100131

Den sista januari, nu är det bara 22 dagar kvar innan man ska sätta igång med C- uppsatsen! Hjälp.. Under de senaste tre dagarna har jag inte gjort ett skit, vilket är anledningen till den dåliga uppdateringen! I fre var jag iväg och tränade och sen låg jag raklång i soffan under resten av kvällen, samma sak igår! Hyrde dock två filmer, den nya Wallander "dödsängeln" och Star Trek. Idag ska jag se Star Trek, hann inte att göra det igår, och sen ska jag gå till ica och lämna in dem, ska dessutom försöka städa lägenheten, något som behövs! Å imorgon ska jag på föreläsning och sen hem och tvätta. Sitter just nu och tittar på tv6, där de visar hur hundratals olika paparazzi jagar Britney Spears hela dagarna, de är verkligen helt jävla galna och göra precis vad som helst för att få en bild på henne! Det är helt sjuk hur man kan leva ett sådant liv. Men det är klart, det finns miljoner kr att hämta här! Man trodde iaf att paparazzifotograferna en dag skulle bli hennes död, precis som det blev Dianas död för några år sedan!
                                             
                                     Britney o hennes son den 28 jan

XOXO // Johanna

100128

Idag är det den 28:e januari vilket betyder att min pappa fyller 50 år.. och jag sitter uppe i Östersund! Känns lite tråkigt, brukar vanligtvis inte tycka att det är en sådan stor sak med födelsedagar (bara min då), men när ens pappa fyller 50 år och dessutom ska ha ett kalas så vill man ju vara hemma och vara med och fira tillsammans med släkten. Ringde iaf och grattade honom, fick lov och höra om han hade fått sin överaskningspressent.. det var nämligen så att de där hemma skulle överaska honom med att installera och sätta upp en platt- tv på väggen som pressent till honom. Men tyvärr så kom pappa hem precis innan "installationsfolket" kom. Men men, han gillade sin pressent iaf och det är väl det viktigaste. 
För att återgå till mig då.. har inte gjort så mycket idag. Va upp till skolan en sväng imorse och sen låg jag hemma i soffan till kl halv 4 och sen gick jag ner och tränade lite över en timme. Rktigt skönt faktiskt!

XOXO // Johanna

100127

Hallå hallå.. Shit vilket väder det är ute idag alltså! Det blåser som bara den och så snöar det, vill inte ha någon mer snö nu. Fast det jobbiga är att jag vet att ag måste ut, ska nämligen ner till H&M nu och köpa mig ett par nya träningsbyxor och sen ska jag gå ner till Gold´s och gå/jogga eller vad man nu säger på den där maskinen. Vet inte vad den heter heller men den är rolig :) Dagen började iaf med plugg, insåg igår att jag inte orkade kopiera böckerna som jag hade så istället fick jag sträckläsa dem, så nu är den ena boken är klar, men dock har så har 100 sidor kvar i den andra. Böckerna ska vara inlämnade imorgon men jag ska lämna in dem redan ikväll då jag inte orkar gå upp till kl 10 imorgon! Jepp, det var mitt schema för denna dag de. Hörs och ses

XOXO // Johanna

100125

Måndag. En ny vecka igen då! Idag efter lunch så tog jag mig en promenad bort till ÖB, köpte mig ett par hantlar och sen var jag in och handlade på Willy´s. Skönt att ha kylskåpet och frysen fylld igen! Kom hem vid 4 tiden, fixade mat och sen stack jag ner och tränade (combat), lite roligare denna gång då man hängde med bättre! Kollade förresten på Guldbaggegalan, roligt att Stieg Larsson- filmerna fick så många priser. Dock var det lite jobbigt att behöva lyssna på "den lätt orangehårige skåningen" som i två timmar skulle underhålla "filmstjärnorna". Hmm, filmstjärnor?! Känns lite konstigt att skriva/säga det då de är svenska..! Jaja, nu babblar jag bara, ett tecken på att det är dags att gå och lägga sig! Natti

XOXO // Johanna

100124














filmer som jag vill se..

XOXO// Johanna

100123

Ska snart ta och hoppa in i duschen och sätta igång och fixa till mig! Ska nämligen på födelsedagskalas nu kl 20´00, hoppas på att det blir en trevlig kväll! Efter lunch var jag, Maria och Bita ute på stan och köpte en pressent, vill ärligt talat ha den själv :) Efter det så gick vi ner och tränade på maskinerna innan de stängde, blev lite bråttom men vi hann allt! Känner mig helt slut i kroppen, har fortfarande träningsvärk sen i torsdags, men men. Vill man vara fin får man lida pin! Jag undrar när jag ska ta och börja plugga också..

