100429

Vilken underbar dag det har varit.. dagen började med att jag vaknade väldigt tidigt.. skulle iväg upp till skolan och opponera på Sofias studie. Hade med andra ord lite svårt att sova! Men opponeringen gick jättebra, tog ett djupt andetag och sen läste jag bara. Var väldigt lugn.. så jag är faktiskt stolt över mig själv. Måste ju bara tillägga att Sofia var den första i klassen att få ett A på sin C- uppsats. Så glad för hennes skull, hoppas att hon skickar in den till någon vetenskaplig tidning också. Shit, hon kan verkligen bli publicerad :) Sen kl 13 var jag iväg på den sista opponering, så nu har jag vart på 6 st! Efter det gick jag ner och tränade ett tag, kände att det behövdes. Som ni vet så har det idag gått 2 veckor, och idag visade vågen att jag hade gått ner 3,7 kg. Så idag känner jag mig lite extra stolt! Nu måste jag bara tag tag i min uppsats också, har några saker som måste fixas innan jag lägger ut den på diva! Jaja, det va min dag de! Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på tv resten av kvällen!

XOXO // Johanna

100428

En ny dag igen då! Sorry för förra inlägget, eller nej. Jag tänker inte be om ursäkert för att ni är så jävla nyfikna på andras liv! Skaffa er ett eget vet ja! Jaja. Idag är jag i alla fall mycket mer positiv, känner att jag har fått svar på mina frågor och nu kan jag lämna allt bakom mig och gå vidare. Vidare ner till gymmet :) På torsag är det dags för den andra invägningen och denna gång kan jag lova att det inte är någon större skillnad sen förra veckan då jag igår stoppade i mig 6 chockladbollar (de behövdes).. Jaja. Snart helg också, undrar vad som kommer att hända då?! Det är ju trots allt valborg :)

XOXO // Johanna

100427

Jävlar i helvete vad folk det har varit inne här då! Undrar varför?! Ärligt talat: Ni borde skämmas (ni vet vilka ni är)

XOXO // Johanna


100422

Ska precis gå och lägga mig nu men jag ville bara berätta en sak först: Som ni kanske kommer ihåg så skrev jag att jag ville försöka gå ner 10 kg innan sommaren. Antar att vissa av er tänkte: Det kommer hon aldrig att klara. Så idag, precis en vecka efter det inlägget vill jag bara informera er om att jag lyckats gå ner 2,6 kg. Detta på precis en vecka (7 dagar). Antar sen att vissa av er även tänkte: Jaså hon ska börja med en pulverdiet nu igen! Å svaret på den funderingen är helt enkelt: Nej det har jag inte! Så TACK till er som tänkte: Detta fixar hon! 

God Natt!!

XOXO // Johanna  

100419

Nu är den inlämnad.. och nu är det bara å vänta på dommen som man får på opponeringen! Shit alltså.. Idag ska jag bara njuta och ha en helt ledig dag utan att göra någonting alls. Funderar dock på om jag sak träna eller inte! Imorgon ska jag sätta igång med opponeringsarbetet. Ska bli kul! Men nu ska jag titta klart på en film som jag började se igår (Trick or Treat) och sen ska jag se några avsnitt av 90210.. 

XOXO // Johanna

100418

Shit alltså.. Imorgon ska C- uppsatsen lämnas in!!

XOXO // Johanna


100417

God Morgon.. go morgon!! Ringde och väckte Bita imorse för det var nämligen så att vi skulle iväg och träna kl 10. Men hon sov. Vilken chock :) Så träningen blev en timme försenad! Efter träningen ska jag upp till skolan och försöka bli klar med uppsatsen, skrev i alla fall klart diskussionen igår kväll (är dock inte nöjd med den än). Och ikväll blir det nog soffan och en film skulle jag tro. Kan inte fatta att uppsatsen ska vara helt klar imorgon.. det känns faktiskt riktigt skönt om jag sak vara ärlig. Fast det tror jag nog att alla tycker! Framöver blir det att läsa/lära sig Sofias arbete och veckan därpå blir det en vecka full av opponeringar (undrar om det är ett måste?). Jaja.. Om en måndad och några dagar är jag 3500 kr fattigare, uu, har inte riktigt smällt det än tror jag! Men men, nu är det iaf träning som står på schemat!

