100228

Idag är det den sista februari och imorgon är det den första dagen på våren, el en början till vår iaf! Igår kväll var det melodifestivelen och den kvällen spänderades hemma hos Bita.. får lov å säga älskar den där delen i melodifestivalen då Dolph Lundgren beger sig ut för att stoppa det "mörka hotet" mot melodifestivalen.. det är verkligen min humor, dålig må den va men den är min iaf :) Efter det så gick jag, My och Bita och satte oss vid Paus och tog oss ett glas vin.. satt där och snackade till halv 1 och sen blev det sängen!
Idag måste jag se till att bli klart med min komplettering så att jag kan skicka in den å fokusera på c- uoppsatsen! Lite senare idag blir det träning och ikväll blir det soffläge framför tv;n!

P.S GRATTIS till Maria som idag fyller 25 år.. grattis vännen! ;)

XOXO // Johanna

100227

Har suttit här på skolan nu i 2 timmar och försökt fixa ihop min kompletteringsuppgift, fast då har jag säkert suttit på internet i 1½ timme också! Får gå hit imorgon också och göra klart den. Igår hade jag en lugn och skön dag, tog en promenad till Willys och handlade tillsammans med Bita och My och sen efter det så gick vi alla tre ner och tränade. Blev en timmes kondition på bandet och någon annan maskin för min del, efter det så blev det tacos, soffläge och Let´s dance. Igår fick jag även reda på att det tydligen går att träna hemma på styrkan om man vill, under sommaren alltså. Trodde bara att man kunde träna på Gold´s gym! Så nu måste jag ju bestämma mig för hur jag ska göra för annars så måste jag säga upp mitt gymkort imorgon.. Just det: idag fyller min lillasyster 19 år också.. så GRATTIS :) Ikväll blir det melodifestivalen tillsammans med My och Bita och sen går vi nog ut och sätter oss på Paus.. mysigt med lite tjejsnack! Men först blir det ett träningspass, får skynda mig nu innan de stänger kl 16..

XOXO // Johanna

100225

Vilken dag.. kl 13 idag så hade jag mitt första möte med handledaren tillsammans med de andra som också ska ha henne! Jag hoppas att detta kommer att sluta väl, hon tyckte iaf att ämnet lät bra och intressant, hon tyckte dock att jag inte skulle fokusera mig för mycket på studentlitteratur utan använda mig utav artiklar. Så med den meningen sagd så kommer jag att bo här på skolan de två närmaste veckorna. Nu ska jag se till att skriva mitt PM, måste få klart det så att jag kan sätta igång att skriva, och dessutom kontakta mina intervjupersoner hemma!
Men jag ska sätta igång med allt det där imorgon! Nu ska jag bege mig ner på stan.. För idag är det nämligen BOKREA! Den bästa dagen på året, förutom julafton och min födelsedag då :)

XOXO // Johanna

100224

Imorgon rullar pengarna in på kontot.. helt underbart! Som de flesta vet vid det här laget så har jag dataproblem, med andra ord: den är död. I förrgår så var jag ner till en databutik nere i stan, å de skulle ha hela 700 kr för att omformatera min dator, helt jävla sjukt! Jag förstår inte hur folk kan ta så mycket pengar för en sådan enkel sak.. Jag och datorer går ju inte så bra ihop så det är därför som jag inte gör det själv, men också för att jag har försökt (2 gånger) och jag kunde inte.. pinsamt! Jaja, nu har jag lånat flera böcker till c- uppsatsen och nu ska jag gå ner till A- huset och fråga där om "datagrabbarna" kan hjälpa mig! Önska mig lycka till..

XOXO // Johanna

100222

Sitter i skolan och skriver, hmm, vart annars skulle jag sitta.. Igår blev det ingen träning, orkade inte, utan det blev istället soffläge! Senare på kväll gjorde jag ett försök med datorn men det gick inte, jag förstår mig verkligen inte på datorer, de lever sitt eget liv! Men idag fick jag iaf ett tips om en dataaffär nere i stan, som tydligen ligger granne med Gold´s, så jag ska gå ner dit sen och fråga om de kan fixa min dator och hur mycket det kommer att kosta! Tydligen så kan även Elgiganten fixa datorer..
Nu på torsdag ska jag iväg och träffa min handledare för första gången också, hoppas verkligen att hon kan komma med hjälp och goda råd! C- uppsats- skrivande i 10 veckor (nästan iaf), kan detta sluta bra tro?! Besvikelse är dagens humör.. och huvudvärk!

