091229

Ja då var man förbannad nu igen då.. helt klart mitt fel (så jävla dum alltså). Fick ett sms idag om en "free invite to spotify", helt gratis, ingenting om någon startavgift eller månadsavgift. Jag har aldrig någonsin gått på något liknande förut, men idag gjorde jag det då det stod sådär. Så nu på kvällen då fått/fixat mig en egen sporify så tänkte jag att någonting måste vara fel, så enkelt kunde det väl ändå inte vara. Å nej det var det inte heller, de hade dragit 200 kr från min mobil och jag som fyllde på den med 200 kr igår. Inte så jävla kul om jag själv får säga det! Så nu måste jag ringa och höra vad fan som har hänt, och om de kommer dra ännu mera pengar för mig om jag fyller på mobilen! Fan också (vill bara skrika)! Jaja, idag hade jag iaf besök utav Sandra och Theo, riktigt mysigt. Kul när någon åker så långt och kommer och hälsar på då man är hemma :) Men vi var väl här hemma hos pappa och tag och Theo fick väl springa runt och sen så tog vi bilen in till stan och fikade och gick runt i affärerna. Så idag fick jag shoppa lite, köpte en svart skjortklänning och ett par svarta strumpbyxor (men de ska jag lämna tillbaka, de klämde låren av mig). Sammanlagt så har det varit en bra dag, men alldeles för kallt (-24 grader) och imorgon ska det bli ännu kallare. Får se om jag kommer utanför dörren då eller inte!

XOXO // Johanna

Bilder från juldagen

  
Emma och Kristoffer

 
Emma och Elin


Kvällens spontana bild: Tobias, Emma och Kristoffer


Ann- Sofie, Elinore, Emma och Tobias

 
Anna och Sandra

 
Tobias och Erica

 
Elinore och Elin

 
Jimmy, Elinore, Kristoffer och Elin

 
Jimmy, Daniel och Kristoffer

 
Emma

 
Några av de som var hemma hos Elinore

 
Vackra flickor


Jolin och Elin

XOXO // Johanna


091228

Nu är det mer än kallt ute kan jag lova.. här hemma har vi nu -20 grader och under veckan och helgen kan det möjligtvis bli någon grad kallare! Men men, tror nog att det är precis lika eller kanske till och med kallare uppe  Östersund! Idag var jag iväg till Dolce Vita och färgade håret hos Marie, så nu är jag mörkhårig (med lite blonda slingor i) igen! Känns underbart, måste se till att klippa mig också. Efter det så gick jag runt lite på stan och kollade i affärerna men jag hittade ingenting. Köpte istället ett par laddningsbara batterier till kameran så att nu kan jag ta bilder och uppdatera lite bättre här på bloggen! Igår var jag iväg till morfar och firade jul (för sista gången i år), där träffade jag min moster, min morbror och hans familj (mina kusiner)! Trevligt trevligt. Fick en massa pengar och sen så körde vi någon lek då det var julklappsutdelning.. Kul att göra någonting nytt! Sen på kvällen fick jag köra hem då min lillebror ville dricka snapps tillsammans med de andra "grabbarna".. bilen var framhjulsdriven vilket gjorde att jag fick en liten sladd.. och sen dök polisen upp också. Ojoj, å nej jag blev inte stoppad! Å tur var väl det då jag inte hade körkortet med mig! Jaja, over and out: ska sova nu (snart)!