100122

Jobbiga saker är på väg att ske, frågan som snurrar i huvudet på mig är om det hela är värt det eller inte. Men jag känner samtidigt att även jag behöver få lätta mitt hjärta, det handla ju ändå om två människor, två väldigt olika människor! Luften måste rensas, det är bara så! Jag gör ju inte detta bara för att situationen ska bli bättre utan jag gör det självklart även för min egen skull! Det är 50% chans att det går åt helevetet och att allt blir värre men samtidigt så är det 50% chans att det blir bättre, och då man befinner sig i en sådan situation så är det bara att ta klivet ut liksom! Jag känner att jag behöver få förklara mig, och på så sätt så hoppas jag att bilden av mig blir bättre, att förståelsen ökar. Men allt går inte att skylla på mig, jag hoppas att personen i fråga tar till sig det som även jag har att säga. Man är ju ändå två människor i situationen!
                             
XOXO // Johanna 

19´58
Nu är hjärtat lättat och allting känns så mycket bättre!

News and combat

Åå shit, hittade nyss värsta partylåten! Känner mig dum då jag sitter här och skakar rumpa på mig lilla stol :) Man blir ju bara på så bra humör! Jaja, till verkligenheten, denna kväll va ju jag och Bita iväg på Combat för första gången, riktigt roligt och riktigt jobbigt också! Men jag kan lova att det hjälper då man har en snygg tränare/ instruktör framför sig, då måste man liksom försöka att hänga med (ifall han skulle titta)!
Jaja, till dagens nyhet: Clooneys filmteam har nu anlänt till Östersund, eller rättare sagt till ett litet ställe mitt ute i skogen som heter singsjön där det tydligen finns 12 hushåll, detta lilla ställe ligger ca 4½ mil utanför Östersund. Självaste stjärnan med resten av teamet anländer till veckan (så att ni vet). Ute i skogen ska man iaf spela in öppningsscenen som ska innehålla en biljakt och en massa skjutande! Sen ska de dessutom spela in en scen ute på sjön med en båtfärd mellan öarna (om jag fattade det rätt)! Jag som nästan faktiskt trodde att jag skulle få se honom, men nej nej, sådan tur har man bara inte. Wake Up liksom :)

Låten som jag nu har skakat rumpa till i 10 min heter: Italobrothers - Stamp on the ground.  

100121

Go kväll go kväll! Har extremt många tankar som bara snurrar runt i huvudet på mig, vet inte riktigt hur jag ska göra med dem heller! Vill inte behöva ha dem och för att slippa dem så måste jag göra någonting som jag inte är 100% säker på att jag ens vill. Komplicerat? Va glada att ni inte lever mitt liv! Lite mer positiva tankar: Träningen går än så länge bra, igår kväll var vi iväg på step (nytt) och det var inte så kul, man skulle snurra alldeles för mig mycket för min smak (yr/ tappade balansen). Ikväll ska jag iväg på Body Combat och det ska bli riktigt roligt, ser fram emot det. Ska dock bli kul och se om jag tycker att det är lika roligt efter passet också, har nämligen aldrig provat det förut! Å just det, idag har jag shoppat också! Skulle bara ner till Konsum och köpa mjölk och ägg, men istället så tog mig en sväng ner för rulltrappan först :) Inne på cubus så köpte jag en svart klänning (f. 299 t.49 kr), en romantisk "off white" skjortklänning (f. 299 t. 149 kr) och en svart ullkappa/ jacka (f. 799 t. 199 kr). Det ni, alltid lika roligt att shoppa på REAN! Ska jag ta och packa ner mina träningskläder nu och sen ska jag slappa lite i soffan innan jag ska gå ner till Gold´s. Snart är det helgen också..