XOXO // Johanna

100415

Idag var jag ner till Gold´s och tränade, vilken känsla! Kändes riktigt bra att få återgå till träningen.. Det jobbiga är att jag dock har gått upp 3,5 kg under c- uppsatsen! Men så går det då man sitter framför datorn hela dagarna och dessutom äter mer skit än vanligt! Hmm, jag undrar ifall jag skulle fixa att gå ner 10 kg innan vi slutar skolan här uppe, hmm, vad tror ni? Är det ens möjligt?! Om man lägger av med all skitmat/godis..?! Shit alltså: Men jag ska försöka! Jag har alltså 1½ månad på mig.. Jag och AMT, mera känd som "Johannamaskinen" :)

              
                        AMT (Adaptiv Motion Trainer)

By the way.. känner mig faktiskt ganska så besviken idag!! Eller väldigt..

XOXO // Johanna

100414

Idag hade jag mitt sista handledningsmöte, och det gick faktiskt riktigt bra. Bara positiva saker och en enda sak som hon ville att jag skulle tillägga, eller två saker förresten. Fast jag vet inte riktigt hur jag sak göra med den saken än! Så nu sak jag fixa det och sen ska jag se till att skriva klart diskussionen. Ett måste! Idag fick jag förresten reda på vem som sak opponera på mig och sen vem som ska examinera min C- uppsats. Känns ganska så tryggt, dock så är det jag som ska opponera på Sofias arbete, vilket känns mindre tryggt då jag inte ens förstår hennes titel. Men men, det ska nog gå detta också, har ju liksom skrivit en hel c uppsats helt själv (utan hjälp och råd av vänner). Så jag kan känna mig extra stålt :) Jaja..

XOXO // Johanna

100413

Ja ni har sett rätt.. om ni nu har sett texten "I fucking made it" på facebook!! I FUCKING MADE IT !!! Idag fick jag ett mail av handledaren: Nu har jag läst din slutversion och det ser bra ut tycker jag. Jag känner mig så otroligt glad att det snart är över. Nu ska jag bara fixa klart min påbörjade diskussion och sen lär jag väl få höra min handledares sista synpunkter imorgon på vårt sista möte! Men det känns skönt att man i alla fall har en handledare som hjälper till och kommer med synpunkter, även om människan är otroligt rak på sak och negativ.. hehe. Kändes nästan som om jag beskrev mig själv där för en stund! Jaja.. nu vet ni iaf :)

XOXO // Johanna

100412

Har just skickat in min c uppsats, nu är det bara och vänta och se vad hon säger! Måste komma ihåg att skicka in mitt abstract till Mona också. Idag, eller nu ska jag sätta igång och städa lägenheten och sen ska jag ta mig en promenad i det underbar vädret. Igår var det riktig skönt ute men enligt temperaturen så är det faktiskt ännu varmare idag, nämligen 11,4 grader. Inte dåligt de (för att vara Ösd). Ikväll måste jag se till att börja med min diskussion också. Vill hemskt gärna ha den delen klar tills på onsdag.. så att jag kan fokusera mig på alla småsaker som behövs ändras i resten av uppsatsen! Inte länge kvar nu tills man kan återgå till sitt normala liv igen!! Längtar såå..

XOXO // Johanna

100411

Har haft en helt underbar dag idag, gick upp kl 10 och pluggade (gjorde iaf ett försök till att plugga), sen vid 1- tiden gick jag, Bita och My ner till sjön för att sol, tillsammans med hela Östersund! Dagen har varit helt underbar måste jag säga.. Att man kan bli så glad och lycklig i hela kroppen av lite solsken, det va liksom så varmt och skönt. Ville aldrig gå därifrån. En sak som är säker är iaf är att våren är här :) Å tack gode gud för det! På tal om Gud och allt så träffade jag idag en av Guds medarbetare. Nere vid badhusparken kom en man och delade ut en papperslapp om någonting, dock visste vi inte vad det handlade om innan vi fått pappret, och helt plötsligt var vi alla fyra inne i en diskussion om kristendom. En diskussion om Gud, Jesus, homosexualitet och hur man helt plötsligt finner meningen med livet då man få något typ av kontakt med Gud! Mannen stod där i 1½ timme och snackade en massa smörja, men eftersom ingen av oss tre är troende så var det faktiskt lite underhållande ändå! Så det va min dag de.. Nu sitter jag och tittar på tv;n och hoppas att c- uppsatsen ska skriva klart sig själv! Så Gud om du nu finns - show me your power´s ;)

