8½ timme kvar..

Hmm, ja då var det söndag då, igen! Och om 8½ timme så sitter jag på bussen hem till Hagfors, känns som sagt lite konstigt allt detta! För det första så har jag ingen aning om vad som väntar mig när jag kommer hem och sen så innebär det att det snart är januari och det i sin tur innebär att vi alla snart kommer att åka hem för praktiken. Hmm, jaja, man får väl se det från den ljusa sidan.. tänker.. Jaja, nu ska jag jämt gå igenom det sista och se så att jag har med mig allt hem och sen så ska jag lägga mig och kolla klart på filmen Heartbreak hotel..
Åå, ska snart upp igen.. och ut i snön med all packning =(

Natti/ Hörs när jag är hemma i lilla Hagfors
P.S... tänker fortfarande... D.S hihi

Ensamt & konstigt

Det känns lite konstigt nu måste jag säga, har just varit hemma hos Bita! Och när jag skulle gå därifrån så var det verkligen ett "hej då" som sas. Vi ses ju igen efter jul, i januari, men det är bara för en vecka och sen är det liksom ett riktgt, långt "hej då", för då kommer vi inte att ses på 7½ månad (parktik o analys). Jag kommer sakna livet i Östersund så mycket alltså, friheten, alla vännerna, festerna, stan/ shoppingen och alla fikastunder som vi har haft tillsammans:) Men men, som tur så går tiden fort!
Imorgon så ska jag ner till stan (igen), måste köpa en resväska! Så kul att behöva lägga pengar på det, inte! Och sen ska jag städa lägenheten och packa ner så mycket som möjligt som ska med hem! Men nu ska jag gå och lägga mig, börjar känna att ögonlocken åker neråt!

Natti

Restaurang Pera

Ja nu är klockan jämt efter 11 och det är tid för sängen, är faktiskt väldigt trött. Men först tänkte jag bara berätta att min vän Sara kom hem idag, fick höra hennes röst i ca 2 minuter. Det var så att jag och flickorna va till restaurang Pera idag och åt en sista middag tillsammans innan vi ska åka hem för julen! Det blev en dyr middag, i alla fall för lilla mig som kommer från Hagfors och inte är van sådana priser :) Maten var riktigt god kan jag lova, beställde den dyraste tallriken med allt på.. Jaja, det var i alla fall väldigt mysigt. Undrar hur Bitas lilla rundtur var? Ojoj! När jag kom hem så ringde jag tillbaka till Sara men hon låg och sov, stackarn måste ju vara helt slut efter den långa flygresan hem. Men men, nu är hon ju i alla fall hemma :)
Imorgon har jag en föreläsning och sen är det jullov! Och alla vännerna åker hem under morgondagen eller på lördag, men själv så åker jag med bussen kl 07 på måndag! Så jag har hela helgen på mig att packa och städa lägenheten. Jippi, eller hur?! :) Men nu ska jag lägga mig, känner mig helt slut!

Tisdag

Fan va jävla irriterad jag blir alltså.. ja hatar datorer! Allt var så mycket bättre innan de kom till världen. Försöker lägga in nya låtar på mp3:n och det går inte för ett skrivskydd som inte ens existerar! Vill bara slänga ut datorn genom fönstret, fast jag skulle antagligen ångra mig efter 2 sekunder och behöva springa ut och hämta den i pyjamasen! Och det vill ingen behöva se :)
Idag har det varit en sådan där dag då man knappt har suttit ner. Hade föreläsning till kl 1 idag och sen hade jag tvättid kl 1 också.. så med andra ord så gick det fort hem! Hade tvättid till kl 4 och efter det så skulle jag, Linn, Camilla och Josefin iväg och fika. Riktigt trevligt.. det är så skönt att bara sitta och snacka! Kom hem vid 7- tiden och då var det bara och hoppa in i duschen för sen började Ugly Betty!

Imorgon blir det nog en lugn dag, har en föreläsning kl 10 - 12 och sen efter den så kommer det någon som ska prata om analysuppgiften som vi ska skriva under tiden som vi har praktik!