XOXO // Johanna

100119

                                 
Då va man uppe igen då. Knappt. Vaknade ganska tidigt imorse men jag orkade inte gå upp då, hade ont i armarna efter gårdagens pass nere på gymet. Känner mig riktigt stolt över gårdagens prestation faktiskt. Körde 21 min på crosstrainern, 15 min på gåbandet, 10 min på roddmaskinen och sen lite styrka för armarna och magen! Just nu sitter jag och väntar på att Bita ska komma, sitter visserligen själv i pyjamas men ändå, vi ska ta oss en kort promenad fram och tillbaka till Ica Maxi. Behöver komma ut och få lite luft känner jag. Ikväll har vi den där introduktionen nere på Gold´s kl 19, men vi tänkt gå dit en timme tidigare och träna först, tror inte att den där introduktionen är så jobbig! Det blev visst ett helt inlägg om träning, så jag kan lika gärna fortsätta! Känns nästan som alla mina vänner satsar på beach 2010 nu faktiskt, alla tränar som galningar och käkar piller på tom mage! Tycker synd om den kvinnliga kroppen, den får ta så jävla mycket stryk av oss hela tiden samtidigt som vi faktiskt vet bättre. Jag hör ju själv till denna grupp så jag vet ändå vad jag snackar om, men denna gång så ska jag köra den sanna, riktiga vägen till en mindre mage, inget fusk! Ska äta bättre och nyttigare mat, mindre porttioner och en hel del träning. Efter träningen igår så skrev jag och Bita upp vårt egna träningsschema och svor över att vi skulle anpassa skola, mat och nöjen efter träningen och inte tvärtom!

Måndag: Step (70 min)
Tisdag: Body Pump
Onsdag: Gymet/Ledig
Torsdag: Body Attack eller Body Combat
Fredag: Gymet/ Ledig
Lördag: Body Attack
Söndag: Step Styrka

Tror ni att vi klarar det el? Kanske en vecka? Bara man får det till att bli en rutin i vardagen så tror jag faktiskt att det kan gå! Men nu måste jag verkligen få på mig kläder och fixa till mig..

XOXO //Johanna   


Hollywoodstjärna i Östersund..

                                   
Ser ni rubriken el? Å nej jag hittar inte på någonting, det är faktiskt helt sant! Tror jag, är dock inte 100% säker. Något som filmteamet är ute efter är snö, och är det något som Östersund har så är det snö, dessutom en internationell flygplats! Så för er som inte bor här uppe i Östersund så har jag glädjen att berätta för er att den hollywoodstjärnan som kommer hit är ingen mindre än självaste George Clooney. Han ska nämligen spela in filmens öppningsschen till filmen "The American", där han spelar yrkesmördare. Ryktet säger han kommer att vara här i hela fem dagar i slutet på januari (kanske början på februari)! Helt otroligt liksom.. fick reda på detta i lördags då vi satt på förfesten hemma hos Bita, och självklart blev det en massa fnitter och vilda planer om hur vi skulle fånga Clooney. Blev också en hel del snacka om 3- dubbla kondomer och plastpåsar :) Men jag tror knappast att de komma att spela in öppningsschenen mitt inne i Östersund (stan) där jag bor liksom! Men man kan ju alltid hoppas att man en dag springer på honom :) Men det sägs också att teamet har haft kontakt med andra städer ang. öppningsschenen, men jag hoppas att de väljer Östersund såklart! Det ni:

XOXO // Johanna 


100118

Hepp å hoj! Idag började den nya kursen (någonting med forskning och metod), en förberedande kurs inför C- uppsatsen typ. Första dagen var väl helt oki men inte så speciellt rolig eller intressant.. läraren verkade dock helt oki! På den här kursen så har vi tre uppgifter och sen så har vi dessutom ett PM för C- uppstasen som ska vara inne nu i februari. En hel del med andra ord, vidare så ska vi bestämma oss för vad vi ska skriva om och sen så ska vi dessutom fixa klart våra praktikplatser inför termin 6 också! Känns lite väl mycket nu tycker jag. Just det, igår kväll kl 18 så började det brinna nere i lindexhuset nere på prästgatan. Lite läskigt faktiskt, men ska jag se det positivt så sparade jag iaf en del pengar på de underkläder som jag hade tänkt köpa!
Idag snöar det ute och det är ca -5 grader ute, skönt att slippa de där dagarna då det -20 ute. Ska ta och fixa lite nu och sen ska jag gå ner och möta Bita nere vid gymet! Måste ligga i nu ifall jag ska ta mig i min nya vårjacka :)

