Fredag

En lugnt och stillsam dag! Bra sammanfattning.. Idag har jag haft tid för mig själv, vandrat runt lite på stan, träffade Sofia och Bita, shoppat och satt upp mina tavlor :) Jaja, på stan köpte jag en pyjamas och ett par svarta leggins som jag ska ha med mig hem, eftersom vi mer eller mindre inte har några affärer att köpa sådana saker i! Som sagt så träffade jag Sofia och Bita, vi var och köpte oss glass, sen åkte de hem och jag gick vidare och handlade! När jag äntligen kom hem tillbaka tyckte jag att det var tid att få upp mina tavlor som jag hade med mig hit när jag flyttade! Har bott här i en termin nu och mina tavlor har legat i skrivbordslådan! Så idag köpte jag en hammare och satte upp dem.. de sitter lite snett och i olika höjder men de sitter i alla fall på väggen :) Det har helt enkelt varit en lyckad dag! Ja just det, jag ringde idag om sommarjobbet och de var inte klara än. De hade tydligen flera intervjuer på måndag förmiddag också så de skulle ringa! Fast nu ska jag faktiskt sätta på en film innan jag lägger mig, för det kunde ni aldrig gissa, eller hur? :)

Natti Natti 


Dagen började inte bra..

Har knappt sovit något inatt, jag har alltid svårt att sova när jag vet att jag ska upp tidigt, vet inte varför men så har det varit så länge som jag kan minnas! Skulle upp kl 7 idag men jag orkade verkligen, sen vaknade jag igen efter kl 8 men då somnade jag om, med mobilen i handen :) Sen ringde Linn och väckte mig en timme senare, vi skulle vara hos Per, vår lärare för att redovisa vid halv 11! Så det vara bara att gå upp och fixa till sig, var hur trött som helst och hade skitont i magen :( Snacka om att jag tycker synd om mig själv, något som jag tyvärr är bra på :) Kanske märkt det ni också.. Men men, jag kom i alla fall i tid och träffade Linn och Micke hos Per, själva redovisningen tog ungefär 2-3 minuter! De 2- 3 minuterna släpade jag mig upp ur sängen för och inte f*n ............ Hmm, jaja, nog om det :) Eftersom klockan bara är halv tre så har det inte hunnit hända så mycket idag! Har varit till Sia och shoppat lite, köpte ett par svart örhängen från Pilgrim till mig själv och sen köpte jag ett svart, runt fat och ljus till det! Blev faktiskt jättefint.. Men nu måste jag fortsätta och plugga, har hur mycket som helst att läsa igenom!
Ha en bra dag alla!


Nobody is perfect..

Kom verkligen inte på någon bättre rubrik..  Idag har det varit en sån där dag då man bara vill skrika och aldrig sluta. Har varit på dåligt humör större delen av dagen, av en händelse! Som egentligen började förra veckan! Men men.. alla är vi väl lite irriterade någon gång! Tycker nästan lite synd om Sara som får lov att höra mig klaga på både det ena och det andra! Så jag hoppas att du vet vännen att jag står ut med ditt klagande också, även om det är ca 5 gånger/år och mina klagomål rör sig mer runt 5 gånger i månaden :) Idag har jag faktiskt börjat plugga, tro det eller ej, men det har jag. Har nog skrivit det ett par gånger skulle jag kunna tro men nu står jag på startlinjen och om en vecka är jag i mål :) Nu på måndag så åker jag hem till Hagfors och jag hoppas att det blir ett varmt mottagande! Har ju inte varit hemma på snart två månader, beror till största del på att jag verkligen trivs här uppe. Fast jag ska väl inte säga för mycket för om några månader kommer snön och kommer jag antagligen inte skriva något om att jag trivs här uppe :) Men nu ska jag gå och lägga mig, ska ju tyvärr upp kl 7 imorgon, för en redovisning som min grupp inte ska göra.. 


