vad ska jag göra?! Vad är snyggast?! Världsproblem eller vad?! :)

Credo mihi       Strength,Discipline and Selfconfidence



XOXO // Johanna

 

091108

God morgon! Jag är verkligen så hungrig, ska ta och fixa mig lite gröt och en hård kesomacka! Idag ska jag bara slappa framför tv;n och ta det lugnt. Måste dock ner till hemköp och inhandla grönsaker. Måste fixa matlådor till denna kurs! Jobbigt. Och om jag orkar så blir det nog en timme på bandet också!
Har börjat att höra rykten om att tv- lincens- foket springer runt och ringer dörr på södra grön. Inget som jag dirkt kan påstå att jag uppskattar! Får ont i magen av att tänka på det, som tur så öppnar jag aldrig dörren om jag inte vet vem som står på den andra sidan.. Jaja, dags för frukost :)

XOXO // Johanna

091107

Vilken natt alltså, trodde aldrig att jag skulle somna. Men till slut så gjorde jag väl det, tror att klockan var runt halv 4 då. Idag när jag började vakna till så var det alldeles mörkt och skönt i rummet, tänka bara kolla på mobilen hur mycket klockan var men det hann jag inte att se. Mamma ringde nämligen! God morgon lätt det i andra änden av luren. Fick iaf reda på att klockan var närmare 12. Man får liksom panik av att höra att den är så mycket, även om jag inte har något planerat idag. Skulle faktiskt hemskt gärna vilja gå ner till gymmet och gå på bandet men jag vet inte om min fot tillåter det. Har jävligt ont, men jag vet inte riktigt vad jag har råkat ut för! Men först och främst så behöver jag en dusch, jag ser verkligen förjävlig ut i huvudet/håret :)

XOXO // Johanna

Bilder

   
Bilder som jag har tagit och fixat då jag läste sam/sam/media

Partypinglan :)

Har suttit och klickat mig runt på youtube och lyssnat på gamla låtar, låtar som man har underbart roliga minnen till, minnen som ligger mig nära om hjärtat.. Kanske svårt att tro (för er som känner mig nu, idag), men en gång i tiden så älskade jag att festa, jag var verkligen en riktigt partypingla! Det ni.. festade var och varannan helg. Men iaf, mina gamla minnen började iaf strömma in då jag satt och lyssnade på musik och då kom jag helt plötsligt på att man faktiskt, på den tiden, var medlem på lunarstorm (02-06). Kommer ni ihåg? Så jag fick iaf lov att gå in där och kolla om allt fanns kvar, och det gjorde det! Så nu har jag läst alla mina gamla inlägg där! Ibland önskar jag att jag kunde resa tillbaka till den tiden. Så därför så tänkte jag dela med mig av mina bästa partykvällar hemma i Hagfors. Fast jag skriver nog ner dem mest för min egen skull.. 

Natten mellan den 26 o den 27 juli 2004. Wow wow. Är det enda som jag kan säga! Den killen har en plats nära mitt hjärta. Helgen i Sthlm. Vi fyra. Room Service. Wow helt enkelt :)

Den 21 januari 2006, skulle jag och min kompis Marie titta på tv;n tillsammans. Jag tog med min en sider hemifrån, bara för att ha något liksom. Efter någon timme så blev vi riktigt sugna på att festa, men tyvärr så hade vi inget att dricka. Marie hittade då en gammal flask med någon grön "sörja" i som jag hade glömt där. Vi blandade sörjan med apelsinjuice, vilket ledde till den roligaste kvällen i mitt liv.. Sjöng "gung gunga" för Jimmy Jansson mitt ute på stan, på väg till festen! Sen röjde vi dansgolvet och med det menar jag verkligen röjde (knuffade bort alla).