XOXO // Johanna 

091227

Ser att jag råkat hoppa över en dag, nämligen den 26:e december men jag gjorde inte ett dugg igår, var helst slut efter att ha varit ute på juldagen, satt framför datorn hela dagen typ! Börjar känna mig lite stressad nu över allt som jag sak hinna med med, träffa några vänner men också allt som jag ska hinna med då det gäller skolan. Ska ju ha ett samtal med ett barn (hoppas att jag får låna min kusin en timme eller så), sen måste jag kolla igenom det här "fallet" också som vi ska analysera. Jobbigt att behöva ha en tenta mitt uppe i allt, dessutom så har jag två böcker som jag ska läsas ut också (psykoterapi och familjeterapi). Idag är det den 27:e och senare ikväll ska vi iväg till morfar och fira jul, äta mat och byta julklappar!
För att återgå till juldagen nu då: Den kvällen var jag iväg till folkets hus i gammla vänners sällskap. Kvällen började hemma hos Elinore (en tjej som jag känt sedan dagis), där trodde jag att vi skulle vara ca 6-7 styckna men vid halv 10 på kvällen så var vi närmare 30 personer i den lilla tvåan, men det var trevligt. Roligt att träffa lite nytt folk, inte alltid som man gör det! Plus att det alltid är roligt att höra lite skvaller om alla andra. Man är ju aldrig hemma och sen så hör jag aldrig något ifrån någon här hemifrån så det var roligt att höra vad alla gjorde, inte gjorde eller vad de kanske inte borde ha gjort! Men ibland önskar jag att man kanske kunde träffa/prata med vissa personer i nyktert tillstånd. Å jag vet att även jag kan vara bra på att snacka i ett onyktert tillstånd, men jag tycker verkligen inte om det! Har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det heller. Det finns så mycket som man vågar säga och göra då man har alkohol i kroppen (hjärnan) och på så sätt har man ingen aning om personen i fråga menar det han eller hon säger, eller om man bara överdrev! Men sammanlagt så tycker jag att kvällen var mycket lyckad och att det var trevligt att träffa alla igen..
Snart är det nyår också, får la se vad som händer då! Men jag antar att det blir en lugn kväll hemma..

XOXO // Johanna

091225

Juldagen. Dagen då man går till folkets hus och festar med gammla vänner som man inte har sett på länge! Vilket är precis vad jag ska göra i år också. En tradition helt enkelt! Igår firade jag julafton (med resten av Sverige), var först iväg med mamma och där fick jag frotehanddukar, en kamera och pengar. Sen skulle jag till nästa julbord, nämligen hem till far, här blev det mat och lek med barnen. Kvällen avslutades med julklappsutdelning (pengar) och filmen "Polarexpressen" på kanal 5. Riktigt mysig julfilm!

Hoppas att ni andra också har haft en bra jul :)

XOXO // Johanna

091224

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ALLA..

XOXO // Johanna

091223

Dagen före julafton, dagen som var så otroligt spännande och förväntansfull då man var liten. Fungerar inte riktigt så längre. Beror nog på att man redan vet vad man kommer att få.. och att det faktiskt är samma precis varje år! Tur att det bara är julbord en gång om året. Skulle vara kul att få vara ett barn på nytt igen, och ha den där spänningen med alla fjärilarna i magen då man snart vet att tomten ska komma! Jaja, resan gick bra hem iaf. Den tog ett tag dock då vi blev sena till Mora, vilket i sin tur ledde till att det inte blev någon shopping i Mora för min del som jag hade tänkt. Och sen blev bussen dessutom sen till Värnäs, hela 10 minuter. Mamma som hämtade mig var helt ihjälfrusen, men bilens värme hjälpte! Efter det så shoppade vi julklappar i en jättemysig affär (ca 2 mil hemifrån), synd att jag glömde pengarna i bilen bara! Sen bar det av hem till pappa och där väntade alla i köket runt spisen. De hade lagat julgröt och tagit fram julskinkan. Mycket gott kan jag lova! Har nu suttit i ca 4 timmar med snurrande ögonen i skallen, är helt obeskrivligt trött! Så nu tänker jag lämna er och önska er alla en god jul (och ett gott nytt år)!

XOXO // Johanna

091222

Ser att det iaf var några styckna som suttit och väntat på ett inlägg idag.. så nära jul plus att det flesta har åkt hem nu! Idag hade jag som sagt den sista föreläsningen med Erik, väldigt bra (som vanligt), slutade kl 12´30 och då bar det ner på stan för att införskaffa det som jag skulle ha med mig på bussen hem. Klockan 14 samlades vi några hemma hos Linda och Sofia för att göra kursens dugga tillsammans, den gick bra! Sen kom jag på att jag glömde köpa med en vinflaska hem, måste ju ha någonting att dricka om vi nu ska ut på juldagen!? Efter det så fixade jag mat, städade (dammsög och diskade, orkade inte göra någonting mer..) och nu ska jag packa och sen gå och lägga mig.. Uuu, ska bli härligt att gå upp klockan 06 till morgonen. Var ett tag sen man gjorde det nu! Sen så är det mamma som kommer och hämtar mig i Värnäs, orkar inte åka buss hela vägen hem.  Hoppas att vi kan gå en vända på stan när vi kommer hem också.. Å jag det finns faktiskt några affärer. Bara så att ni vet det!