Tisdag kväll

Vet att jag har sagt det ett par gånger nu men det tål att sägas igen: Dagarna går så fort.. alltså vart tar de vägen egentligen?! Hmm.. Idag efter att jag vaknat och gjort mig i ordning så bestämde jag mig för att ta en promenad bort till ÖB.. hade för mig att det var en ganska bra bit att gå dit men det visade sig ligga ca 10 minuter från mig :) Handlade en hel del där faktiskt.. fotoalbum, ramar, 2 skålar, ljus, servetthållare och lite städsaker till lägenheten. Konstigt att man inte handlar mer där när man är fattig student, för det är ju trots allt väldigt billigt där! Jaja.. det var de! Fick ett rejält skavsår på hälen på hemvägen därifrån.. vet inte varför jag berättade det, hoppades nog på medkänsla :) Ska snart gå och lägga mig men först ska jag titta på en film.. vilket börjar bli en vana! Men imorgon ska jag börja plugga för då är det bara en vecka kvar till den sista tentan för terminen --> sommarlov!

P.S Idag fick jag mina efterlängtade foton! Så nu har jag satt in dom i mitt nya, billiga och snygga fotoalbum!


Måndag "igen"

Har mer eller mindre just gått upp ur sängen och nu ska jag fortsätta plugga där jag avslutade igår ikväll.. har ett kapitel kvar att sammanfatta och sen ska jag fortsätta läsa boken, det är så kul :) Jag försöker intala mig det så att jag ska fortsätta läsa.. Just det, igår skickade jag äntligen in mina bilder för framkallning, tror att de kommer nu i veckan! Stod att det skulle gå väldigt fort i alla fall så jag hoppas att de snart ligger i brevlådan! Denna dag är en sådan dag som jag måste fixa en massa saker, posta räkningarna, upp till ica och skicka tillbaka det jag beställde i förra veckan och sen skulle jag behöva köpa en ny pyjamas och ett par nya leggins, måste köpa det innan jag åker hem! Måndag är en sån tråkig dag, hmm.. verkar som det blåser en hel del ute också! Jaja, hoppas att er dag blir roligare :)


Söndag igen

Jag kan inte förstå hur veckorna kan gå så fort här uppe.. Men om en vecka så åker jag hem till lilla Hagfors en kort sväng! Ska hem och göra tentan där och sen ska jag träffa några vänner innan jag åker upp igen! Fast än så länge så vet jag ju inte om jag åker upp igen, det beror ju på om jag får jobbet eller inte! Ja just det, idag är det ju mors dag.. jag har faktiskt skrivit och sagt grattis och igår ringde jag min bror och påminde honom om att köpa blommor till mamma :) Det gick visst inte så bra för Perrelli igår, fast det trodde jag inte att det skulle göra heller, tyvärr! Själv så tittade jag på American pie 4 på 3:an, det var lite roligare att kolla på :) Idag ska jag sätta igång och plugga, har inte gjort det på ett par dagar nu så jag måste verkligen börja nu! Hur tråkigt och lite jag än fattar så är det ett måste :( Men jag ska i alla fall försöka ta mig ut en sväng idag, det är riktigt fint väder ute! Skönt..  


Madagaskar/skopunkten/jättefint väder

Så ser min dag ut! kom upp för ca en halvtimme sen, att jag har sovit så länge beror på att jag gick och lade mig väldigt sent igår natt! Men nu är jag i alla fall uppe och ska titta på film Madagaskar, samtidigt som jag äter frukost/lunch :) Idag är det verkligen ett underbart väder ute, i alla fall när man tittar ut genom fönstret :) Efter filmen ska jag ner till stan och möta upp de andra vid bussen för att åka till skopunkten. De hade invigning i tors så jag hoppas att de har lite skor kvar till mig :) Sen under resten av dagen så vet jag inte vad som händer.. måste ju göra den där duggan också, tyvärr! Och sen så måste jag försöka börja plugga lite, har inte gjort det på ett par dagar nu! Sen är det ju självklart Eurovision ikväll och det ska jag ju inte missa! 


Intervju och shopping

Vilken kombination alltså! Intervjun som jag hade tidigare idag gick faktiskt riktigt bra, det blev inte så stelt som jag trodde att det kunde bli! Det gick hela gick lättsamt :) Efter intervjun så träffade jag Linda, Bita och Sofia nere på stan fick, bara för att säga hej men det slutade med shopping istället! Det finns ingen stoppknapp på.. men jag köpte i alla fall två klänningar på indiska. Ni hörde rätt: indiska, jag har aldrig i hela mitt liv köpt ett klädplagg där, allt är så konstigt och udda. Men tydligen så finns det något där för mig också! Blev faktiskt riktigt nöjd :) Ikväll händer det inte så mycket. Om ca en timme så ska jag tvätta! Alltid lika roligt, eller inte.. sen ska jag nog sätta på en film och bara ta det lugnt!

