What if

Har inte riktigt haft något att skriva. Om jag ska vara ärlig så har jag nog inte det nu heller faktiskt. Saknar dock att kunna skriva av mig, även om det inte handlar om någonting speciellt. När det gäller inrednigen i lägenheten så har den tagit en liten paus. Känner inte riktigt för att skicka efter inredning. Utan jag vill ut och titta i affärer. Problemet är att jag fortfarande bor i Hagfors. Problemet kanske inte säger så mycket.. men prova bo här i några år så kommer ni att förstå vad jag snackar om. 

Vad mer. Jobbet går fortfarande bra. Lär mig nya saker varje dag. Väldigt lärorikt. Känns skönt att man har valt rätt utbildning och fått en jobb som man kan vidareutvecklas av. Inte alla som har det. Som ni kan läsa så händer det inte så mycket. Jag jobbar hela dagen fram till kl fem, sen tränar jag (ibland), sen hem och fixa matlåda, duscha och sen tv- tittande innan det är dags för sängen vid 10- tiden. 

Den stora händelsen den här veckan var att jag äntligen fick mina skor hemskickade till mig. Lyckades beställa två par skor från märket sixtyseven. Det ena paret har jag försökt beställa ett antal gånger men det har tydligen halva svenska befolkningen också gjort. Men i fredags kom de. Tror du att de passade. Nej. Fick inte ens i foten i skon. Sparade en jävla massa pengar men jag ville verkligen ha dem. 

Nu blir det sängen. Inte vanligt att jag fortfarande är upp när klockan är mer än halv elva. Fick faktiskt en annan roligt nyhet under veckan. Men den får jag nog lov att hålla hemlig ett tag till.  


Johanna Angelicka     


RSS 2.0