Jag hoppas i alla fall att mina vänner (härifrån) kommer att få en underbar jul hemma med sina familjer. Kommer att sakna gänget men om 2½ vecka så ses vi igenom, och då hoppas jag att vi alla kommer att inviga det nya året med en stor fet fest :)

Natti natti.. Mary Christmas
XOXO // Johanna

091221

Go kväll.. har precis tagit mig en paus och sitter nu och tittar på CSI på kanal 5. Har pluggat hela dagen förutom då jag var upp till skolan och hade förelsning och då jag lagade mat. Får lite dåligt samvete över att sitta och kolla på tv;n. Men men, imorgon har jag föreläsning mellan kl 08- 12´45 och sen så läggs duggan ut kl 14 och då hoppas jag att vi samlas några och skriver den tillsammans! Efter det ska jag ner på stan och inhandla det som jag ska ha med mig på bussen samt resepengar. Sen efter det så ska jag städa lägenheten, laga mat och packa allt som ska med hem. Ska bli kul och se hur jag ska får med mig alla julklapparna, vill inte behöva släpa på en till resväska! Å så ser morgondagen ut för min del, mycket stress med andra ord! Känns lite overkligt att man ska åka hem och att det snart är julafton dessutom..

XOXO // Johanna

News

Läste just att skådespelaren Brittany Murphy är död, hon fick hjärtstillestånd imorse och ambulanspersonalen kunde aldrig återuppliva henne, hon blev 32 år. Enligt TMZ så var det hennes mamma som hittade henne medvetslös i duschen i lägenheten hemma i Los Angeles. Brittany dödsförklarades först på sjukhuset Cedars- Sinai Medical Center. Hon slog igenom år 1995 med filmen Clueless och efter det så har hon medverkat i filmer som "The 8 Miles", "Smekmånaden", "Sin City" och "Sin City 2" som släpps någon gång nästa år. Men en utav mina favoritfilmer med henne var "Uptown girls" som hon spelade tillsammans med Dakota Fanning. Har nog sett den filmen cirka 3- 4 gånger tror jag, alltid lika bra! Britney var gift med manusförfattaren Simon Monjack sedan år 2006.  

 


 

Måste bara tillägga att jag tittade på tv3 förut.. Anna Anka firar jul. Människan är ju fan i mej helt otrolig alltså. Men som jag alltid har sagt så har alla rätt att ha sina åsikter, vad de än kan vara! Behöver ju dock inte betyda att jag håller med om dem :)


XOXO // Johanna


091220

Wow, idag är det bara fyra dagar kvar till julafton och tre dagar kvar tills jag sitter på den 9 timmar långa bussresan hem till Hagfors! Lite dålig uppdatering de två senaste dagarna men jag har verkligen haft fullt upp. I fredags hade jag föreläsning från kl 08-12´00, den var helt suverän. Samtal med barn och den hölls av en leg. psykoterapeut, han formulerade sig så väl med alla dessa följdfrågor, medans en annan tappade talan. Man kan bara hoppas att man blir hälften så bra som han var. Efter det så gick jag på stan, letade julklapp åt min syster och en klänning till mig själv! På fredag kvällen så hade vi Christmasbord a la socionomer hemma hos Elin, hade en supertrevlig kväll i underbara vänners sällskap! Supergod mat och i slutet av måltiden så stod magen i fyra hörn, jag hann precis att andas ut innan Elin satte igång med kvällens lekar. Tre lag med fyra personer i varje lag. Kvällens första lek var sång- filmcitat, den leken vanns stort av lag 2, eller rättare sagt av Maria som var grym (du borde kanske vara med i "så ska det låta" eller "singing bee"). Sen skulle en person ur varje lag tävla. Första grenen var ögonbindeln: den grenen vann jag. Andra grenen var att spotta en godiskrokodil så långt som möjligt: och den grenen vann Bita, och nu hade vi/mitt lag vunnit två av fyra tävlingar. Den tredje grenen var att plocka majskorn från en tallrik till en annan med hjälpa av en klädnypa: den grenen vann Karro och sen låg allt på Josefin om vårt laga skulle vinna eller inte, för nu stod det nämligen 7-7 mellan lag 1 och lag 2. Den sista tävlingsgrenen var gallje- mellan- benen- gång.. Skulle Josefin slå Linn?! Skulle lag 1 vinna?! Spänningen var olidlig :) Men i slutet så tog iaf Josefin hem segern, på hela 40 sekunder, och vårt lag vann kvällens alla tävlingar med 1 poäng. Ordet roligt och trevligt kan sammanfatta hela kvällen, hade riktigt trevligt och kom hem jämt efter tolv- tiden! På lördag gick jag på stan och köpte klänningen som jag hade provat på H&M dagen innan, plus att jag köpte den sista julklappen. Så nu ska jag bara hinna med och läsa ut två böcker på 200 sidor var innan tisdag och städa hela lägenheten. Det var min helg det! Nu ska jag se till att plugga/ läsa lite och laga mat (biff).