 


God morgon

Kanske ska säga "God Lunch" istället när man tittar på hur mycket klockan är.. vaknade vid halv 11, så nu har jag duschat och fönat håret. Dags för plattången nu! För den som är intresserad liksom :) Idag ska jag på intervju hos manpower som ni kanske redan vet, hoppas att det går vägen, att jag får det! Så nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning och sen ska jag äta lite innan jag ska iväg! Skriver och berättar mer sen!
Ha en bra dag 


Huvudvärk/ensam/eurovision/intervju

Har så otroligt ont i huvudet idag och jag vet inte vad det beror på. Kanske för att jag "flög" upp ur sägen imorse när jag insåg att jag hade sovit alldeles för länge! Dagens föreläsning började 8´15 och jag vaknad jämt före halv 9, så man kan säga att jag fick lite bråttom :) Men jag var i skolan jämt efter 9 så jag får lov att säga att det gick fort i alla fall! Hade tydligen inte missat något så jag kunde tydligen ha legat kvar i sägen! Men efter föreläsningen så träffades gruppen och skrev nästan klart hela arbetet, har bara analysen kvar nu! Får lov att säga att jag är stolt över oss alla, det är lite skillnad mot förra gruppen jag var i. Hmm, ganska så stor skillnad om jag ska vara ärlig! Sen har jag och Linn sprungit runt i alla mataffärer typ, fråga inte varför! Så nu under resten av dagen så händer det inte så mycket! Hade tänkt att jag skulle försöka plugga om huvudvärken kan släppa någon gång, annars kanske en promenad hjälper! Idag åkte Camilla och Linn hem, så nu har jag några dagar för mig själv :( Fast imorgon var jag bjuden till Linda ute på frösön, de skulle dricka vin och stå på händerna! Men jag kan lova att jag inte tänker göra det! Ska ju på intervju imorgon, igen! Fast denna gång skulle jag ta med mig mina betyg och referenser. Har mina betyg hemma i en kartong i Hagfors, så hoppas att det inte gör allt för mycket! Ikväll ska jag titta på den andra semifinalen av Eurovision Song Contest, måste ju se hur det går för Perrelli :)    


Onsdag

Idag råkade jag vaknar kl 9´20 och min grupp skulle träffas i skolan vid 10- tiden, så jag kom lite senare! Men det verkade lugnt, tror jag i alla fall. Vi har kommit riktigt långt får ja lov och säga, nu har vi bara själva resultatet kvar att skriva. Ska nog inte säga "bara" men det är ju vad vi har kvar! Och det känns riktigt bra :)
Känner mig helt slut idag, vet inte om det beror på vädret eller att jag blev väckt av väckarklockan, antagligen det sistnämnda! Skulle egentligen träffa Camilla och Linda hemma hos Linn idag och laga middag, en sist kväll som alla är samlade i Östersund innan sommaren, men jag orkade verkligen inte. Jag vet, jag är jättetråkig, men jag kan inte hjälpa det, är född sån :) Så istället har jag just kollat på film och nu ska jag försöka plugga, i alla fall läsa ett kapitel i boken.. Har inte så höga förväntningen på mig, kanske märks :)
Ja just det, idag ringde det om sommarjobb här uppe i Östersund, fick en liten kort intervju på telefonen: Vad är dina positiva och negativa sidor? Jag hade ingen aning om vad jag skulle svara. Sa typ att mina negativa sidor var att i vissa situationer kan jag ha en kort stubin.. och det ville hon att jag skulle vidareutveckla :) Men det gick bra i alla fall så nu på fredag ska jag på en till intervju! Håll tummarna för mig! 