XOXO // Johanna

P.S Årets första grillning pågår här utanför..!! Mysigt

100408

Shit vilken morgon alltså, jag är helt slut! Blev väckt när klockan va 09´17 av att jag hörde alltför höga röster på något ställe i huset. Rösterna blev bara högre och högre och till slut började jag fundera på vad som höll på att hände. Hörde så mycket som att det var en kille och en tjej, så trubbel i paradiset var det första jag tänkte. Men sen hörde jag att de snackade (skrek) på engelska och sen hörde jag något helt annat språk, som varken var svenska eller engelska. Tyckte faktiskt att det var lite läskigt, började inbilla mig en massa saker. Och nej jag kunde inte somna om.. låg där i sängen och funderade på vad det var som höll på att hända i den där lägenheten. Hörde liksom hur som föll i golvet, hur dörrar smälldes igen och sen när grälet va så gott som över så hörde jag hur tjejen grät. Hoppas verkligen att ingenting mer hände..

Men nu ska jag ta och plugga.. snart iaf :) Ska lägga mig i soffan ett tag och så måste jag få i mig frukost också. Börjar bli riktigt hungrig nu känner jag.. Shit också, har tvättid idag kl 16 också! Mycke mycke

XOXO // Johanna

100407

Reaktioner är många och breda. Idag hade jag möte med min handledare. Va helt säker på att jag skulle bli totalt sågad av henne. Hon började i alla fall med å säga att mitt syfte var bra, att hon äntligen var nöjd med det. Blev riktigt glad men sen gick hela mötet nerför. Jag vet att jag är en negativ människa men va fan den människan behöver ju ett piller. Å nej hon har inte sagt att jag inte får gå upp med den, bara att jag ligger efter i planeringen (tisschemat) men det är ju enligt henne och inte mig! Resultatet var i alla fall bra, men det är fortfarande inte 100% klart än, mitt stora problem är nu hur jag ska lyckas skriva ihop en analysmetod. Jag har nämligen inte följt någon metod alls.. Så tills på måndag den 12/ 4 ska jag hinna och skriva ihop hela arbetet och skicka in det.. sen ska hon säga vad hon tycker. Men som jag sa till henne så kommer jag att gå upp med uppsatsen i vilket fall som helst. Jag känner att jag i vilket fall som helst vill prova, allt beror på vem man får till examinator! Hmm, ska ta och sätta igång nu. Måste ju motbevisa henne!!

XOXO // Johanna

100405

Ja det ska väl vara en första gång för allt antar jag. Under utbildningens gång så har jag flera gånger tänk: Ska det verkligen vara så här lätt?! Igår ikväll kom svaret, fast jag tror mer att det berodde på att jag inte hade kontroll över situationen, som jag vanligtvis är van att ha! Jag visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen, å alla sa bara olika saker hela tiden. Jag va så totalt förvirrad att jag nästan övervägde att bara åka hem då jag bröt ihop här hemma i soffan! Orkade till slut somna och nu på morgonen ringde jag handledaren så hon fick förklara för mig (med korta och lätta meningar). Hoppas bara att jag har förstått rätt nu. Tänker i alla fall göra på mitt sätt! Så nu är det bara att sätta igång. Ska ha klart hela arbetet till den 13/14- april! Men nu på onsdag ska jag träffa min handledare och jag är ganska säker på att hon inte tycker att jag ska gå upp efter allt detta :( Så nu måste jag motbevisa henne, ska skriva så mycket som möjligt tills på onsdag (två dagar). Hur ska detta gå?!

XOXO // Johanna

100403

Den tredje april och vi är mitt inne i påskhelgen, solen skiner som bara den ute och jag sitter här vid datorn och försöker finna motivation till att börja med analysen! Får helt enkelt hoppas på att det blir mer sol framöver för idag kommer jag inte ut! Ärligt talat så hade jag faktiskt inte ens tänkt på att det var påsk nu, fick mer eller mindre reda på det igår när jag hade tänkt gå ner och träna (första gången på evigheter), men gymmet var stängt hela helgen pga av att det var just påsk! Istället fick det bli en promenad till ica maxi, sen en sväng upp till skolan och säga hej till My och Bita och sen hem igen. Vid ica maxi kunde jag inte låta bli att köpa mig två böcker heller (de hade kvar lite från bok-rean).. Det gjorde min dag :) Men nu ska jag se till att fixa frukost, gröt, juice och en kopp kaffé!

              
              

XOXO // Johanna

100401

 

                                                               Svarta och vita tygskor H&M

                 
                                                         Skinnjacka H&M

XOXO // Johanna

RSS 2.0