XOXO // Johanna 

100117

Söndag - bakisdagen! Ja det finns många namn att välja mellan. Kan iaf lova att jag är extremt trött, vilket jag har varit precis hela dagen! Har inte gjort ett dugg idag, har typ rört mig ifrån sängen till soffan och sen vidare till skrivbordet! Fast å andra sidan så är ju lägenheten rätt så liten också. Igår gick jag och Bita en lite vända nere på stan, vi tog med oss kamrerna för att ta några bilder nere vid sjön men det va så jävla kallt, och om jag ska vara ärlig så var det heller inte så mycket att ta kort på! Så istället så gick vi upp till donken och köpte oss mat (Mc Chicken), riktigt gott var det också! Där satt vi i ca 2 timmar och bara snackade, så länge sen som bara vi var ute tillsammans, så det var riktigt mysigt! Sen gick vi upp till hemköp och köpte "bakfyllemat", fick ju lov att vara förberedd inför söndagen. Jag visste ju vad som väntade mig liksom! Efter 8- tiden på kvällen så var vi iaf samlade hemma hos Bita, och där fortsatte allt snack! Så mysigt att bara sitta tillsammans och snacka och dricka vin, dessutom är det väldigt roligt då man får reda på någonting nytt om någon, någon som man aldrig trodde om den personen :) Lite senare på kvällen kom camping- flickorna förbi, riktigt trevligt!

Kvällens bästa kommentar var: "Jag tar i alla fall hand om mig själv!"

I fredags så avslutade jag min fjärde termin, jag har med andra ord gått 2 år nu, bara 1½ år kvar på utbildningen. Å imorgon börjar den 5:e terminen med en förberedande kurs inför C- uppsatsen! Vill inte..

XOXO// Johanna

Många fällda tårar


Satt just och läste en blogg som jag måste tipsa er om, har suttit här nu och gråtit i typ en timme! Bloggen är skriven av mamman som förlorade sin son Victor i cancer, antar att ni vet vem jag menar. Familjen har varit med en hel del på tv och nu senast var de med för att de stämmde försäkringskassan. Familjen vann men nu har försäkringskassan överklagat domen! Vet att jag gråter en hel del och för precis allt men mamman hade lagt upp ett klipp på Victor, en liten video om hans sista tid här på jorden! Victor kämpade med sin cancer i 8 månader men den 14 april tog cancer honom, och han blev bara 1 år och 7 månader. 

http://denstarkastestjarnan.blogg.se/  


100116

Såg att det är ett tag sen som jag skrev sist.. får väl skylla på att jag har haft fullt upp! I torsdags lades tentan ut kl 08, kollade igenom den hemma och sen gick jag upp till skolan och satte mig där tillsammans med Bita. Alla som var där delade upp frågorna och sen skrev vi ut allt tillsammans! Sen på kvällen var det bara att trycka in allt i huvudet, inte det lättaste då kl 21´40, höll redan då på att somna. Gick inte så bra med korvstoppningen! Igår skulle vi ända ut till Furuparken för att skriva tentan (väldigt långt borta), åkte hemifrån vid halv 8 på morgonen, vilket var väldigt tidigt för mig! Vid själva tentaskrivandet så insåg jag att jag inte kom ihåg ett skit, men det gjorde mig ändå ingenting. Såhär efteråt så hoppas jag att jag kuggar på den och får göra om den istället. Det är så att jag faktiskt vill ha ett bra betyg i denna kurs, minst ett B och inget jävla E. Arbetsgivaren kanske inte bryr sig om betyget men jag känner att jag gör det! Efter salstentan var det meningen att jag och Bita skulle gå ut på en promenad ner till sjön och ta några vackra vinterbilder men vi var både så trötta att vi sa att vi skulle ta det på lördag istället (idag). Men nu är det ju bara så att det inte finns någon vacker snö kvar, för idag när jag drog upp persienerna så sken solen, snön hade smällt bort! Å det känns förjävligt, jag som verkligen ville ut och ta vinterbilder på Östersund! Jaja, ikväll blir det i alla fall lite vindrickande hemma hos Bita tillsammans med Maria och Karro.. ska bli mysigt med lite skitsnack :)

XOXO // Johanna

Shoppat



Ljusgrå Cardigan från H&M 199 kr

Svart skjortklänning från Vero Moda 260 kr

Svart tröja från Cubus 150 kr på rea

Skjorta från Gina Tricot 49 kr på rea

Grå kort jacka från Vero Moda 150 kr på rea

Ljusgrån tröja från BikBok 199 kr på rea

Klänning från H&M 199 kr

Hoppas att ni lyckas se vad bilderna föreställer :)