Fikat och firat Linn på Paus

Har typ suttit nu i fem minuter och funderat på hur man ska börja skriva sitt inlägg, hur man ska få det att låta intressant. Men jag kom inte på något, antar att ni har märkt det i de andra inläggen också :) Idag träffades min grupp, som består av Linn och Micke! Vi har fått en hel del gjort idag faktiskt vilket var hemskt skönt för jag började bli lite orolig, eftersom Linn åker hem nu på torsdag! Men idag fixade vi intervjuerna och imorgon ska vi sätta oss och försöka skreva ihop allt, vilket är den svåra delen! Men nog om allt pluggande nu.. vid 6- tiden träffades vi "tjejer" nere vid paus för att ta en fika, hmm, en självklar sak liksom! Men också för att fira Linn som fyller 21 år om en veckan, hon är nämligen hemma då! Vi hade alla köpt/ delat på presenter från Sia, finns så otroligt mycket fina saker där.. om man ändå hade pengar :) Så sammanlagt så har det varit en mysig dag, som de flesta dagarna här uppe!  


Becoming Jane

Jag fick bara lov att skriva, jag har just sett filmen "Becoming Jane" och det är nog den bästa filmen jag någonsin har sett! Den ligger tätt tillsammans med filmen stolthet och fördom, som själva Jane Austen har skrivit! I filmen får vi följer Jane Austen under hennes ungdom, innan hennes karriären tog sin fart. Jane är en ung och viljestark kvinna som står inför det svåra valet av make. Man märker väldigt tydligt under filmens gång att Jane inte är helt olik sin egen karaktär Elizabeth Bennet i Stolthet och fördom.
Jane är under stor press från sin mamma att gifta sig rikt. Men Jane vill inte ha det så, hon vill hitta kärleken och kunna försörja sig på sin tallang, att skriva romaner. Om sann kärlek och lyckliga slut! I filmen möter Jane Lefroy, som är envis, uppkäftig och en helt enkelt charmerande Casanova. Han är den förste som verkligen utmanar Jane att förbättra sitt skrivande, och de kommer varandra närmare än vad Jane kunnat tro. De kompletterar varandra och man förstår varför kärlek uppstår mellan dem. Men som sagt så kommer Jane från en fattig familj och hennes familj behöver pengarna som Mr Wesley kan ge henne. Men Jane vill ha kärleken! Eller?

Tycker verkligen att ni ska se filmen! Den är helt underbar.. den får en att tro på kärleken igen :) Fast nu ska jag sova.. ska hem till Linn imorgon och börja med arbetet!
Natti Natti


Dagens nyheter...

Jag klarade min tenta :) Fast denna gång så var jag inte lika nervös som jag var förra gången då ja skrev. Hmm, hör på mig :) Låter nästan som om jag visste att jag skulle klara den! Men ska jag vara ärlig så tror jag att jag inte var nervös just därför! Det kändes jättebra när jag skrev den.. så varför inte. Man måste väl få ha sådana höga tankar om sig själv! Eller? Blev lite besviken att jag fick 1½ poäng ifrån ett högre betyg men men.. tar igen det på nästa tenta! Hmm, I wish :) Fattar som sagt inget av det som vi håller på med nu och på torsdag är det dags för nästa dugga, lycka till Johanna säger jag bara! Så förutom det så har det inte hänt så mycket.. Pratade med mamma idag en längre stund, hon hade däremot en tråkig nyhet att berätta. De hade gjort sig av med hundarna där hemma. Det var för ca två veckor sen fast mamma hade inte orkat berätta det förs nu! Två av hundarna var jakthundar och de vet jag ärligt talat inte ens namnet på, den tredje är en liten, galen och ful terrier som jag verkligen inte tyckte om! Förstår inte vad folk tänker som skaffar sådana hundar. Så vad tänker ni egentligen? Ärligt talat :) Men lille Viggo, han som trodde att han var liten, han var min favorit, en riktig teddybjörn de! Det roliga är att han är en St. Bernard.. Jag hoppas att ni får ett bra liv där ni är nu.. 
Nu ska jag kolla på CSI på kanal 5 och sen ska jag titta på en film innan jag ska lägga mig. För imorgon ska jag plugga och det är ett måste sen hoppas jag verkligen att gruppen ska träffas och börja med vårat arbete i kvalitativ metod!