Och sen så är det torsdag, vilket innebär en lite finare middag med flickorna! Plus att Sara kommer hem då :)
Jaja, klockan är nu över 23 och jag borde nog gå och lägga mig nu, ska ju upp till morgonen :)


Starkvin och ledsna ögon

Har haft en skön och ganska så avslappnade helg faktiskt! I fredags så var jag och Linn nere på stan för att julhandla lite, köpte världens mysigaste tröja åt min lillebror, så jag hoppas att han gillar den för annars så tar jag den :) Igår under dagens så var både jag och Linn åter nere på stan för att handla det sista som fattades. Så nu är alla klappar köpta, äntligen! Nu ska jag bara få med mig allt hem också.. undrar hur?! Men men, det ska nog gå! 
På lördag kväll så delade jag och Linn på en flaska "stark" vin hemma hos Bita.. hmm, Linn fick i alla fall ett glas :) Men jag drack inte upp flaskan själv, jag fick faktiskt hjälp av Maria och Karoline också! Men för att sammanfatta hela kvällen så hade jag riktigt kul, och det behövdes! Tror faktiskt att alla hade riktigt kul, verkade det som iaf. När de andra gick iväg till Plaza vid 00- tiden så gick jag, Sofia och Linn till Donken och käkade dålig mat.
Det lite sorgliga med det hela är att vi snart kommer att åka hem för praktiken.. den närmar sig med snabba steg alltså! Kommer verkligen att sakna Östersund och alla goa människor här uppe!  

Fika på Paus

Borde faktiskt gå och lägga mig men som vanligt så känner jag mig ganska så pigg.. beror nog på att jag nu för tiden vaknar vid 12 på dagen. Hmm, måste bli en ändring på det! Idag har det varit en väldigt lugn dag, men vilken dag har inte varit det :) Kom i alla fall ut för en stund idag, träffade flickorna nere på paus för en fika. Och det var gott kan jag lova, åt en bärpaj med vaniljsås :) Men vi träffades också för att säga hej då till Linda som åkte hem nu ikväll och för att sedan åka vidare till Thailand i två veckor! Medan vi andra fortsätter att plugga en vecka till =( Imorgon ska jag se till att bli klar med hemtentan och sen ska jag skicka in den.. Tack Gode Gud för det! På fredag ska jag gå ner på stan och julshoppa lite, som tur så vet jag redan vad jag ska köpa! Jaja.. det var denna vecka de!

Jag har aldrig sagt att ja är lätt att ha o göra med!

Ibland känns det verkligen som man ska explodera inifrån, visst låter det hemskt?! Å vad jag saknar min vän Sara som är i Australien för tillfället men nu är det inte så länge kvar. Hoppas att vi kan ses så fort som ja kommer hem.. känns som det var evigheter sen nu. Vilket det är.. för jag exploderar snart som sagt. Är så mycket som jag vill säga, framför allt skrika! Kom just att tänka på psykologikursen som vi just har läst. Sara är en helt underbar människa och ibland fungerar vår relation faktiskt som det man kallar för projektiv identifikation inom psykologin. För er som inte vet vad det är eller hur det fungerar så är det så att en person förlägger "projiecerar" sina känslor på en annan person som man litar på och vet att den personen kan handskas med dem, detta är då jag. Den andra personen, som ganska ofta är Sara, handskas med känslorna och skickar dem tillbaka till personen, mig, i ett bättre skick .. Stackars Sara tänker säkert alla nu =) Men men, jag har aldrig sagt att jag är lätt att ha och göra med eller hur?! Så tack vännen för att du finns även om jag ganska ofta är en riktig pina i arslet!

Ses snart vännen..

How did we get here?


j


 

Vill även se filmen någon gång. Snart! :)

http://www.youtube.com/watch?v=RvnkAtWcKYg


Det går framåt

Det gör det verkligen.. allt går så fort tycker jag, till och med på den här kursen. Har varit ledig i 1 månad nu ungefär! Men snart är den slut, bara en vecka kvar och sen börjar terminens sista kurs, och då ska vi läsa juridik :) Ska verkligen bli så kul! Så igår fixade jag boken, och tack gode gud för att jag inte behövde köpa den på Akademibokhandeln (så jävla dyrt där alltså), utan jag hittade ett telefonnummer och skrev och frågade om hon/tjejen kände någon som ville sälja sin bok! Och det gjorde hon, så den tjejen kommer upp till Östersund den veckan som kursen börjar, perfekt eller hur?!
Igår var det i alla fall torsdag, hade en väldigt lugn dag. På morgonen hade vi ett artikelseminarie, fattade inget av den artikeln så jag satt bara där tyst och log! Sen jag gick jag hem och lade mig och kollade på två filmer, var helt slut i kroppen, hade inte sovit mer än kanske en timme under den natten! På kvällen var jag hem till Linn så vi kollade på Skipper, criminal minds och fringe.. Sen gick jag hem och somnade nästan direkt! Så inatt har jag sovit lite mer än 12 timmar, säkert inte bra men det var behövligt :) Idag, fredag, händer det inte så mycket. Ska iväg och handla sen med Linn och sen så är det Idol ikväll, och då tror jag att Alice åker hem, tyvärr! Jaja, det var det :)


Tuttis...

