100329

Shit va dagarna rullar på alltså.. Jag behöver flera timmar på dygnet. Idag tror jag att vi ska skicka in våran "titel" på C- uppsatsen och nu på torsdag ska jag skicka in mitt råmanus. Jag som hade hoppats på att jag skulle hinna bli klar med hela uppsatsen till dess, men icke sa nicke! Det blev inget med. Nu är jag på väg upp till skolan för att skriva ut lite papper och sen funderar jag på om jag ska springa ner till H&M och kolla om de har fått in skinnjackan som jag har varit där och kollat på tidigare. Va nämligen där i fre och tänkte köpa den, men dock så gjorde jag aldrig det. Så när jag var där i lör med Bita för att visa henne den så var den HELT slut! Löningsdag. Så nu hoppas jag att någon ska lämna tillbaka sin. Längtar så mycket efter att träna också, har inte varit iväg på en hel vecka men jag känner att träningen kommer i andra hand nu! Det måste den tyvärr göra, men jag ska ta tag i den sen när råmanuset är inne! Men nu är det dags att få på sig kläder och komma iväg..

XOXO // Johanna


Shoes

Önskelista nr 2; Finns så mycket som jag vill ha men jag känner att jag måste satsa på en vårjacka och ett par vårskor först och främst. Men som sagt så finns det en hel del skor där ute också. Funderar på ett par vit och gråa tygskor från H&M och sen ett par svarta eller ett par vita converseskor, och då snackar jag inte om de där i skinn eller de med hög sula utan de där riktigt snygga :) !!

H&M: Vill ha ett par gråa också
 
                                                           Vill ha ett par vita också.. :)

Men nu ska jag ta och titta klart på tv4- filmen och sen ska jag sova!!

XOXO // Johanna

100328


Någon som vill byta liv med mig kanske?!?!


Hjälp?!?!


Den är faktiskt riktigt snygg på

  
  

Vad tycks? Måste försöka hitta en skinn- och jeansjacka

XOXO// Johanna

  
   
 
 
  
  
 


100323

Go Morgon!! Någon mer än jag som är vaken och önskade att de kunde somna om?! Upp med en hand i så fall (sitter här med handen i luften). Är så trött, fast jag antar att det mer beror på att jag har träningsvärk i hela kroppen. Igår kväll va jag och Bita iväg på BodyComat, riktigt roligt faktiskt, körde några nya låtar igår också :) Idag ska jag ta och fixa till en intervju, sitter då och transkriberar för er som inte vet, och jag börjar bli fruktansvärt trött på det! Men nu är det bara två kvar och sen kan jag fokusera mig på själva arbetet och analysen! Vid tre- tiden tänkte jag ta en paus och gå ner och träna (å titta på tv;n samtidigt). Jag är ju inte dum heller.. Skulle dock vara skönt med en promenad också om solen ville komma fram lite mer!

XOXO // Johanna

100322

Dålig uppdatering, jag vet. Men men, that´s life. Igår kväll låg jag och tittade på tv4- filmen, orkade ärligt talat inte titta klart på den så istället satte jag på en film på datorn, det fick bli My Sister´s Keeper, å fan va jag grät. Den var helt underbar! Ville se filmen redan då den kom på bio för ett x antal månader sen men det blev aldrig av, så jag hade nog ganska så höga förväntningar på den! För er som inte har sett den så tycker jag verkligen att ni ska titta på den. Väldigt sevärd film! Den handlar om en familj, mamma (Cameron Diaz), pappa (Jason Patrick), tjejen med cancer (Sofia Vassilieva), lillebror (Evan Elligson) och sen lillasyter (Abigail Breslin), som endast skapades, med de rätta generna för att kunna rädda sin sjuka syster. Men vid 13- års åldern så vill hon inte längre vara sin systers personliga donator, så hon stämmer sina förändrar för att få kontrollen över sitt eget liv, rätten om att själv kunna bestämma. Men samtidigt som hon fattar detta beslut så vet hon att det kommer bli hennes systers död. Jag kan ju bara säga som så att jag grät så tårarna sprutade, har nog aldrig gråtit så mycket till en film sen jag såg The Notbook, lite roligt att samma man har gjort dessa filmer! Men å andra sidan, då jag gick och lade mig så började jag tänka lite kring filmen. Jag kan kanske förstå att man skapar ett barn för att rädda livet på ett annat barn, trots att det är oetiskt. Men sen att ha barnet som en livs levande nåldyna i 13 år, att aldrig se barnet, att gå helt emot barnets vilja, det är något som jag däremot inte kan förstå. Å sen så har vi killen i filmen, flickornas bror. Honom är det ingen som verkar se över huvud taget! Men som sagt, jag tyckte att filmen var jättebra och den fick mig att gråta som aldrig förr, man ska kanske helt enkelt skippa att tänka efter då filmen är slut :) Jaja, nu ska jag ta och fortsätta och transkribera mina intervjuer och sen ska jag gå upp till biblioteket en snabbis. Ikväll är det Combat som gäller. Längtar!

