Uppdatering

Sorry Josefin och Sara, jag vet att jag är hemsk dålig på att skriva här i bloggen. Men det händer inte direkt något här hemma Hagfors så det gör det lite svårare att skriva och uppdatera er. Det var så mycket lättare när man bodde i Östersund, detta för att dt finns så otroligt mycket mer att göra!
Men det som har hänt sedan jag skrev sist är att jag har varit ner till Karlstad, hem till Sara en helg i april, för att festa och självklart för att träffa henne. Helgen var mycket trevlig, men tyvärr så var jag inte på något festhumör när vi väl skulle ut på lördagskvällen (tror ärligt talat att jag har glömt hur den där festkänslan känns för det är så länge sen jag kände den), hemskt att säga då man bara är 23 år.

Hmm, ja efter den helgen så har det faktiskt inte hänt så där jättemycket. Den 7:e april skulle jag ha varit till Göteborg på ett analysmöte, en träff där vi skulle pressentera vårt analysfall och diskutera det. Men jag kände inte att jag skulle få ut något av det då jag hade pratat med Bita och hon talade om att mötet i Sthlm hade varit i en timme, senare fick jag veta att mötet i Göteborg hade varit i 45 min! Och det är verkligen inte värt alla respengar som jag skulle ha behövt lägga ut! Fast jag fick faktiskt lite ångest också, över att ag inte åkte iväg. Så igår satt jag och hade världens beslutångest över anlysmötet som skulle hålla i Gävle idag, det var så att jag tänkte åka på det och bo hemma hos Camilla men igår bestämde jag mig för att stanna hemma och så ska Camilla ringa mig ikväll och uppdatera mig.. 
Just det, den 14:e april fick jag mig en lägenhet också, mamma och pappa tyckte att jag skulle behöva en nu när jag ska vara hemma så länge. Så de betalar den åt mig (en hyresrätt, möblerad och mycket fräsch/modern).

Under påsk så hände det inte så speciellt mycket, var meningen att det "gamla gänget" skulle ut och festa men de hörde aldrig av sig så då gjorde inte jag det heller. Tyckte att det var väldigt fullt gjort av dem, då de skrev och planerade allt på facebook (där jag kunde se det). De skrev till och med: "Ska ingen ringa/skriva till Johanna och berätta vart vi ska vara och ha förfesten?!" Men det var det ingen som gjorde.. vilka vänner va?! På söndag då det var fest på folkets hus så ringde en gammal vän till mig, min före detta bästa vän. Vi har inte pratat med varandra på 2½ år ungefär och på söndag kväll kl halv 12 så ringde hon till mig och fråga om jag skulle med ut och festa. Och ja: Hon var rejält packad då hon ringde!

I söndags hade jag finbesök av min äldsta vän och hennes lille son Theo som i lördags fyllde 1 år. Han är verkligen så underbart söt och snäll. Kändes skönt då han inte skrek när han såg mig i alla fall, han sträckte till och med upp armarna. Så då blev jag glad, skämdes dock av att jag glömde bort hans födelsedag, kom ihåg den dagen innan men sen glömde jag bort det.. Min vän berättade också att Theo ska få ett syskon, och denna gång hoppas vi alla på att det blir en liten flicka. Så han/hon kommer till världen den 20/12, bra planering va? =)

Imorgon så gör jag min sista dag på praktiken, det känns väldigt skönt men samtidigt lite konstigt då jag har varit där så länge! Praktiken blev i alla fall bättre mot slutet, har faktiskt fått gjort en hel del. Men jag har nog aldrig trivts där, tyvärr. Önskade att jag hade valt socialen istället, men det får bli nästa gång!

Jaja.. jag hoppas att ni är nöjda nu flickor..! För nu ska jag ta mig hemåt och fixa i ordning lite mat och en matlåda till jobbet imorgon.. Å imorron blir det tårta till mig ;) Va gott 


Sjuk igen..!

Förstår inte varför detta ska drabba mig igen, för en tredje gång liksom. I måndags så började jag nysa, vilket är det första tecknet på att jag håller på att bli förkyld! I tis blev jag det också men jag gick iaf till praktiken, klockan halv 4 blev jag hemskickad. Hade feber.. =( Sen igår fick jag verkligen skitont i örat, trodde mer eller mindre att jag var döende. Så inatt har jag inte sovit en minut! När jag gick upp så upp upptäckte jag att jag hade torkat var och blod i hela örat så det hade väl läkt sig själv antar jag. Underbart var precis vad det va =) Så nu är det bara förkylningen som ska släppa och sen är ja förhoppningsvis frisk igen!

RSS 2.0