XOXO // Johanna      

091217

God kväll! Dagen började med att jag skulle ta mig upp till skolan för föreläsning kl 13´15, å det jävliga med det var att det var minus 20 grader ute, mina lår frös till is efter halva vägen! Det var hårt kan jag lova men inte ska man klaga, för det går ju faktiskt att klä sig varmare.. men vill man vara fin så får man lida pin :) Det är i alla fall vitt och fin ute, mer än vad jag kan säga att det kommer att vara då jag kommer hem för att fira jul. Jag som hatade snö och kallt väder då jag flyttade upp hit men nu älskar jag det, det är precis så här som vinern och julen ska vara, så som vintern var då man var liten!
Imorgon är det fredag vilket innebär att jag, Johanna, ska ta mig upp klockan 07 till morgonen så vi har en föreläsning som ska handla om samtal med barn, denna föreläsning kommer att hållas av en leg. psykoterapeut. Mitt framtida yrke (om jag kommer hela vägen vill säga). Så jag måste ta mig upp, inget att välja på liksom! Sen efter skolan ska jag springa ner på stan och kolla om klänningen finns kvar och sen går jag nog ner och tränar i några minuter. Kan bli tajt om tid då vi flickor ska ha/ fixa julbord imorgon.. Fan va mysigt det ska bli alltså, å roligt! Massa god mat och quiz i underbara och trevliga vänners sällskap!
Jaja, nu ska jag ta och titta klart på bonde söker fru..

XOXO // Johanna

091216

Har just kollat på The biggest loser på kanal 5 och som vanligt så forsade tårarna, det är så att det var final och invägning. De kollade hur mycket de hade gått ner i vikt på de fyra månaderna som hade gått, vissa av dem hade gått ner halva sin kroppsvikt och den som än så länge leder hade förlorat 86 kg. Helt otroligt och så inspirerande för andra människor!
Idag har jag gått på stan för att försöka hitta den perfekta julblåsan, och det var då ingen lätt match kan jag lova. Hittade absolut ingenting.. möjligtvis en klänning, men jag är inte helt 100 % säkert på den än. Den är vrålsnygg, hehe, bara så att ni vet :) Tyvärr så har jag fortfarande en julklapp kvar, den som ska köpas åt min syster. Vet fan inte vad jag ska köpa alltså, så svårt! Men annars så är allt klart inför hemresan den 23 december, dagen då vi får in lite pengar på kontot men samtidigt så är den dagen som vi får reda på resultatet från missbrukskursen. Ett svar som jag verkligen inte vill ha! Men nu ska jag allt ta och fixa mig en kopp kaffe och sätta mig och kolla på bonde söker fru och sen tror jag nog att jag ska försöka och plugga/ läsa lite!