                       
   

  
                     

XOXO // Johanna 

100316

Då har man nu varit hemma i Hagfors i fem dagar och jag kan väl inte påstå att jag har pluggat så speciellt mycket. Idag har jag mina två sista intervjuer och sen är jag klar med allt här hemma. Klar! Ska hinna med och packa mellan intervjuerna också och sen ikväll åker jag hem till Sara och hälsar på! Ska bli riktigt trevlig att se henne också, tror inte att vi har setts sen i sommras! Men nu ska jag se till och fixa till min innan min tredje intervju. Är lika nervös som jag var inför de andra två.
Ska iaf bli toppen att komma hem (upp) igen och ha ett eget liv. Ser fram emot att få börja träna igen! Har saknat det nu medans jag har varit hemma.

XOXO // Johanna

100310

Länge sen ja skrev.. tiden går snabbt då man sitter och pluggar hela dagarna, dessutom i skolan bibliotek. Men det ska väl vara en första gång för allt! Nu har jag iaf kommit en bra bit på vägen, anser jag själv.. och min handledare! Imorgon åker jag hem till Hagfors för att fixa mina 4 intervjuer! Känns bra men jag är mer än nervös, även om jag har jobbat med tre av dem förut! Tänkte faktiskt ha en helt ledig dag, ska gå ner på stan en vända och sen ska jag gå ner och träna innan jag måste sätta igång och städa lägenheten och packa.. Ska verkligen bli helt underbart att få datorn fixad.. så på lördag har jag förhoppningsvis en dator igen :) Hoppas att vi har börjat fått vårväder hemma också så att man kan vara ute och promenera lite.. Ha det bra å lycka till ni som är kvar här uppe!!

XOXO // Johanna

100304

Dagen började iaf bra, solsken och värme tillsammans med fågelkvitter, och sen började tankarna springa iväg, ibland kan jag verkligen ha en vild fantasi där allt bara skenar iväg liksom. Fast denna gång så känns det som om det finns en bakomliggande orsak till tankarna, vilket det också gör! Att inte människor kan växa upp någon gång och bry sig om sina egna liv istället för att lägga sig i mitt, varken mitt liv eller jag är perfekt men tro mig när jag säger detta: Det är inte någon annan heller! Sorry men jag måste faktiskt få ventilera.. hur omoget det än må vara att skriva det här! Till roligheterna nu :) Igår var det en toppendag, satt i skolan och pluggade, gick sen ner och tränade vid 6- tiden och sen gick jag, My och Bita och välkomnade OS- deltagarna hem till Östersund på torget, samt kollade på eldshowen och ljusshowen uppe vid rådhuset. Riktigt mysigt men fan så kallt det var alltså! Imorgon blir det bio, ska iväg och sen den nya filmen med Leonardo DiCaprio (Shutter Island) och på lördag blir det party party ;)


XOXO// Johanna

100301

Nu är våren här.. det va så underbart att gå upp till skolan idag, himmlen var helt blå, solen sken värmande och fåglarna kvittrade! En riktigt bra början på dagen.. å sen kom man upp till skolan! Hade fått en mail från kåren om att jag inte hade betalat min kåravgift, vilket jag konstigt nog gjorde den 26:e januari, så något har väl blivit fel! Så nu måste jag kolla upp det också, mitt uppe i C- uppsatsen (jippi). Den 10-11 mars beger jag mig hemöver mot Hagfors, ska intervjua några förskolelärare ang. anmälningsplikt och barnmisshandel/övergrepp och förhoppningsvis om mitt konto tillåter det så åker jag ner till Karlstad och hälsar på folket där också :) Länge sen som jag träffa dem nu..

XOXO // Johanna

RSS 2.0