Ett år äldre..

Ja då blir man ännu ett år äldre då :) Igen! Fan va åren går fort alltså!
Fast jag är ju 22 år resten av denna dag i alla fall :)

Jag tar tillbaka det!

Hmm, såg just vad jag hade skrivit i mitt senaste inlägg.. Och jag tar verkligen tillbaka det! Nu har det regnat i en hel vecka, och jag håller på att bli galen, börjar snart att klättra på väggarna! Idag är det första gången som jag är utanför dörren på tre dagar! Är hemma hos pappa nu och ska snart gå hem! Lägga mig i soffan och läsa lite och sen tror jag att jag ska kolla på sommarkrysset och sen på kvällsfilmen på svt1 (Pelikanfallet) med Julia Roberts!
Imorgon så hoppas jag på uppehåll, i vädret alltså, så att jag kan gå ut och gå en sväng. Det får nog bli en promenad runt sjön tror ja, långpromenad med andra ord! Nu är det heller inte så länge kvar tills skolan börjar! Längtar så.. fast den första kursen tror jag kommer att bli ett rent helvete! Jaja, ha det bra alla :)

Det är varmt, ge mig regn!

Orkar inte med det här vädret längre, det är så varmt att man inte orkar vara utomhus alltså! Men det sägs i alla fall att det ska bli regn på lördag. Man kan väl bara hoppas antar jag! Har inte hänt så mycket de senaste dagarna! Igår var jag uppe och hälsade på mamma och nu sitter jag ute på altanen och kollar mailen!
Tror nog att jag ska sätta mig och läsa ett tag nu.. får se om Sara skulle komma och hälsa på en sväng sen efter jobbet!

RSS 2.0