XOXO // Johanna

100221

God morgon.. bara jag som är hemskt trött eller?! Idag är det söndag och imorgon väntar en helt ny vecka och en helt ny kurs, nämligen C- uppsatsen på 15 hp! Får ont i magen bara jag tänker på den.. I fredags hade jag som sagt tenta och den kändes väl helt oki, hoppas att jag klarar den och får ett bättre betyg än ett "E", har fått nog av de betygen nu! Efter det gick jag ner och tränade, och som alla vet vid det här laget (snart iaf) så vara alla maskinerna upptagna och jag fick lov att ta bandet.. Har inte gått på bandet på över 2 månader, då jag får så ont i mina knän, men jag tänkte iaf prova och se om det gick och springa. Det gjorde det.. i hela 23 minuter också! Såå jävla glad och stolt över mig själv :) Igår så gjorde jag inget speciellt, gick på stan, handlade, lagade mat och sen gick jag hem till Karro och tittade på melodifestivalen tillsammans med Bita, My och Maria som "by the way" snart fyller 25 år så då hade vi köpt henne två ljuslyktor från Indiska! Denna dag.. hmm, skulle behöva plugga men det har jag ingen lust med! Ska istället gå ner och träna sen kl 14 och efter det så måste jag faktiskt försöka å fixa datorn. Men jag har verkligen ingen aning om hur man gör det, har aldrig gjort en omformatering, speciellt inte på min dator! Så vi får la se hur detta ska gå..

XOXO // Johanna

100219

Idag skrev jag min tenta för vetenskapskursen, kändes helt oki så det är väl bara å hoppas på att det gick bra. Skulle kännas underbart att få ett bra betyg för en gång skull.. det va ett tag sen nu! Men men, dator är fortfarande full i virus och nu har jag antagligen fått ett till men va fan.. 42 el 43 st kvittar väl :) Ska försöka att fixa den imorgon! Men nu ska jag gå ner och träna och sen ska jag gå och köpa candy.. hehe, på två godisaffärer! Vill ha ifrån båda.. så det slutar väl säkert på 1 kg :)

XOXO //Johanna


100217

Sitter i skolan, i biblioteket. Wow, ja det måste ju vara en första gång för allt.. Ska ta och skriva ut lite papper nu och sen ska jag kolla igenom mina anteckningar. Har nämligen tenta på fredag i vetenskapsteori och metod! Skitkul, känner mig inte ett dugg redo för den! Sitter bara och tänker på allt annat..

XOXO // Johanna

100215

Anledningen till att jag inte har varit inne och uppdaterat är just därför att jag har varit såå upptagen, eller inte! I fredags innan jag skulle logga ut från min dator och gå och lägga mig så dyker det helt plötsligt upp en liten röd rutan som mer eller mindre skriker att jag har 42 virus på min dator.. Jippi! Trodde ärligt talat att jag skulle bryta ihop då, och jag kan lova att det var nära också. Så nu lever jag ett liv utan dator, vilket faktiskt går an, konstigt nog! Så nu ska jag bara fundera ut ifall jag ska omformatera om min dator eller om jag ska låta den stå så som den är i 3 veckor till innan jag åker hem?!? Det är nämligen så att jag aldrig har omformaterat om en dator själv förut, men men, får la se hur jag gör! Men nu vet ni iaf att jag lever :)

XOXO // Johanna

100212

Vaknade faktiskt i tid idag, det trodde ni inte va?! Vaknade kl 09 men jag gick upp kl 10 istället, satte på mig kläder och sen gick jag direkt ner till Lindex, jag var inte där själv kan lova. Hela jävla Östersund var där, provade en massa kläder men jag kom bara därifrån med en ljus jeansskjorta, skitsnygg! Så nu äger jag 240 kr på kontot, underbart! Kassakön där inne var så lång att det tog mig och Bita en timme att få betala våra plagg, helt otroligt.. skämtar inte! Är iaf nöjd med mitt enda plagg! Men nu måste jag verkligen sätta igång och plugga, bara 3 dagar kvar innan det ska vara inne.. Har ingen lust eller motivation till det!