Take care people 


Söndag kväll

Oj vad klockan är mycket.. har egentligen inte så mycket att skriva om denna dag/kväll! Har tagit det hemskt lugnt, hade ju tänkt mig att jag skulle plugga men det blev inte så mycket av det, tyvärr! Var hem till Linn tidigare idag, gruppen skulle träffas där! Blev inte så mycket gjort för min del, eftersom jag fick lov att springa iväg och handla innan affären skulle stänga! Det värsta utav allt var när jag stod i kassan och skulle till att betala! När jag tog upp min plånbok ur väskan för att ta fram kortet så fanns det inte där.. det var helt enkelt inte där! Gissa om jag fick panik!? Som tur så kände jag i jackfickan och där låg det! Hade glömt det där sen gårdagen :) Trodde verkligen att jag skulle ha fått en hjärtattack! Så det var min dag det! Just det, vi hade typ snöstorm här upp idag, varade i ca 5 minuter, riktigt trevligt, i mitten av maj och allt :)
Har tittat på filmerna "På smällen" och "Ond aning" idag för att få tiden att gå! Det hjälpte faktiskt :) Men nu ska jag gå och lägga mig, kände att jag blev hemskt trött nu! Har föreläsning vid 10- tiden imorgon om kvalitativ metod! Måste vara pigg för att fatta något då :)

En helmysig lördag

Igår var det en trevlig dag.. hade full upp hela tiden men det är bättre än att sitta hemma och inget göra! Började dagen med att plugga och sen gå upp till skolan för att skriva ut.. Det var kul att se att det var fler än jag som var så engagerade i att plugga på en lördag morgon :)
Sen träffade jag Linn nere på stan för lite shopping innan vi skulle göra duggorna, ett test helt enkelt! Köpte en foundation och sen en ljusgul sjal från Rut, har tittat på den hur länge som helst! Så nu är den äntligen min! Efter den långa, jobbiga shoppingen kände vi oss lite hungriga så vi gick till Donken och köpte med oss mat att ta med oss hem till Linn :) Sen kom Micke över och vi gjorde duggorna! Alla klarade den.. sen började vi diskutera hur vi skulle göra med den kvalitativa uppgiften som vi hade fått i skolan.. det är så att vi ska intervjua 2- 3 personer om ett visst ämne och sen skriva ihop allt på 3-5 sidor! Tror att det kan bli riktigt kul och med vårat "höjdarämnen" dessutom :) 
När klockan började närma sig halv 7 insåg åde jag och Linn att vi var ganska så hungriga.. så det fick potatisgratäng och kycklingfilé och sen blåbärspaj till efterrätt (då var klockan 11 på kvällen).. Det var helt enkelt en toppenkväll! Medans vi åt vår goda blåbärspaj (som inte fick plats i ugnen) tittade vi på filmen Good Luck Chuck, den var helt ok, det var en hel del sex i den men det jämnades ut med allt skratt.. Linn vrålade av skratt halva filmen typ, vilket var bra för min del för då somnade jag inte :)
Kom hem jämt före kl 1 inatt och då somnade jag direkt jag lade mig i sängen!


En lugn fredag med huvudvärk

Idag har jag verkligen inte gjort ett dugg! Helt ärligt :) Vaknade imorse med världens huvudvärk, kändes som om någon spelade trummor inne i huvudet på mig!
Ringde och pratade med en tjej på manpower idag om sommarjobb här upp i Östersund.. ska på intervju nästa fredag! Se om det kommit in något intressant tills dess..
Efter det började jag läsa en bok Mamma sa att jag var sjuk, har lånat den av Linn. Tyckte att det var tid för att läsa en normal bok och inte en skolbok! Har hunnit läsa 50 sidor än så länge men det verkar bra, den handlar om en mamma som har sjukdomen MBP (Münchhausen by Proxy), en person, oftast en mamma, som kommer på en massa fåfänga sjukdomar om sitt barn har. Detta för att få medlidande, stöd eller för att få kontroll över andra. Münchhausen by Proxy är förmodligen den mest komplicerade och mest dödsbringande formen av (barn)misshandel! Får lov att säga att jag tycker att sjukdomen är intressant, något som jag helt klart skulle vilja lära mig mer om!
Under dagen har jag även kollat på filmerna "Georgia Rule" med Lindsay Lohan, den var helt ok! Sen kollade jag även på den nya filmen med Scarlett Johansson "The Nanny Diaries", den var jättebra! Kan rekommendera båda filmerna.. (flickfilmer) :)

Vi skulle ju egentligen ha varit hem till Linn idag och titta på film, skrev det tidigare idag. Men jag hade verkligen så ont i huvudet (hjälpte inte med en lång varm dusch, inte treo heller) så jag stannade hemma!
- Ja är verkligen ledsen Linn att du behövde städa och fixa där hemma och så kom igen!