XOXO// Johanna

100113

Shit, imorgon läggs tentan ut! Å nej det är konstigt nog ingen hemtentan, utan i får fem frågor som vi ska svara på och sen på fredag så ska jag ta mig ända ut till ingenstans för att åter en gång till svara på dem! Denna gång utan böcker (såklart)! Att det ska vara så svårt att få tag på en lokal inne i Östersund alltså.. Jaja, idag var jag iaf iväg på mitt första träningspass tillsammans med Bita, mycket trevligt! Kändes i kroppen att det var länge sedan. Så nu på tisdag så ska vi ner dit igen och få en intoduktion för alla saker som finns där nere (har inte haft någon trots att jag har tränat där i 3 månader). Sen skulle de (tillsammans med oss) fixa ett träningsschema, hur vi ska lägga upp vår träning så att den gynnar oss och för att få variation på den! Så det kan nog bli kul :) Har faktiskt lite dåligt samvete över att jag inte har pluggat något inför morgondagen, fast det har jag å andra sidan aldrig gjort inför någon hemtenta förut heller!
Hade faktiskt tänkt att jag skulle ta och lägga upp lite bilder på kläderna som jag har shoppat de senaste dagarna, men batteriet dog. Det var slut på dem så nu har jag satt dem på laddning! Får se om det kommer upp något senare istället.. Å just det: Lycka till alla imorgon :)

XOXO // Johanna 


100112

GoMorgon People! Idag ska jag ha en alldeles egen mysig dag för mig själv, dagen börjar nu med en lyxig frukost bestående av en gröttallrik och sen så hade jag tänkt gå ner på stan och vandra runt i affärerna, å självklart shoppa om jag hittar någonting! Jag brukar aldrig hitta någonting då jag har pengar utan som alla andra, eller de flesta så hittar jag en massa då kontot är tomt! Tyvärr så förstörs dagen av att jag måste plugga, läste iaf det som skulle läsas igår, så idag ska jag träffa My en snabbis och analysera lite (en familjs problem med hjälp av språksystemisk terapi). Hoppas att det går bra!

XOXO // Johanna

100111

Samtalsövning! Det är vad jag har haft idag, och det var precis lika roligt som jag hade tänkt mig också! Vi var en familj på fem personer, mamma, pappa, tysta styvsystern och själv så spelade jag den jobbiga 13- åringen som hade problem med sin pappas nya fru. Det hela utspelade sig hos två familjeterapeuter som skulle hjälpa oss alla med våra prblem! Kan ju berätta att det inte var någon av oss som orkade hålla sig ifrån skratt! Övningen pågick i 14 minuter och sen så fick vi se det hela på video och reflektera över samtalet tillsammans. Intressant. Efter lunch så hade jag uppföljning av "samtal med barn", där blev vi indelade i två par och så fick vi berätta för varandra om vårt samtal/intervju som vi hade haft under julen med ett barn! Därefter fick vi berätta om allt inför hela gruppen, va lite nervös men det gick det också. Folk är inte så hemska som man ibland kan tro! Efter skolan gick jag ner till Konsum tillsammans med Bita och sen fick jag lov och skynda mig hem för att jag skulle tvätta kl 16. Så nu ska jag bara kolla igenom mailen och allt annat.. och sen så ska jag gå ner och hämta tvätten! Ska se till att läsa igenom några papper till fallbeskrivningen som jag har på onsdag också.. men först tvätten och sen tv;n!

XOXO // Johanna   

100110

Go kväll! Känner mig allt bra seg just nu, ska ta och sätta mig i soffan och kolla på 3:ans film med Adam Sandler. Gillar inte honom så mycket, men det finns inget annat att se så. Imorgon ska jag upp kl 07.. har samtalsövning kl 08´15, så det ska faktiskt bli riktigt roligt! Idag tog jag mig en sväng ner till Åhlens, underbart att få gå i affärer igen! Att ha någonting att göra liksom.. Men iaf, det blev inte stora inköp, bara värmeljus! Men det blev iaf mat åt frysboxen för resten av månaden.. skönt att ha det gjort! Ska nog ta och gå en shoppingrunda på tisdag, är helledig då, förutom att jag måste plugga då :) Hoppas bara att det finns någonting kvar..