XOXO // Johanna 

Det senaste

Go kväll! Vilken dag alltså, vet knappt vart jag ska börja! Men eftersom det är privat så kommer jag inte börja någonstans. Kan i alla fall säga att jag läntar tills studierna är slut här uppe.. Men det som jag hade tänkt dela med mig av är att imorgon så kommer Lindex ha total utförsäljning av allt i sin butik, detta på grund av att det brann i längenheten ovanför affären så nu måste de sälja allt till ett väldigt billigt pris då varorna är/ kan vara rökskadade! Fick ju lov att gå in på Lindex hemsida och kolla om de hade något roligt.. vilket de hade! Tyvärr så har jag bara 500 kr kvar på mitt konto och de pengarna ska räcka till den 25:e feb, hur ska detta gå tro?!   





Men nu måste jag stänga av datorn och sova om jag nu ska ha någon chans att ta mig upp till kl 10 imorgon..

XOXO // Johanna

100211

Idag är det torsdag den 11:e februari, ingen speciell dag då man bor uppe i Östersund men hemma är det en speciell dag, önskar att jag kunde vara hemma nu faktiskt! Det är så att det är "Swedish Rally" och det hålls i lilla Hagfors nämligen.. Skulle vara så kul att se alla och festa tillsammans! Festen startar nämligen ikväll och håller på till kl 18 på söndag då bilarna går i mål. Tor-fre i öltältet och lördagen brukar spänderas på rallybalen eller i öltältet.. Alltid en massa människor överallt och det är ju bars så roligt att de kommer från världens alla hörn dessutom, å att de kommer till Hagfors liksom.. Å all svensk-engelska ;) Så härligt.. Helt underbart! Men istället så ska man gå upp till skolan och kopiera en bok, sen gå ner och träna och resten av dagen ska jag plugga.. vilket jag även ska göra resten utav helgen också! Fan va roligt.. NEJ!!
                     
                   

XOXO // Johanna

Grön av avund










Hmm, visst blir man allt lite avundsjuk?! Eller är det bara jag?! Flickorna skulle kunna sätta på sig vad som helst och se skitsnygga ut.. Jag undrar hur de skulle se ut i en svart sopsäck.. Hmm, skitsnygga antagligen, speciellt Mary- Kate och Ashley Olsen och lilltjejen Taylor Momsen!!

XOXO // Johanna

100210

Funderar...


100208

Kollade just runt lite på facebook.. här om dagen satt jag och funderade på vad en viss person gjorde idag, på gamla minnen och sådär ni vet! Kommer inte riktigt ihåg första gången som jag såg/ lade märke till honom, å tro mig det är en kille som man lägger märke till! Men jag skulle gissa på att jag var väldigt ung, då jag kommer ihåg att jag såg honom åka skateboard. En kille som jag aldrig skulle få chansen att komma i närheten av ens, se men inte röra liksom. När jag fyllde 16 år och började första året på gymnasiet så kom han gåendes i korridoren, och mina ben vek sig. Bokstavligen talat.. Skämtar verkligen inte, killen hade den effekten, benen vek sig, man blev röd i ansiktet och började fnittra av någon konstig anledning! I samma stil fortsatte resten av året, dock visste jag att det snart skulle ta slut, han gick nämligen sitt sista år. Fick mig å andra sidan en rejäl överaskning då jag mötte honom i skolans korridor i början av mitt andra år, han gick komvux. Under denna termin kom jag för första gången i kontakt med honom genom att en mina närmaste vänner var tillsammans/sambo med en utav hans närmaste vänner! Gissa om jag svävade på rosa moln då! Hoppas att ni inte tror att jag är helt jävla psycho nu, önskar att jag kunde förklara bättre, men om ni kunde se honom så skulle ni förstå, tror mig! Andra året slutade det med, som alla andra år och sommaren kom och gick den med. Under en sommarkväll som jag sent kommer att glömma men som ändå ligger långt bak i huvudet! Kvällen då jag fick upp den igenlåsta vita dörren och fann honom i säng med min bästa vän! Under den kvällen var det mycket annat som pågick med en annan person så jag tror inte att jag riktigt fattade vad jag just hade sett då! Dagen efter dock, på min mammas och morfars gemensamma 100 årskalas så fattade jag vad som just hade skett och vad jag dagen innan hade sett!
När jag var ca 19 år och för stunden satt på min fikarast så läste jag i tidningen att han just hade fått en liten son. Idag 4 år senare så är han precis lika snygg som den första gången som jag såg honom, han befinner sig nu i ett öppet förhållande med sin sons mamma! Vart jag vill komma med hela den här lilla "berättelsen" är att jag just har insett efter att jag kollade igenom hans facebook är att jag än idag har samma smak, eller tittar efter killar med samma utseende.. Man tycker ju att man borde ha lärt sig en läxa redan den första gången! Men nej..

