Ledig.. & sjuk :(

Jaja.. nu har man väl varit på praktiken i två veckor då.. och det var precis så länge som det tog mig att bli sjuk :( Så idag tog jag mig ledigt och ligger nu framför tv:en. Ska titta på en film sen innan jag ska sova, om ja nu orkar det!
Praktiken är i alla fall bra. Först så var det lite långtråkigt men det blev bara bättre och mer och göra! Kanske ska säga att jag är på ett akut- och utredningshem för barn mellan 0-12 år (även familjer med barn i den åldern).
Ååå, på måndag ska jag iväg och färga håret, det ska bli så skönt!

Första dagen på praktiken

Idag är det den 19 januari vilken innebär att jag har gjort min första dag på praktikplatsen Villan, hemma i Hagfors! Började kl 8 och slutade kl 4, däremellan så fick jag träffade de som bodde där, de som jobbar där och så gick vi igenom lite vad som skulle komma att ske de närmaste veckorna.. Så på onsadg så ska jag få vara med på ett samtal.. Och sen så fick jag också reda på att man just har börjat lite med "sandlådetekniken" (BOF)! Och just den tekniken är ju anledningen till att jag ville läsa till psykolog, men som senare blev socionom (man kan läsa vidare till psykoterapeut). Så det tyckte jag var helt underbart att få höra, och självklart så skulle jag få vara med på den :)
Hoppas att alla andra också har haft en bra och lyckad dag! Nu ska jag bara packa ihop lite saker som jag ska ha med imorgon och sen ska jag nog lägga mig.. (läsa), är helt slut i kroppen!

Sista dagen i Östersund!

Ja, den där tiden som jag brukar skriva om, att den alltid går så fort ni vet.. Ja nu har den tagit slut, helt slut! För imorgon åker jag hem med 07- bussen. Och vid halv 4 är jag hemma i Hagfors för att stanna ett BRA tag! Praktiken slutar den sista april och sen ska man skriva en analysuppgift under maj månad.. och sen så är det ju sommarlov! Kommer faktiskt sakna Östersund och alla underbara männikor/vänner här uppe.. och att man helt enkelt har något att göra här liksom!
Men nu har jag i alla fall städat lägenheten tills Lina och henne kille kommer upp imorgon, tror aldig att den har doftat så här gott och rent :) Men nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag ner på stan med Linn och göra den sista vandringen, efter det ska jag hem och packa ihop och allt och slänga alla småsaker som jag har, fattar inte att det alltid blir så otroligt mycke! Jaja, det är väl som vanligt antar ja :)

Försenad

.. är jag idag! Råkade vakna när klockan var nästan kvart i 10, har inte lärt mig mobilen än tydligen, då jag satte alarmet på kvart över 9 igår kväll någon timme innan jag gick och lade mig! Konstigt det där.. men idag läggs i alla fall tentan ut, och när den är inlämnad så slutar jag! Då ska man hem igen för ett helt halvår..
Har tvättid senare idag vid 4- tiden så jag hoppas att ingen har tiden före mig, har nämligen lite bråttom. Vill bli klar med allt så att jag kan sätta mig med tentan! Men vi ska även gå igenom den imorgon i skolan, inte läraren utan vi flickor :) Men nu måste jag verkligen sätta igång, måste göra i ordning en gröttallrik innan jag ska iväg till skolan!


Packar, städar och röjer!

Oj vad jag är trött alltså, idag var jag hemma från skolan! Och det var inte för att få sovmorgon :) Jag gick faktiskt upp i tid och fixade i ordning mig och åt en gröttallrik och sen gick jag till hemköp för att försöka få tag på banankartonger, vilket jag gjorde! Så idag har jag packat ner lite saker som ska ner i förrådet och plockat undan i köksskåpen, känner mig så duktig. Men jävlar vad man samlar på sig saker, fast jag ska ju ändå ha kvar en del saker i lägenheten, men inte det som jag är rädd om! Blir en hel del saker som ska med hem till lilla Hagfors även denna gång, ska bli kul och se hur jag ska få med mig allt upp tillbaka sen! Hmm, men nu ska jag allt ta och fortsätta packa och kolla över mina saker innan jag ska sätta mig och plugga ett tag! Hemtentan kommer ju att läggas ut imorgon..


Bilder från igår..

Här kommer det några bilder från gårdagens fest.. hemma hos Bita och sen Plaza



                                

Sista festen.. tillsammans med flickorna!

Var tyvärr igår, så nu är det lilla roliga över. Förstår inte hur jag ska hinna med allt denna vecka, eller dessa 4- 5 dagar som är kvar innan ja åker hem. Festen som hölls hemma hos Bita igår kväll var hur trevlig som helst, tror nog att alla hade kul, hoppas jag :) Får väl lov att erkänna att jag kanske blev en aning för full där i slutet.. så jag är hemskt ledsen Maria att du fick lyssna på allt mitt snacka om att vara en ärlig Bitch..
Jaja, kvällen gick fort och det gjorde även tiden inne på Plaza, fast vid halv 2 så orkade ja inte längre (klackar), hade så ont i fötterna att ja ärligt talat funderade på att betala en taxi för att köra mig hem.. Men jag och Maria knallade hem till slut iaf, som två skottskadade gamla tanter, eller nåt! Hem kom jag till slut och tack gode gud för det.. Hmm, jag undrar allt vad det är som har hänt min port- dörr ja. Den var sönderslagen och sen så var det blod där, senare idag så tog jag den andra vägen ut ur huset och där fanns det ännu en dörr till som var söndersparkad.. konstigt!
Orkar knappt tänka på hur mycket jag måste hinna med dessa få dagarna som är kvar, jag måste fixa flyttlådor, packa ner det som ska vara i förrådet, städa lägenheten, tvätta, sen ska jag packa det som ska med hem igen och sist men inte minst så kommer vår sista hemtenta ut på tisdag. Jippi, livet kan verkligen inte bli bättre, eller kan det de?!
Fast nu ska ja nog gå och lägga mig, är så trött. Och jag måste ju ta mig upp till morgonen :(

