Godmorgon

Tror inte att jag riktigt har hunnit att vakna än. Idag ska jag hinna med en hel del innan jag åker hem imorgon. Längtar faktiskt hem nu, väldigt mycket. Trodde aldrig att jag skulle säga det men där var det :) Har tvättid nu kl 1 till 4 och undertiden där så ska jag packa och sen tänkte jag ta mig en tur på stan. Kolla runt lite, se om jag kan hitta en födelsedagspresent till min bror. Roligare om man hittar något här istället för hemma! Sen så ska jag städa lägenheten, laga mat och diska. Visst låter det som en rolig dag. Sen ikväll ska jag titta på Ghost whisperer och sen skulle det ju vara hemskt bra om jag kunde somna, eftersom jag vill vara utvilad tills imorgon. Vet fortfarande inte hur jag ska komma upp till kl 6. Men det är ett måste helt enkelt!
Ha en bra dag!

Trevlig dag & god mat..

Vaknade halv 11 idag, blir bara tidigare och tidigare för varje morgon tror jag. Solen sken ute för en gång skull också. Inte dåligt att den vågar sig fram genom alla moln. Hade fått ett sms från Camilla vid halv 10, en timme tidigare. Lunch halv 1 stod det. Så det var bara att gå upp och fixa till sig. Camilla och hennes kille kom upp igår för att byta lägenhet idag. Lunchen var vi och åt på Asia Wok Restaurang, det var faktiskt hemskt gott. Utom några stekta och välkryddade nudlar! Satt kvar där en stund och pratade om både det ena och andra. Var i vilket fall riktigt kul att se henne igen! Sen innan de skulle åka hem igen så fick jag en 5 dagars för tidig födelsedagspresent :) Riktigt kul.. älskar att få paket. Fick i alla fall ett rör med 4, lila glas från Boda Nova. Jättefina :) Det roliga är att jag själv har tittat på dem ett par gånger i en inredningsbutik nere vid stan. Så nu antar jag att jag får lov och börja samla på Boda Nova också.. jag som hur mycket som helst kvar av Lasse Åberg- servis!

Tack så jättemycket för glasen :)


Tisdag kväll

Börjar redan känna mig lite trött.. lite konstigt med tanke på att jag har vänt på dygnet. Vilket jag brukar göra under sommaren. Fast det är väl bra egentligen. Måste var pigg imorgon.. Ska ut på stan ochäta med Camilla, hon och hennes kille kommer upp inatt. Hon ska byta lägenhet innan hösten och skolan börjar. Längtar faktiskt tills skolan ska börjar igen, träffa alla igen och återfå ett normalt liv! Sen på torsdag så kommer Bita upp igen.. hoppas att jag hinner träffa henne en sväng innan jag åker hem på fredag morgon kl 07.. uu va tidigt. Undrar hur jag ska ta mig upp.. men men. Det ska bli hemskt skönt och kul att komma för en gång skull! Vet inte riktigt hur länge jag ska vara hemma men jag tror det blir till den 28/7 och sen så åker jag nog upp igen och sen hem en sväng innan skolan börjar igen, för sen kommer det nog ta ett tag innan jag kan åka hem igen! Kommer nog att få en hel del att göra denna termin. Fast det ska faktiskt bara bli kul, vi ska börja med sociologi, psykologi, lagen och den sista kursen kommer jag inte ihåg. Sen blir det nog en del prata om den tredje termin, då ska vi ha vår första praktik :) Jaja.. men nu ska ja titta lite på skräckfilm innan jag lägger mig. Börjar ju bli sent nu!

P.S Hoppas att du har det jättebra nere i Australien! Kommer att sakna dig! Men vi har ju iaf Skype :) D:S


Rödvin & Jobb

Jaja.. jag kan i alla fall skylla på att jag har haft fullt upp. Jobbar typ varje dag känns det som, men man får väl se det från den ljusa sidan och det är att det kommer in pengar på kontot i slutet av månaden. Fast denna månad kommer pengarna att försvinna hemskt fort. Har en massa räkningar och så kommer den första hyran dessutom. Plus att jag ska åka hem den 18/7.. vill vara hemma i lilla Hagfors när jag fyller år. Väl hemma ska jag klippa mig och sen så ska jag till Marie och färga håret! Längtar så. Ska bli så skönt, ja tror jag ska tunna ur håret lite när jag ändå är där. Här uppe i Östersund händer det inte så mycket för stunden.. jag jobbar ganska så mycket som jag redan har sagt. Men i helgen var jag och Bita ute en sväng innan hon skulle dra hem till Stockholm. Vi var hemma hos mig och lagade mat och sen så hade jag en liter rödvin hemma som jag har haft kvar sen tre år tillbaka. Den flaskan satt fint kan jag lova, på Bita i alla fall. Själv mådde jag helt ok tills vi kom ner till Plaza där jag fick årets huvudverk, så vid halv två så gick vi till Subway och fick i oss en baguette, det var underbart gott och sen gick vi hem och lade oss. Dagen därpå hade jag fortfarande samma dunkande huvudverk, även dagen därpå, alltså igår. Å tack gode gud att datorerna för oss på SPA var utslagna, jag fick gå hem från jobbet. Ligga hemma hela dagen och få betalt! Det var en fin dag kan jag lova.. hehe


RSS 2.0