Ha en bra kväll =)
XOXO // Johanna 

091215

Snart dags att gå till skolan, kursens andra föreläsning! Hoppas att den blir bra, spännande! Igår kväll satt jag och tittade på den där "hjältegalan" på tv4, den var faktiskt riktigt bra, dock så fick den mig att stortjuta, grät så att tårarna sprutade ut ur ögonen på mig! Kunde knappt se tv;n, men som tur så började CSI på kanal 5 klockan 21 så då kunde jag byta kanal :) Åå, jag måste ju bara berätta, inte för er som bor här dock, jo det är så att det har snöat i snart 2 dygn, det är bara så himla fint och vackert här uppe i lilla Östersund nu! Man blir glad av att vakna på morgonen och dra upp persienerna och titta ut. Men jag tror att vi snart kommer att få börja ploga oss en väg upp till skolan, ser ut som har typ 3 dm snö, kanske mer, jag är inte så bra på att det sånt! Men nu måste jag se till att få på mig kläderna och komma iväg..

XOXO //Johanna

091214

Shit alltså, det är bara 10 dagar kvar nu till julafton och om 9 dagar så är jag hemma i lilla Hagfors igen! Det ska faktiskt bli lite mysigt att komma hem, se familjen och de få vännerna som jag har kvar där hemma! Får la se hur länge den känslan sitter kvar.. Idag börjar den 4:de terminens sista kurs: Socialt arbete med barn och familj, och den kommer troligtvis att bli riktigt bra/ intressant. Hoppas det iaf då detta förhoppningsvis är mitt framtida jobb, men nu måste jag se till att få på mig lite kläder, måste hinna upp till skolan och skriva ut föreläsningspapper också. Efter skolan så går jag nog ner till gymet och tar mig en svängom på bandet eller något! Ska försöka hinna med och fixa alla böckerna till denna kurs också, men det ser ut som om jag kommer att få kopiera alla böckerna!

XOXO // Johanna


091212

Go kväll! Har inte gjort ett dugg idag så jag tyckte inte att det fanns någonting att skriva, fast nu gör det de! Va ner till hemköp förut och på utsidan satt aftonbladets löpsedel. Kommer dock inte ihåg exakt vad som stod men det var någonting i stil med: Idol- Eriks pinsamma flickvän. Skrattade inombords då jag såg det. Igår kväll då själva Idol finalen hölls så kunde jag inte i min vildaste fantasi förstå varför i helvete tjejen stod kvar på scenen och dansade och sjöng tillsammans med Erik (slog till honom i huvudet dessutom). Först trodde jag att hon var Eriks syster, detta på grund av att jag inte hade en aning om att det fanns en tjej med i bilden, tror inte att det var många som faktiskt visste att det gjorde det! Det blev till slut så pinsamt att jag mer eller mindre satt och skrek åt tv;n, åt tjejen att gå av scenen. Jag kan också förstå att man i ett sådant, då man vinner Idol 2009 vill dela händelsen med sin älskade. Men det räcker med en kram/ puss och sen kunde/ skulle hon ha gått av scenen. Ett jävla tjat jag vet men det var faktiskt Eriks stora ögonblick, det var han som skulle stå i rampljuset. Fast å andra sidan: Om media (den stora boven) hade struntat i att hans flickvän stod där tillsammans med honom så hade kanske inte så många brytt sig! Hehe, jaja! Jag tyckte iaf att det var lite sludigt. Tjejen kom fram då hennes kille vann Idol 2009 :)

Just nu är jag verkligen helt totalt frälst i ... Jason Derulo!

Vem vinner Idol 2009?

Ikväll hålls Idol finalen på tv 4! Vem kommer att vinna?! Erik med den helt underbara rösten, killen som kan sjunga precis allt och göra låten till sin egen. Eller kommer det att bli Calle, den blyga killen som har växt upp under idoltiden till att bli en stjärna (tog i lite där kände jag). Men Calle är helt klart bra men det är även Erik och honom har jag gillat ända från första start. Jaja, klockan 20´00 smäller det i alla fall och då kommer jag att sitta med godisskålen i soffan tillsammans med My och Bita, mysigt med lite sällskap!

 

Heja heja grabbar!!