XOXO // Johanna     

100207

Gårdagen var en riktigt bra dag, den började först med reprisen av Let´s dance, missade det i fre då jag var iväg och såg filmen Avatar. Sen så gick jag, Linn och Karro ner till badhusparken som på vintern byter namn till vinterparken! Den hade nämligen invigning, man hade dessutom anordnat en massa aktiviteter där under dagen, riktigt mysigt och så doftade det ju så gott utav all korvgrillning också! 
              
              
              

Dagen fortsatte sedan med en shoppingrunda inne på hemköp och sen gick jag ner till Gold´s och tänade kondition i 45 minuter, skönt! Sen när jag väl kom hem så var jag helt slut, blev soffan resten av tiden som var kvar innan jag skulle iväg till Karro för myskväll med flickorna. Grekisk sallad, godis, melodifestivalen och självklart en massa tjejsnacka om allt och alla stod på menyn!
              
              
              
Så där ja.. de va hela kvällen i text och bilder! Idag är det dock söndag, även känd som latdagen! Ligger just nu och kollar på någon dålig film på tv3 och väntar på att den ska sluta så att jag kan å ner och träna istället! Ikväll är det Greek och Spiderman 3 på tv;n som gäller, å imorgon är det skola igen!

XOXO // Johanna 

100105

Go kväll.. totalt borta är precis de rätta orden för att beskriva mitt tillstånd just nu! Stressade över det där jävla PM:et imorse, men nu är det iaf inne vilket känns så skönt. Nu ska man ju bara komma på vad man ska skriva om också.. men det tar jag en annan dag! Längre fram.. Vid halv 4 gick jag och Linn ner till Golds och tränade, blev lite kondition och sen styrka! Ganska lugnt idag, har fortfarande träningsvärk sen i ons! Ikväll blir det bio med Karro, äntligen ska jag få se filmen Avatar. Längatar, har stora förväntningar på denna film så jag hoppas verkligen att den är så bra som alla andra säger att den är! Missar dock Let´s dance ikväll men jag får se på reprisen imorgon kl 12´00 istället.. Ha en bra fredagskväll alla!

XOXO // Johanna

100204

AJ AJ AJ..! Träningsvärk med andra ord, igår kväll var jag iväg på något som heter Fu Muskel, passet skulle innehålla kondition, styrka och balans. Men å nej, passet bestod enbart av styrka och höll på i 55 minuter! Så inatt sov jag knappt alls, gjorde ont varje gång som jag försökte röra på mig, vilket resulterade i att jag gick upp kl 12 idag! Å nej jag har inte börjat med mitt PM än, känner mig stressad men ändå inte. Har ingen ork i kroppen för att bry mig tillräckligt! Idag haltade jag med mig ner till hemköp tillsammans med Linn, va även ner en sväng på Åhlens, annars så har jag legat i soffan hela dagen, har inte ens orkat fixa mat! Hmm, å snart börjar "Biggest loser" på 5:an också, det kan man ju inte missa..

XOXO // Johanna

100202

Hallå hallå i stugan..! Har just kommit in, har nämligen varit ute och tagit några vinterbilder på den vackra vinterstaden Östersund. Tog mig en promenad ner till sjön, kändes som en evighet då det var svinkallt ute, men det gick! Igår funkade tyvärr inte mitt internet, vilket gjorde att jag inte kunde uppdatera. Istället så städade jag hela lägenheten, helt otroligt vad man kan hitta på då internet är ur funktion :) Men iaf så passade jag på att ta en massa bild på lägenheten också, troligtvis så skulle hemmet aldrig vara så här städat igen!
Så välkomna hem till mig :) 












    jag har en frys också med lite mer mat i ;)

Så där.. då vet ni hur jag bor också, men nu är det dags för träning!

XOXO Johanna

RSS 2.0