Mellan den 2-4 februari (tors-lör) 2006, så var det det svenska rally i Hagfors, och folk från alla länder befann sig just då i lilla Hagfors. Kan ni tänka er? Nej det kan ni verkligen inte :) Men fy fan vilka 3 underbara dagar jag och mina vänner hade då alltså! Den 2:a februari var helt klar det bästa kvällen, vi satt på en pizzeria och ett helt gäng med killar satt vid vårt bord. Kommer inte ihåg vart de kom ifrån, tyvärr men min kompis Elin skulle förklara för dem vad hon jobbade med under Rally- helg, hon och Marie stekte hamburgare! Tyvärr så kan ni ju inte fatta hur roligt det var men jag kan iaf säga som så att Elin inte kan tala speciellt bra engelska så hon försökte förklara vad hon jobbade som och hur hon gjorde en hamburgare med sallad och allt det där. detta gjorde hon med hjälp av sina händer och bordet som vi satt vid! Underbar kväll :)
- Har faktiskt varit med om ännu en underbar rally- helg men det kan vi ta någon annan gång..

Fredag den 19 maj 2006 var det marknad hemma. Hagförsmarken med andra ord. En kväll vi alla kommer att komma ihåg. Jag drack. Jag gick in i dimmans värld. Jag kom hem (somehow)..

Sommaren 2006 (juni-augusti), var jag ute en hel del. Men sommaren avslutades den 9 september då min vän Sara fyllde år. Kvällen firades med fest i parken, och i parken hade man ställt upp en scen. Där fick man om man ville gå upp och sjunga karaoke. Å nej det gjorde jag inte! Men vi gick dock upp för att sjunga grattis- sången för Sara. Och väl efteråt så ramlade jag av scenen inför ALLA, ena stunden så var jag där och sen var jag helt plötsligt borta! Och killen med micen (höll micen framför munnen) frågade om jag var oki inför ALLA. Så när kvällen var slut så visste alla vad som hade hänt mig. Men det blev iaf ett roligt minne och många blåmärken :)

Det jag vill ha sagt med det här inlägget är.. som ni kanske märkt så är alla partyminnen från förr. Jag har faktiskt inga flera roliga partyminnen och det tråkiga är att jag inte har några ifrån Östersund. Det här ska ju ändå vara min "studenttid", tiden då man ska festa och ha roligt. Fast jag får väl skylla mig själv också då jag har gått och blivit pensionär! Men som sagt så vill jag ha roliga minnen härifrån också med nutidens partypinglor :)

XOXO // Johanna

EMA:s prisutdelning

Igår kväll mötte jag upp Bita och My nere vid konsum för att inhandla något gott att tugga på till tv;n :) Åå oj vad mycket vi fick med oss hem alltså! Bita köpte en stor vetelängd, My en chipspåse och jag lösgodis. Allt detta delade vi på, vilket gjorde att det egentligen inte blev så mycket som det låter som! Gott var det iaf och mätt blev jag! Kl 21´00 började EMA- galan, den var helt oki, men den hade ett ganska så dåligt drag om jag själv får säga det! Katy Perry var kvällens "host". Beyoncés uppträdande var helt fantastiskt, hon vet verkligen vad hon gör och hon är duktig på det också. Kvällens drottning!!

Best Female/ Best Video/ Best Song: Beyoncé
Best Group: Tokio Hotel
Best European act: maNga
Best Male: Eminem
Best Push Artist: Pixie Lottie
Best New Act: Lady Gaga
Best Alternative: Placebo
Best World Stage Perfomance: Linkin Park
Best Rock: Green day
Best Urban: Jay- Z
Best Live Act: U2 

XOXO // Johanna

091106

Shit alltså.. idag skull ju hemtentan lämnas in kl 12.. Gissa när jag vaknade: kl 11´15. Härligt värre! Skulle dessutom hinna ta ut pengar, fylla på utskriftkontot sen skriva ut tentan innan den skulle vara inne. Hade lite bråttom kan jag lova! Men jag hann, med en marginal på 8 min :) Efter det gick jag ner till Shell på kyrkgatan för att hämta ut den sista boken till missbrukskursen som börjar nu på måndag. Ska bli riktigt kul.. Sen bar det iväg till hemköp och sen hem och fixa ihop en väldigt sen frukost! Vädret i Östersund idag: pissblött, blötsnö (ni kan kanske tänka er hur jag såg ut då jag kom hem). Det var iaf ingen vacker syn jag möttes av i spegeln :) Ja då var man alltså ledig i 3 dagar då. Underbart. Funderar på vin imorgon. Har verkligen inte råd men det skulle smaka bra, får vänta och se vad det blir för väder imorgon!