XOXO // Johanna

091211

Shit alltså, det är så mörkt ute att man kunde tro att det var mitt i natten ute, nästan så att man får lust att gå och lägga sig tillbaka! Nej då det ska jag inte, ska se till att få i mig en kopp kaffe nu och sen drar jag nog ner till gymet på ett Body Step- pass, får se om Bita följer med också! Sen ikväll är det Idol finalen, ingen lär väl ha missat det.. får se om jag stannar hemma och kollar på det dock! Igår kväll hittade jag en sida med en massa olika kläder, skor, smycken och väskor, dessutom i olika prisklasser! Sidan heter "modezine.com" och det finns som sagt precis allt där, satt och kollade på väskor från dixie (www.dixie.dk) och Friis&CO igår och det fanns så otroligt många snygga väskor, men jag hittade faktiskt en på stan igår som jag hemskt gärna skulle vilja ha! Säger dock inte vart (It´s mine) :) Kanske dags att få på sig kläder nu, måste hinna förbi ica och lämna in filmerna som jag hyrde igår också!

Idag är det verkligen en sådan där dag som jag känner att jag bhöver skriva av mig, eller så kanske jag bara behöver ventilera mig! Öppna fönstret och bara skrika rakt ut.. Eller så är det kanske bara så att jag förväntar mig för mycket, jag kanske måste sluta med det. Man är ju bara människa egentligen! Å nej inget specifikt har hänt, jag känner mig bara "So Pissed Of"!!

Att man kan vara så jävla nyfiken ibland alltså!!

Dagens låt: Jason Derulo feat EB DA Iceman - Whatcha say *****

XOXO // Johanna

091210

Jaha, ännu en dag som har kommit och gått! Klockan är visserligen inte så mycket nu men det är bäcksvart ute och halt (glingt). Dagen började med gruppövningar i skola angående motiverande samtal (intervju). Va lite nervös i början med det gick bra, först fick jag spela en klient som helt ville sluta röka men även minska ner på sin alkoholkonsumtion, i andra rollen blev jag behandlaren! Väldigt givande och framför allt roligt. Efter det så hamnade jag nere på stan med Karro och där spanade jag efter julklappar, tror att jag har bestämt mig för vad jag ska köpa nu iaf! Skönt att ha allt fixat oxh klart. Hittade hur mycket som helst som jag skulle vilja ha men vad gör man när kortet är tomt, får vänta tills efter jul helt enkelt! Men nu ska jag ta och fixa ihop lite soppa, gott gott! Och sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på film och sen tv ikväll. Vi har dessutom snackat ihop oss alla angående julbordet, ska bli så mysigt! Hoppas bara att vi kan fixa ihop ett långbord, så tråkigt om vi ska behöva dela upp hos även om det är i samma rum/ lägenhet.. Men allt som allt så har det varit en bra dag!

XOXO // Johanna


091209

Ja vad ska man säga (skriva), mitt antivirus försvann i lördags och dagarna efter det så började det dyka upp ett antal olika meddelanden och porrbilder. Så jag har haft datorn avstängd i två dagar nu! Igår var Linda här och försökte hjälpa mig att installera ett nytt virusskydd men det gick inte, vet heller inte vad som gick fel. Sen på kvällen så fick jag reda på att det var Linn som var gängets datasnille så idag har hon varit här och installerat ett skydd åt min lilla dator! Så TACK så jättemycket :)
Igår var jag iväg och tog vaccinet, så nu är det äntligen fixat och klart. Fick inga biverkningar heller, konstingt. Trodde ärligt talat att jag mer eller mindre skulle dö! Fick lite ont i armen i går kväll men inget mer än så, och imorse så var den lilla smärtan borta! Efter det så gick vi alla till ica och hyrde film (Transformers 2, The proposal och Änglar och Demoner). Sitter och tittar på en av dem nu, ska snart ner till ica och lämna in dem dock!
Ska även försöka hinna med och läsa igenom några sidor tills imorgon också, vi har en gruppuppgift till morgonen med olika repliker av något slag! Sen så slutar vi kl 12 imorgon, så skönt! Har varit underbart att vara ledig idag utan att behöva göra någont ing alls..