XOXO // Johanna

100109

Tillbaka i Östersund.. å fy fan vad det är kallt i lägenheten alltså! Antar att det är den underbara temperaturen utomhus som hjälper till på den fronten. Det första som jag gjorde när jag hem var att starta datorn, fick lov och se om den fungerade eller inte. Har nämligen haft en massa problem med den under de senaste dagarna! Men som ni märker så fungerar den nu, hoppas bara att den håller sig så också! Under kvällen så har jag packat upp resväskan och ätit ungspizza samtidigt som jag tittade på filmen "Hundtricket" på tv8. Men nu börjar jag känna mig riktigt trött, inte så konstigt! Imorgon är det dags att sätta igång och plugga, orkade inte med det på bussen, det var skönare att sova (vila)! Bara fem dagar kvar tills tentan för socialt arbete med barn och familj läggs ut..

XOXO // Johanna 

100105

Ja dagarna bara rullar på här hemma i skogarna.. nej då. Jag bor ju faktiskt inte i några skogar. Men dagarna har faktiskt gått riktigt fort måste jag säga. Innan jag åkte hem så kunde jag inte förstå hur jag skulle stå ut med att vara hemma i 16 dagar, men det har gått! Får väl be om ursäkt för en dålig uppdatering men jag har inte haft någon lust plus att jag har haft en "datagubbe" här i 3 dagar som jag försökt fixa min dator! Han kommer imorgon och gör det sista på den och sen är den förhoppningsvis helt klar.. Måste ju ha en fungerande dator då man sitter uppe i Östersund utan någon datakunnig person, plus att om 1½ månad så sätter C- uppstasen igång också! Under de senaste dagarna så har det inte hänt ett dugg, började plugga lite igår och sitter även idag med det! Troligtvis imorgon också, men det skulle vara roligt att hinna med och hälsa på lillebror en sväng och se lägenheten också. Jaja, det ska iaf bli förbannat roligt att komma upp till Östersund och träffa alla vännerna igen. Hoppas nog lite på en fest också :)

XOXO // Johanna

100102

Go kväll, go kväll! Hoppas och ber här hemma att jag inte ska bli sjuk, men chansen för att jag ska slippa det är väldigt liten känner jag då både pappa och hans fru ligger här hemma, halvens döende i soffan! Va ute och gick en promenad förut idag, passade då på och tog några bilder..


Uvån. Foto: Johanna Pettersson


Dagis. Foto: Johanna Pettersson


Brygga ner i Uvån. Foto: Johanna Pettersson

XOXO// Johanna


100101

Shit vad tiden går.. och åren! Kan inte fatta att det redan är 2010! Fast om jag ska vara ärlig så känner jag ingen skillnad heller, känns som vilken dag som helst! Igår på nyårsafton gjorde jag inte ett dugg, tycker faktiskt att den dagen är väldigt överskattad. Kan inte minnas att vi, alltså mina vänner och jag någonsin har gjort något på den kvällen. Festat eller firat liksom. Dagen innan nyårsafton hade jag en jävla beslutsångest (är som ett barn, kan inte välja mellan två saker), men iaf, jag var bjuden hem till Elin och Andreas på nyårsfirande i Karlstad. Tyckte att det skulle vara roligt att se alla (Emelie) men sen så var det ju det där med att sova över också. Tycker inte om att behöva sova borta, har aldrig gjort det och kommer nog aldrig att göra det heller. Så 1½ timme innan bussen skulle gå så bestämmde jag mig för att stanna hemma (tråkig som jag va).
Min första dag år 2010 spänderade jag hemma hos mamma, satt och snackade, kollade i de nya klädkatalogerna och sen var vi bort till min morbror. Skulle nämligen "låna" mina kusiner för en stund och intervjua dem (hemläxa). En förberedelse inför arbetslivet typ. Men jag var nervös så det gick snabbt, riktigt snabbt också. Trots att han är min kusin så ser jag honom ca 2-4 gånger om året, men han var allt så go så! Det är kul och se vilken skillnad det är på dagens ungdomar/barn, än på den tiden som man själv var liten (typ kläder, mobil, platt-tv, egen dator och cross). Helt otroligt.
Nu på kvällen har jag slappat hemma i soffan hos pappa och kollat på "Bonde söker fru" och "Olycksfågeln" på svt. Känner att ögonlocken börjar pressas neråt nu, kanske dags att gå och lägga sig! Hoppas att ni alla har haft en bra jul och en bra nyårsafton.. Kanske till och med några nyårslöften? :)

XOXO // Johanna

RSS 2.0