Film som ni måste se!!

Igår tittade jag på filmen: Letters to Juliet. Ni måste ju bara se den, värsta mysiga kärleksfilmen. Gillade den skarpt. Sen idag efter att jag hade vart iväg och röstat för valet så kollad jag på filmen: The Blind Side men Sandra Bullock i huvudrollen. Helt klart en fantastisk film.





Nu ska jag kolla klart på valvakan. Ser att de har ca 400 valdistrikt kvar, men man kan redan nu se att det kommer bli en borglig regering i 4 år till, men också att Sverigedemokraterna har kommit in i regeringen med sina 5,8 %. Vad ska man tycka om det egentligen?! Å inte bara det men också om att den borgliga regeringen kommer att få sitta kvar i ytterligare 4 år till?!

XOXO // Johanna

100919

Valdag i Sverige. Antar att ingen har missat det, men frågan är väl ändå om ni har använt eran rösträtt och vart iväg och röstat?! Jag var i alla fall iväg idag, andra gången som jag röstar, fast denna gång i Östersund. Sitter just nu och kollar på valvakan, samtidigt som jag kollar på kanal 9. Skulle ha varit roligt att kunna sitta uppe hela kvällen fram till kl 01 inatt när allt är klart men tyvärr vet jag redan nu att det inte finns en chans i världen att jag orkar hålla mig uppe så länge. Så istället får jag titta på nyheterna imorgon när jag vaknar.

Helgen har varit lugn. Känner att man prioriterar den på ett helt annat sätt nu när man jobbar hela veckorna. Man ser verkligen fram emot den liksom. I fre var jag ner och tränade, körde ett ganska så bra pass. Cykel: 6 km och sen joggade/ sprang jag 5 km på bandet. Va totalt slut kan lova. På lördag gick jag en tur på stan i regnet. Uppfriskande. Efter det blev ett lugnt pass på gymmet. Hade inte mycket ork kvar i kroppen efter passet dagen innan. Idag har jag inte gjort ett skit. Va iväg och röstade vid lunch, sen kollade jag på film, sen tv, lagade matlåda och sist men inte minst tog jag mig en lång dusch!

Nu ska jag titta på SVU på kanal 9 och sen ska jag sova. För imorgon börjar en helt ny vecka. Har såå mycket att se fram emot den närmaste tiden :)

XOXO // Johanna


100915

Shit, halva månaden av september har också runnit iväg nu. Nu har jag varit på praktiken i 1½ vecka och jag trivs som fisken i vattnet. Torsdagen och fredag förra veckan så satt jag med på en massa olika besök samt hade handledning. Under helgen tog jag det bara lugnt, när jag kom hem på fre så somnade jag direkt. Jag var helt slut i kroppen. På lördagen var jag iväg och tränade, sen jag och Bita runt på stan och kvällen avslutades framför tv;n hemma hos Bita. Söndag- träning och soffläge.

Och nu är jag inne på praktikvecka 3 och dagarna går riktigt snabbt förbi. Sitter med på alla möjliga besök men mest blir det försörjning. Igår fick jag dock vara med på ett LOBB- besök ang. hasch. Det va riktigt intresant och lärorikt.

Idag börjar jag kl 13´00 med ett besök och sen har vi möte vi på avdelningen mellan 14-17´00. Hoppas dock att vi kommer att sluta i tid så att jag kommer hem i tid. Ska träffa Bita och ta en fika innan hon sätter sig på tåget och åker hem imorgon. Lämnar mig här!

Jaja, det var en kort liten uppdatering de. Nu ska jag ta mig en dusch och fixa mig innan jag ska iväg.

XOXO// Johanna

Höstens önskelista!!

Önskelista inför hösten:

Lindex Shop Online - Topp
1. (Mysiga tröjor). Denna kommer från Lindex, 249:-
Lindex Shop Online - Blus
2. (Transparent skirt). Denna kommer från Lindex, 299:-
Lindex Shop Online - Skjorta
Love is in the air. Lindex, 299:-
Lindex Shop Online - Klänning
3. En kakifärgad blus/skjorta. Lindex, 349:-

Lindex Shop Online - Leggings
4. (Ett par leggings med skinndetaljer). Lindex, 199:-

5. (Ett par Boots). Dessa kommer från Scorett, 1199:-
(För vem har ärligt talat råd med den äkta varan när
det gäller denna sko, Acne 3000 kr).