XOXO // Johanna

MTV: EMA 2009 in Berlin

Är precis vad jag ska titta på ikväll.. Ska träffa Bita och My nere vid konsum sen vid 8- tiden för att köpa lite candy. Vi måste ju ha någonting att tugga på medans vi kollar på galan! Ska faktiskt bli lite spännade, undrar om någon gör bort sig totalt, å vem som gör den största entrén.. Jaja, om 1½ timme så får jag reda på det :)
Idag blev jag klar med hemtentan, fixade bara till den lite och så! Sen så har jag städat lägenheten, tro det eller ej men man ser faktiskt golvet nu! Underbart.. Och till sist så har jag lagat mat, idag fick det bli korvsoppa och ett gals mjölk till det.. mycket gott!
Men nu ska jag ta och titta på ett till avsnitt av Terminator: The Sarah Conners Chronicles.. bye bye

XOXO // Johanna


091105

Idag när jag vaknade och drog upp persienerna så såg jag att det hade snöat inatt, snön låg vitt och vacker på marken (nedtrampad). Idag ska jag gå igenom hemtentan och så får jag se om jag går upp till skolan och skriver ut den eller om jag väntar tills imorgon. Troligtvis det sistnämnda! Har fått en låt på hjärnan idag också, tack Maria för det! Låter "Until we bleed" med Lykke Li går på repit gång på gång här hemma..
Just det, ikväll är det EMA i Berlin för er som inte har koll på läget. Det visas på MTV ikväll kl 21´00, och det är inget som jag tänker missa utan jag kommer att sitta bänkad i soffan! Kanske med något gott i munnen också :) Har upptäckt något som jag verkligen vill ha.. ni ser vad mycket jag har hunnit med idag alltså, helt otroligt! Men jag vill iaf ha den nya Sony Ericsson- mobilen "Satio" med en 12 megapixel kamera. Någon som vill köpa den åt mig.. MAMMA?!? Vill inte ens veta vad den kostar.. Om jag börjar spara lite pengar nu så kanske jag har råd med den inom de närmaste 5 åren. Vad tror ni?


                          Visst är den fin?! :) ♥

Måste iväg och hämta ut min missbruksbok också! Men det får nog vänta tills imorgon..

XOXO // Johanna

Go kväll!

Go kväll! Känner mig faktiskt klar med hemtentan nu.. ska bara läsa igenom den imorgon och sen lämnar jag nog in den! Om jag hinner innan kl 4 vill säga.. Har precis sett klart på "True Blood" och nu ska jag ta och gå och lägga mig. Har börjat med att kolla på serien "Terminator The Sarah Conner Chronicles" på datorn innan jag går och lägger mig. Missade den serien då den började visas på tv;n.

Natti Natti Alla :)

XOXO // Johanna

091104

Onsdag. Idag fyller min kusin 18 år, den stora dagen med andra ord! Kommer ihåg den dagen som den var igår. Jag och en annan kompis drog till Stockholm en vecka, festade och shoppade och träffade en massa trevliga människor.. Men nu måste jag verkligen skärpa mig, jag måste se till att välja vad jag ska analysera. Å detta är så drygt, har ingen som helst lust! Får snart ta en paus iaf och gå ner å träna :) Toppen

XOXO // Johanna

Noll i motivation

Hmm.. idag har jag suttit hela dagen och försökt komma på vad jag ska analysera. Gick inte så bra kan berätta! Ska antingen välja tv- klippet eller två artiklar.. åå jag vet inte vad jag ska välja. Vill bara att hemtentan ska bli klar så att jag kan lämna in den.. Har verkligen ingen som helst motivation till att skriva den!
En glad nyhet: Idag gick jag till gymmet och träningsvärken är nästan borta nu.. lite kvar i högra låret bara :) Behöver inte längre åka hiss för att komma upp till min lägenhet som by the way ligger på första våningen.. Men imorgon måste jag sätta igång och analysera, vare sig jag fattar vad jag gör eller inte! Sen blir det en paus på gå- bandet! Idag köpte jag även missbruks- böckerna, så nu är allt klart inför den kursen..

Men nu ska jag ta och gå och lägga mig, börjar bli trött!