Soppkväll

Glömde visst skriva igår när jag kom hem.. va hemma vid halv 1 så jag hoppas att ni förstår! Somnade mer eller mindre direkt när jag la ner huvudet på kudden :) Satt och kollade på filmen I Am Legend igår när Linn skrev och frågade om jag skulle med till Oscars! Ville ju inte vara otrevlig så jag följde med! Träffade Linda, My, Bita och Cherry när vi kom dit, va inte så mycket folk där men vi hade trevligt i alla fall. Va kanske inte så social (berodde på att jag var otroligt trött), men timmarna gick fort! Lite senare på kväll kom det ganska många från klassen vilket gjorde kvällen lite roligare! Det är lite kul att sitta och kolla hur andra beter sig i fyllan, det vill säga de som var kvar och inte behövde gå hem :)

Idag har jag pratat med en tjej som jobbar på manpower, de söker ungdomar till 118 100.. sitta och skriva sms hela kvällarna, hmm.. något som jag är bra på i alla fall! Tiderna var väl inte så roliga.. börjar kl: 17´00 och jobbar kvällen och sen så jobbade man tydligen på helger också. Det positiva är då lönen som kommer i slutet på månaden :) Så jag skulle skriva upp mig och så skulle vi höras om en vecka för intervju och se om det hade kommit in flera jobb, något som intresserade mig mer!

Ikväll blir det filmkväll hemma hos Linn! Ska bli kul och se hur vi ska komma överens om en film alla :) Men om vi fixar det får ni reda på imorgon!


Den lediga dagen

Som sagt, idag har vi varit lediga. Riktigt skönt faktiskt måste jag säga, man behöver sådana dagar också för att man ska orka med! Idag när jag vaknade kl: 10 så fick jag se att det snöade ute! Det var som om man hade vaknat upp mitt i en mardröm! Men igår skrev jag att jag skulle och fikat med Camilla och Linn idag och det har jag just varit och gjort! Träffade dem vid 11- tiden och så gick vi till Tehuset, det är så mysigt där :) Köpte först en kycklingsallad och den var så otroligt god, den kan jag verkligen rekommendera! Sen beställde vi efterrätt, något man bara måste ha! Hur mätt man än är :) Så då köpte jag en kaffe och en morotskaka! Den var lika god den! Så sammanlagt har jag suttit på ett fika i nästan 6 timmar idag.. har pratat om allt mellan himmel och jord, saker som bara vi flickor kan fundera över :) Hmm.. nu har ni något att fundera över killar!


Vad som händer under resten av veckan

Idag har det inte hänt så mycket, har haft föreläsning om den kvantitativa metoden och jag måste säga att ja verkligen inte gillar denna kurs. Den är så otroligt tråkig.. en bra kurs för den som vill bli forskare eller nåt! Men inte för mig :)

Imorgon kl: 11 ska jag fika med Camilla och Linn på "vårt fik", sen kl: 2 ska jag och Linn på möte för oss som vill bli faddrar för nästa termin till hösten. 
Torsdag- Föreläsning på morgonen. Möjligtvis "sopptorsdag" senare på kvällen..
Fredag - Heldag med Linn: Laga mat, titta på film och äta godis!
Lördag - Ska jag och Linn till Frösön. Är fest i Lindas korridor
Söndag - Träffa Linn och Micke för att diskutera intervjufrågor till den kvalitativa uppgiften vi fått

Så ser min vecka ut!
P.S. det har snöat här i två dagar.. bara små snöflingor dock 


Telefonsamtalet

Ibland är livet inte alltid som man vill att det ska vara, hmm.. är det någonsin det?! Fick ett efterlängtat samtal idag, var skönt att höra personens röst igen! Mycket att berätta om allt som har hänt under den senaste veckan! Och genast börjar allt kännas bättre! Allt är frid och fröjd tills man får höra nyheten och livet faller ihop igen! Visste inte vad jag skulle säga eller göra! Jag blev helt stum och det enda som kom ut var: Grattis!