XOXO // Johanna

091207

Motiverande samtal. Heter föreläsningen som jag haft/har idag! Missbrukskursen är inte slut än utan den slutar nu på fredag och dagen innan har jag och resten av gruppen någon form av gruppövning (lära oss repliker) eller något tror jag att det var! Men det kan ju bli roligt :) Just nu är jag bara hemma för lunch, vilken lunch (gröt och en massa hårda mackor) men det är ju så gott! Men nu måste jag upp tillbaka till skolan, ska skriva ut de övningarna som vi ska hålla på med nu på eftermiddagen fram till kl 15. Sen får det nog bli gymet, en vecka sen jag var där nu! Imorgon pratas det om att vi ska gå och ta den där sprutan (svinis)!

XOXO // Johanna

091206

God morgon, eller något! Idag är det söndag, mer känt under namnet bakisdagen för andra. Idag hör jag till den gruppen, är helt ofattbart trött! Gårkvällen började segt, somnade i soffan och kom alldeles för sent hem till Linn, där hela gänget var samlat för glögg, lussbullar och annat gott! Det var riktigt mysigt faktiskt, kändes "juligt"! Efter det så bar det av hem till My där den andra hälften av gänget var, satt och snackade och drack lite vin. Tog det lugnt med vinet då jag hade bestämt mig för att inte följa med de andra ut! Sen kom Emelie och Sherry förbi en sväng och sa hej, å det livade ju upp stämningen (one way or onother), beroende på hur man ser på det! Sen livades festen upp med lite "African dance" av Maria och Karro, det var riktigt roligt, undrar hur filmen blev, Youtube- material kanske :) Kvällen slutade iaf på Plaza för min del.. det blev en timmes dans och sen hem till sängen! Å idag ska jag enbart ligga i soffan, precis hela dagen! Tv- repriserna örjar nu kl 15´20, helt underbart! Borde kanske kolla igenom veckans uppgift också, fast det kan nog vänta ett tag till..

XOXO // Johanna

091205

En ny dag igen då, funderar på om jag ska ta och försöka komma ur soffan och gå ner på stan el nåt! Tänkte kolla på julklappar åt lillebror och lillasyter, vet inte riktigt vad jag ska köpa dock! Hmm, till en annan roligt nyhet då. Mitt antivirusskydd har gått ut och datorn håller på att skrämma ihjäl mig med en massa virusvarningar! Hatar sånt här, kan inte med sånt här.. Det är alltid någon hemifrån som hjälper mig med datorn, så förut upptäckte jag att jag hade ett x- antal porrbilder liggandes på skrivbordet.. Och nej det var inte jag som hade lagt dem där :) Hmm, det får vänta tills jag kommer hem i jul antar jag! I dag är det lördag då, vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, ska jag vara ärligt så tror jag att jag känner för film och tv- soffan, men det kan vara mysigt och kul och träffa de andra också!

XOXO // Johanna

Frihet.. eller?!

Åå alla snackar om denna jävla friheten. Jag vill också uppleva den, ge mig frihet snälla! Tentan var verkligen precis så hemsk som jag hade föreställt mig, men jag hoppas fortfarande på att jag iaf ska få ett Fx, blir glad då! Hemska jädrans frågor alltså.. men imorgon ska jag dränka mina sorger i alkohol.. eller i glögg :) Vet inte riktigt än! Fast å andra sidan så tror att alkoholen och dess procent hjälper mig och mina behov lite bättre, lite berusningsdrickande gör gott för själen!

Så vem tror ni hamnar i Idolfinalen då? Jag gissa på söta Tove och killen med rösten.. Erik!

XOXO // Johanna

091204

TENTADAG! Ingen bra dag med andra ord.. Som sagt så har jag aldrig pluggat såhär mycket förut eller varit så här nervös inför en tenta! Så idag känner jag mig mer el mindre spyfärdig :( Det roliga är att igår så ringde Camilla för att berätta att det bara var 59 st i klassen som hade anmält sig till tentan, alltså 15 styckna som inte hade gjort det! Fast egentligen så är det inte så roligt nu när jag tänker efter; Jag var en av de 15 personerna, jag hade verkligen totalt glömt bort att man måste anmäla sig då man ska skriva salstenta. Kan bero på att det är nästan ett helt år sen som vi skrev en, men jag hade verkligen glömt det. Kom inte ens ihåg hur man skulle anmäla sig eller vart! Så idag ringde jag för att försöka fixa mig en stolplats och en tenta men det var försent så de sa att jag fick lov att gå upp till skolan, berätta om situationen och sen vänta ca 30 min innan jag skulle få sätta mig ner och skriva! Hoppas nu bara att jag slipper vänta så länge, att alla kommer i tid så att de kan se hur många studenter det blir som ska skriva tentan! Kan ju säga att jag aldrig någonsin mer kommer att glömma att anmäla mig igen :) Men nu ska jag få på mig kläder och titta igenom några begrepp innan jag ska gå iväg. Önska mig lycka till för det kommer att behövas! Shit, kommer vara hemma till halv 8 ikväll.. sent!