XOXO // Johanna


091103

Å klockan den tickar på den.. för fort. Måste upp till skolan och köpa de där böckerna också.. sen måste jag ner till tvättstugan och byta tvättid för idag ska jag fan i mej ner till gymmet. Trött på att vara invalid. Är inne på den fjärde dagen idag och nu får det fan räcka! För er som inte vet så var jag på Body Pump i fredags..
Snackade/ skrev med en gammal klasskompis på facebook igår/idag. Hmm, det fick mig att undra lite vad folk gör nu för tiden. På de stackars jävlar som fortfarande inte har tagit sig ifrån Hagfors. Förstår verkligen inte vad det är som håller dem kvar där.. Jaja, idag ska jag iaf börja med analysen, vet dock inte hur än men men, det löser sig! Nu måste jag gå upp till skolan.. måste få någonting gjort också :)

XOXO // Johanna

Makaroner o korv

Det är en maträtt som jag aldrig trodde att jag skulle sätta mig och äta.. men jag börjar bli riktigt hungrig nu och jag har absolut ingen som helst lust att stå vid sprisen och laga mat i en timme! För jag har faktiskt en massa gott i frysen :) Under dagen har jag suttit med hemtentan, som innehöll en fråga, ett antal begrepp och sen ska vi skriva en analys utifrån dem och ett videoklipp! Samma som förra gången med andra ord.. Gjorde nästan klart den första delen, så imorgon ska jag kolla igenom vilket videoklipp som jag vill ha, sen ska jag dessutom upp till skolan och köpa två böcker till missbrukskursen. Mellan kl 1-4 har jag tvättid och någon gång under dagen så ska jag hinna med och träna.. Fullt upp som ni märker! Men det är väl så det ska vara.. Hoppas att det är något bra på tv;n ikväll också (CSI kl 21)!

XOXO // Johanna

091102

Jo då var man här igen då, denna gång nyduschad :) Har just tittat igenom hemtentan som lades ut imorse, den ser precis ut som förra gången men självklart så har den andra begrepp! Vilken fantastisk fantasi vår lärare har alltså.. Känner mig inte ett dugg taggad för att sätta igång (men det gör jag väl aldrig)! Det känns som jag kommer att få ett lägre betyg på denna tenta, så jag kommer inte lägga ner någon extra energi på att skriva bra! Denna gång så får det gå som det går helt enkelt.. Så med andra ord så kommer det inte att hända så speciellt mycket för min del under veckan. Hemtenta och träning typ. Ska ta och fixa mig lite frukost nu och sen ska kolla upp begreppen och kl 3 ska jag ner till gymmet och gå på bandet med flickorna. Hoppas bara att mina ben fixar det :) Ni skulle ha sett mig igår då jag och Linn skulle gå till hemköp, det har aldrig tagit mig så länge att gå. Jag kände mig hemsk och jag såg säkert jätterolig ut då jag kom och haltade mig framåt.. hihi

XOXO // Johanna

Söndag kväll

Underbara söndag, känns dock inte så underbar denna vecka! Beror kanske på att hemtentan läggs ut på WebCt imorgon kl 08.. vill inte. Jag hatar hemtentor och all den ångest som den ger! Man blir aldrig nöjd med det som man skriver och sen så har man en lärare som mer el mindre kastar tärning och låter den avgör ens betyg! På torsdag kväll är det över iaf.. och just nu är det bara 3 min kvar av Gossip. Å vad jag älskar den serien :) Jaja, ska ta och titta på "vem kan slå filip och fredrik" nu på 5:an, eller kanske "ensam mamma söker". Jobbigt!

Ha en trevlig kväll!!

XOXO // Johanna 

091101

God morgon! Har varit uppe i två timmar men ändå så har jag inte gjort något, kan bero på att jag inte orkar röra på mig! Blir absolut inget body pump- pass denna vecka! Ska ner till gymmet sen och skriva in mig också. Har gått en vecka nu.. Skulle behöva städa lägenheten, skönt att ha det klart innan tenta- veckan sätter igång imorgon! 4 dagar med plugg.. har verkligen inte som helst lust med det :(

XOXO // Johanna

RSS 2.0