Natti


News

Kom hem för precis en timme sen, har varit och fikat med flickorna på News. Riktigt mysigt faktiskt, provade på att dricka te.. brukar alltid annars att dricka latte men det var faktiskt riktigt gott :) Linda var även med och fikade, har inte sett henne på en hel månad då hon åkte hem tidigare i december och sen åkte hon vidare till Thailand! Färgat håret hade hon gjort också, brunt, riktigt snyggt. 
Imorgon är det skola och efter att vi har slutat så ska vi sätta oss och plugga tillsammans alla ett tag.. har knappt tittat på frågorna :( Men men, det är väl mitt fel. Sen på kvällen så hoppas jag att vi alla hittar på något (i kylan), då vi alla snart åker hem igen! Tiden går så fort.. 
Igår tittade jag förresten på filmen Twilight, så nu är jag helt förälskad och halvt besatt :) Måste gå och se den på bion också, och när jag kommer hem så ska jag läsa böckerna. Kan knappt hålla mig!! 
Fast nu ska jag nog gå och lägga mig, kolla på film i sängen (finns ju inget på tv:en).. 



                 

De 2 senaste veckorna..

De två senaste veckorna har jag befunnit mig hemma i Hagfors, på jullov! Jag åkte hem den 22:a december och kom upp igen igår kväll vid halv åtta. När jag kom hem så var det dags att fira jul, och som vanligt så får man åka runt lite överallt. Så är det i alla fall när man heter Johanna och ska fira jul =) Först var jag med mamma och hennes sambo till hans släkt och firade jul och sen fick ja skjuts till pappa där firandet och "matätandet" fortsatte. På båda ställena så fick jag pengar! Sen den 25:e (juldagen) så var det dags för den årliga festen på folkets hus med alla vännerna, förfesten var inte lika rolig som den brukar vara men jag var ändå där tillsammans med tjejerna, det var det som betydde :) På "folkan" var det som det brukar vara, man springer på en massa gamla klasskompisar som ska kramas och utropar: Åå det va länge sen jag såg dig, är allt bra? Fan va kul å se dig! Vad gör du nu för tiden? Det gamla vanliga, antar att det inte bara är i Hagfors som folk är så!? Tycker att det är så himla falskt utav folk att snacka så, man pratar ju aldrig annars och sen när man plötsligt träffas så är man som bästa vänner! Men det var i alla fall en rolig kväll, men som vanligt så var det alldeles för mycket folk, gick knappt att röra på sig.
Dagen efter så var vi hem till morfar, Irené och min moster. Dit kommer även min morbror och mina kusiner varje år. Vi äter god mat, byter julklappar (fick: pengar, smink från make up store, saker från ikea, choklad och böcker), och sen på kvällen så spelar vi alltid spel. Det är faktiskt riktigt mysigt att vara där på jul :) Helgen efter julen var faktiskt lugn, satt hemma och slappade med familjen. Under mellandagsrean så åkte jag och min lillebror ner till Karlstad och shoppade lite kläder och så var vi till Ikea och köpte ett skrivbord till mig som jag ska sätta ihop och ha här uppe i lägenheten i Östersund, men det blir när jag kommer upp igen i september! Den sista veckan så tog jag det lugnt, träffade Marie och på lördag, två dagar innan jag åkte upp igen så träffade jag Marie och hennes son Liam. Lellgrabben som föddes i april är nu snart 9 månader, kan knappt fatta det. Tiden går så jävla fort alltå. Så nu när jag träffade honom så har han lärt sig att säga "hej". Han va så söt, speciellt när han stod framför en spegel på fiket och hälsade på sig själv, å ingen som svarade heller :) Tycker ändå att jag har hunnit med en hel del nu när jag har varit hemma, fast konstigt nog så har jag knappt hunnit sett min kompis Sara som kom hem från Australien i december. Fattar verkligen inte, vi gick om varandra hela tiden. När hon ringde så hörde inte jag mobilen, och sen när jag ringde upp henne så låg hon och sov eller så hade hon gäster eller så var det något annat. Och så gick det runt i en ond cirkel i ca två veckor. Men vi får se till att träffas nu när jag kommer hem för praktiken och sen så får väl jag åka ner till Karlstad också! Då kan jag även passa på och träffa Elin! Jaja.. måste nog ge mig. Tror inte att ni orkar läsa mer nu! Måste ändå sätta igång och plugga lite innan ja ska ta en dusch och bädda ner mig framför tv:en innan ja ska lägga mig. Skola imorgon kl 10´15. Ska bli så kul och träffa alla igen :)

RSS 2.0