XOXO // Johanna

091203

Imorgon kl 14- 19´00 skriver vi missbrukstentan uppe på den tredje våningen i skolan! Med andra ord så ska jag få in all information idag, bara och sätta igång då.. Konstigt det där med att man har en lärare som forskar så mycket om hjärnan som han gör men ändå inte fattar att alla inte kan få in så här mycket info.. Dessutom på bara 4 veckor, vi kunde väl ändå ha fått en till som vi vanligtvis har! Men nej.. Jag vill bara att tentan ska vara över nu, återgå till ett normalt liv och slippa den här ångesten och stressen.. jag är inte skapade för sånt här! Jaja, lycka till alla vänner.. tryck in så mycket info som det bara går, och när det inte får plats mer, så trycker ni in ännu mer :)

XOXO // Johanna

091202

Ja då var det onsdag då.. bara två dagar kvar till tentan. Idag hade vi föreläsning kl 08´15- 11, men jag gick aldrig! Det är för tidigt för mig, skulle aldrig komma upp så tidigt om jag ens försökte. Så istället gick jag upp vid halv 11, plockade lite, va ner med soporna och sen gick jag till gymet och brände några kalorier! Och nu har jag ätit frukost (gröt) och gått igenom mailen + lite annat. Fick ett sms idag av Camilla: Anre berättade att i genomsnitt så kugga ca 25 % på hans tenta, och hade man inte läst kurslitteraturen så skulle man inte klara tentan. Det skulle dessutom vara 38 frågor (så många har vi aldrig haft). Jag känner mig redan som en medlem i den gruppen, med tanke på hur få vi är i klassen så kommer nog en hel del att kugga. Blir desstom riktigt irriterad, nästan förbannad då jag läser om folk som just har börjat plugga, eller de som gör en massa andra saker hela dagarna. Hur tänker ni egentligen? Satsar ni på F el skiter ni bara i att plugga? Men jag tror ärligt talat att de flesta i klassen känner panik och att de ska kugga, tror inte att det är någon av oss som har den inställningen att vi ska ha ett bra betyg, vi vill bara klara den! Eller till och med på ett Fx som jag satsar på :) Men nu ska jag ta tag i LVM- papprena!

XOXO // Johanna

091201

Första december, shit vad dagarna går fort alltså. Fast just nu så önskade jg faktiskt att tiden kunde sakta ner. Jag behöver några extra dygn.. Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så här stressad, vilket säger en hel del då jag aldrig stressar! Den här tentan håller verkligen på att ta livet av mig, ärligt talat. Vi har haft massor av andra tentor förut men ingen i denna storlek, förut har jag alltid känt att jag skulle klara tentan, till och med på de som jag knappt pluggade till! Tänkte alltid: den här ska jag få B på eller som på psykologin, då jag satsade på ett A. Men nu: min enda tanke är att klara den, fast om jag ska vara ärligt så kommer jag nog bli överlycklig om jag ens får ett Fx (kompletering)! Jag har aldrig tänkt så här förut och jag vet flera människor som alltid har den tanken då de ska skriva en tenta, att de är glada bara att den klarar den, eller tankesättet; det får gå som det går! Det måste vara ett helvete att vara så osäker hela tiden, för det är precis det som jag går igenom just nu! Så för en gång skull så kan jag relatera, men jag hoppas att jag slipper det i fortsättningen. Jag gillar mitt tankesätt så mycket bättre :)

XOXO // Johanna 

RSS 2.0