En morgonpromenad i vårvädret

Idag vaknade jag vid 10- tiden och bestämde mig för att ta en morgonpromenad innan solen hann gå upp helt! Men jag hann inte.. höll på att koka ute i solen och i det snabba tempot! Men men.. det känns så skönt när man väl kommer hem igen och gjort något nyttigt :)
Jag hoppas verkligen att Linn och Camilla får bra väder nu när de har åkt hem.. här står solen högt på himlen och det är riktigt varmt ute :)
Ikväll kl: 7 ska jag tvätta.. inte så roligt men det är ett måste när man knappt har kvar några rena kläder i garderoben! och Linda och de andra ska grilla ikväll på Frösön. Får se om vi skulle hitta på något imorgon istället :) Fast nu ska jag äta lunch (istället för frukost)..  


Torsdag

Idag började jag kl 8 och gick upp vid 7- tiden.. jag var så otroligt trött :( Jag har mer eller mindre suttit och sovit på dagens föreläsning! Men det kan också ha berott på att den var jävligt tråkig eller helt enkelt för att jag inte fattade ett dugg! Efter det träffade jag Kickan och köpte en av böckerna som vi ska ha till kursen.. har en kvar nu som jag ska köpa! Sen finns det inte längre någon ursäkt att inte plugga :( Fast känner jag mig rätt så kommer jag nog på någon! Idag åker Linn och Camilla hem, kul för dem.. men inte för mig! Jag vet i alla fall att jag måste städa lägenheten i helgen och börja plugga (slå upp boken)! Tror de andra skulle på "sopp- torsdag" ikväll, fast det känner jag inte för! Blir nog en lugn hemma- kväll.. 


Hänt mycke idag

Idag vaknade jag vid halv 11.. hade fått ett sms från Camilla som frågade vad vi skulle hitta på! Jag tittade ut genom fönstret och på så sätt kunde jag utesluta att gå ut och sola! Vi har haft skitväder här nu i en vecka förutom i måndags då vi grillade! Men Camilla kom på att vi kunde gå ut och äta lunch, så det fick bli Kinarestaurang. Första gången för min del, fast det visade sig att stället var hur litet som helst, även buffén :( Det var en besvikelse helt enkelt! Sen gick vi vidare för att hitta ett nytt ställe att fika på, det börjar bli lite dyrt att fika på paus hela tiden! Så idag gick vi till tehuset, som nu är vårt nya fik :) Det var verkligen jättemysigt där och framför allt lite billigare! Efter det gick vi en vända på stan innan affärerna stängde!

Imorgon är det den andra dagen på den nya kursen och jag ska köpa en av de böcker som vi ska ha! Sen ska jag bara försöka få tag på den andra också! På fredag är vi lediga "igen", vi har bara 10 föreläsningar på denna kurs. Imorgon åker Camilla och Linn hem :( Fast nu ska jag gå och lägga mig, börjar kl 8 imorgon! Och jag ska ta mig upp, lycka till säger jag bara :)

Kina- bufféoch sen marängswiss till efterätt

Fikat med Camilla och Linn

Idag har det inte var så speciellt bra väder, har regnat och så är det mulet ute nu! Så idag har jag suttit inne en hel del! Men vid halv 4 tog jag mig ut i alla fall.. jag, Camilla och Linn var ner på stan och fikade. Hittade ett riktigt mysigt ställe :) Men tyvärr så kommer jag inte ihåg vad det hette! Men där satt vi 2½ timme och fikade, pratade och spelade uno (igen).. fast denna gång så förlorade jag :( Men nu är jag hemma igen, håller på och lagar mat! Ikväll är det ugly betty och desperate housewives.. händer inte så ofta att man får chansen att titta på tv nu för tiden, så man måste ju passa på :)


Igår..

var det verkligen underbart soligt ute! På morgonen hade vi vår första föreläsning på den nya kursen, någonting om forskning och metod. Tror inte att det kommer bli världens roligaste kurs men läraren verkar rätt schysst! Efter det gick jag, Linn och Camilla ner på stan, eller de följde med mig för jag skulle köpa skor och ett par solglasögon! Vilket jag hittade efter många om och men :) Sen gick vi ner till badhusparken och solade och åt sallad.. efter det gick vi vidare och köpte mjukglass och gick upp till skolan och fortsatte att solade där (spelade även Uno).. Ganska så kul eftersom jag vann :) På kvällen samlades alla för då var det dags för grillning hemma hos mig! Fläskfilé och potatissallad, Mmm! När klockan var jämt före 9 var jag trött och sa god natt.. så de andra gick hem till Camilla och fortsatte kvällen där. Kom att tänka på det idag att det kanske verkade som om jag slängde ut dem, men det var verkligen inte min meningen!