6. (En blus). Denna kommer från Bikbok, 299:-

7. (Skogshuggar- skjorta). Denna kommer från Cubus, 199:-


Emma Snow Cardigan SEK 349, Rut m.fl. - NELLY.COM 
8. (Den ultimata hösttröjan). Dessa kommer från Rut m.fl. 349:- samt H&M 499:-

9. (Ett par riktigt snygga, åtsittande jeans). Gina Tricot 499:-

Hmm, ja då är det ju bara pengarna som fattas då.. Någon?!?!

XOXO // Johanna

100907

Trött, ont i kroppen och huvudvärk. Ord som beskriver mig just nu. Det är hårt att ligga på topp! Vad har hänt sen senast då. I fre var alla praktikanter samt alla handledare i Östersund iväg till Clarion Hotell ör ett upptaktsmöte med universitetet. Kul att träffa alla. Efter det följde en shoppingrunda på Willys och sen förlorade jag 6200 kr till räkningar. Lördag var det dags för fest: Jag var allt annat än på bra humör. Allt var verkligen fel men 50 minuter innan vi skulle gå till O´Learys kom humöret tillbaka igen. Lite för mycket kanske. Hela söndagen låg jag inne och tyckte väldigt synd om mig! Kunde inte förstå hur jag skulle ta mig upp kl 07 dagen efter för min förta dag på praktiken (på själva avdelningen alltså). Men jag tog mig upp och den första dagen blev lyckad. Trivs jättebra på praktiken och alla är verkligen så snälla och hjälpsamma. Alla frågar hela tiden om jag trivs och om jag vill vara med på saker. Så igår var jag med på mitt första klientbesök (försörjning) oc personalmöte. Dagen avslutades med ett riktigt bra träningspass med kondition och styrka.

Idag var jag med på ytterligare ett till klentbesök, fick läsa en utredning och vara med vid en (sitta med vid datorn). Sen så har jag även idag skrivit min studieplan för de kommande veckorna framöver. Och shit vad mycket jag kommer att få vara med på alltså. Men sen efter några möten så ska jag tydligen få göra en hel del själv också, känns lite skrämmande. Men det ska nog gå bra!? Imorgon händer det en hel del också, men det tar vi en annan dag :)

Nu ska jag titta klart på Idol och sen blir det lite mer tv och sen sängen!

XOXO// Johanna

100902

Är just nu hemma på långlunch, idag igen! Börjar kännas jobbigt nu, irriterande till och med! Sammanfattning nu igen då. Igår gick jag ifrån kl 08´30 till klockan 4, det var en hel dag med information från de andra teamen i huset. På morgonen fick jag träffa en blivande kollega som kom och pratade om mottagningsteamet. Därefter följde fika och sen kom Annika från försörjningsteamet och pratade om ekonomiskt bistånd. Dock skulle hon bort och detta ledde då till att vi praktikanter fick en lunch på över två timmar. Det vara bara att gå hem. Räknade senare ut att jag hade sammanlagt gått 6 km fram och tillbaka igår. Mellan klockan 13-16 så var "Barn Ungdom & Vuxna" där, först gruppen "Barn" (0-16 år) och sen kom "Ungdom & Vuxna" (16 år och upp) och snackade om vad de gjorde. Sist kom teamet för "Familjehemsplacering" dit och pratade. Dagen var helt ok förutom den långa lunchen.

Idag, på förmiddagen fick vi en lektion in hur datorerna fungerar. Hur vi ska logga in, vart våran mail finns/fungerar och sen ska vi få lära oss vart man har sina ärenden och så. Men tyvärr så var tjejen som skulle ha oss praktikanter sjuk idag så en annan person fick hoppa in. Vilket ledde till att vi slutade före kl 11 idag igen :( Så nu är jag hemma långlunch igen då! Mellan klockan 13- 16 ska vi gå igenom sekretess, dokumentation och arkivet.

Tack Gode Gud så går jag mellan 09-12 imorgon. Riktigt skönt. Imorgon ska dessutom mitt efterlängtade studielån komma också. Annars fan..

RSS 2.0