Dagen efter... ;)

Igår var den efterlängtade festen som jag hade väntat på så länge.. hade hur kul som helst hemma hos Linn! Blev en lite väl för djup diskussion för en förfest under kvällen! Den passade verkligen inte in där, speciellt inte när personerna druckit alkohol dessutom! Man ska aldrig säga något som man inte kan hålla! Man blir så besviken då!
Efter förfesten hemma hos Linn gick vi i alla fall vidare till O´Learys.. hade hemskt kul tills jag började nyktra till, hemskt att säga så.. men det är aldrig roligt att festa och vara nykter! Hur gammal man än blir! När det slutade kl: 02 så fick jag reda på att killarna från E.M.D (alltså Eric, Matthias och Danny) var där, av en svävande Linn :) En annan kompis från klassen som var med oss ut, gick fram och frågade Matthias om vi fick ta ett kort på honom tillsammans med oss.. De roliga är att jag kanske låter som ett fan men jag hade ingen aning om vem har var förs jag såg honom igår! Tyvärr så han Danny och Eric gå iväg innan vi hann fram med kameran :)

Ja just det.. fick just reda på att min kusin Ida har fått barn, en liten pojke! Så grattis..
Thanks girl's for a great night out!   

Dagens låt: I´m yours - Jason Mraz


Middag på O´Learys & vidare till Plaza

Kan ju börja med att säga att jag är hur trött som helst.. dagen började kl 7 och det är inte så vanligt i mitt liv! Hade tentan idag kl 8 och den gick ganska så bra, jag hoppas att jag klarade den fast man ska inte säga för mycket för då blir det säkert omtenta på det hela! Vet att jag svarade fel på en fråga och att jag glömde tillägga något på en annan.. men men. Man kan ju inte komma ihåg allt :)

Efter tentan gick jag och Linn ner till stan för lite shopping.. köpte en liten svart klänning och smycken från guldfynd! Tänkte att jag ska ha det imorgon när vi ska ut och festa :) Efter shoppingen skulle vi till O´Learys och äta middag, det blev buffé, en väldigt blandad en! Fick även träffa Lindas bästa vän, Lotten från Göteborg, en trevlig och pratglad tjej :) Och Camilla sin kille på besök! Sen gick vi vidare till Plaza på "happy hour".. beställde mig en redbull vodka med jägermeister, det var en drink som fick det hela att bli roligare.. men tyvärr hjälpte det inte för jag var så otroligt trött.. Så kl 9 gick jag, Camilla, Tommy och Sofia hem, vi som alltid går hem först med andra ord :)

Imorgon ska vi först hem till Linn och sen bär det av till O´Learys..

P.S.. jag känner mig väldigt irriterad på blondinbellas blogg.. och allt hennes prat om moderaterna! Tycker verkligen att hon bara pratar en massa strunt.. när hon har levt ett vanligt svenssonliv el på ett studielån efter att räkningarna är betalda, då tycker jag att vi kan börja diskutera det hela! Kan slå vad om att hon har ändrat åsikter då och gått över till rosornas parti.. D.S

Vi höras/ Hoppas att ni med får en bra helg


1:a Maj

Idag är det den första maj och jag har knappt varit utanför dörren! Klockan är jämt efter 9 nu och jag håller på att somna! Jag är så otroligt trött men det kan bero på att jag har varit inne hela dagen och pluggat.. Imorgon har jag mina andra tenta och jag klarar jag den: Ja då finns det helt enkelt en Gud!
Förstår inte varför jag inte har pluggat under veckan för, har typ suttit och stirrat in i väggen hela dagarna men idag, den sista dagen inför tentan, ja då börjar jag plugga! Har suttit från halv 2 idag, fast nu ger jag upp!
Klarar jag inte tentan så är inte det hela världen..! Hoppas jag.. Vi märker väl det om ca 2-3 veckor!

RSS 2.0