Ni läste rätt.. kan inte förstå att man kan komma på ett sådant ord/namn och sen dessutom döpa en restaurang/fik till det! Men men, det var i alla fall där jag just precis har varit med flickorna och fikat. Riktigt mysigt och världigt billigt (studentrabatt). Finns faktiskt fördelar med att vara studerande :) hehe. Men vi träffades även för att diskutera hemtentan och dess frågor.. Själv så har jag ju inte kommit så långt så det fanns ju inte så mycket att diskutera för min del, men det hjälpter ju en själv att bara sitta och lyssna och sen läsa de andras svar. På så sätt får man ju egna idéer!
Jaja, nu ska värma upp lite soppa och sen ska jag sätta mig i lugn och ro och läsa en artikel på engelska inför morgondagens seminarium. Åå va roligt, tur att jag har en sådan bra inställning, eller hur?! :) 

Den 2:a december

Idag är det 22 dagar kvar till julafton och 23 dagar kvar till jag äntligen ska ut på juldagen och festa med vännerna där hemma.. längtar verkligen så mycket.. å vad det ska bli kul! Får äntligen träffa Sara då som har varit och läst i Australien sen i juli, och sen så kommer tydligen Marry och Kristoffer hem från Stockholm för att festa med "det gamla gänget". Men det roligaste är nog att Marie ska med ut för en gång skull.. kommer inte ens ihåg när vi festade tillsammans sist, fast jag kommer dock ihåg alla roliga fester vi varit på tillsammans eller haft för oss själv (å tro mig, de var de roligaste). Och på tal om nedräkning så är det ju bara 29 dagar kvar på år 2008, det är verkligen helt otroligt. Kan inte förstå att jag har studerat till socionom i snart 1 år.. Hmm, nu är det bara 2, 5 år kvar :)

Borde egentligen försöka plugga och få klart den där hemtentan någon gång också men jag har ingen motivation alls, ingen lust för den delen heller! Kommer ändå inte hinna något för vid 6- tiden så ska vi ut och gå. Om det nu blir något, tror väl det i alla fall! Vi får väl helt enkelt se..

Skyltsöndag

Igår var det den sista dagen i november, viket betyder att det var skyltsöndag. Och detta år är det första gången som jag inte är hemma i Hagfors och får gå ut och titta! Så eftersom jag bor i Östersund, vilket är ganska så mycket större än Hagfors så trodde jag att jag faktiskt att skyltsöndag skulle vara "stort" här. Men det var det inte.. såg i alla fall att Åhléns och Rut. m.fl. var öppet och så fanns det några "stånd" ute på mittengatan! Hemma så är alla affärer öppna och så är det jättemycket folk ute.. en massa tomtar som delar ut godis, olika lekar för barn och en massa folk ute som delar ut glögg och en del som försöker sälja saker! Fast hemma så har vi ju knappt någon snö eller inget alls! Så det var väl den stora skillnaden antar jag :)  
- Bilden är inte från igår (så tomt är var det inte, lovar) hehe


Bilder från i lördags

                   

Julbord på Frösön

Julbord?! Ja det är kanske lite tidigt men det var så att det bara var denna helg som alla vi i "gänget" skulle vara i Östersund samtidigt. Men vi hade verkligen så kul.. i fredags så var jag, Linn och Camilla och hennes pojkvän till Willy´s för att handla lördagens julmat och sen kördes det ut till Sofia på Frösön där vi alla skulle fira julen :) Måste ju bara berätta hur fint Linda och Sofia hade dukat, fast ni ser ju bilderna! Det var i alla fall hur mysigt som helst, förstår inte varför vi inte gör det här oftare! När vi alla kom dit vid 6- tiden så fixade vi maten tillsammans och sen satt vi där vid bordet i några timmar, ingen orkade röra på sig! Efter maten så dukade vi av för att äta lite annat smått och gott, pepparkakor, choklad och glögg. Vid halv 11 på kvällen så åkte Camilla och Tommy hem medan vi andra stannade kvar till halv 2 på natten :) För en gång skulle så gick vi inte ut och festade. Och jag får lov och säga att det var riktigt trevligt att bara sitta där, dricka vin och bara prata! Blev en hel del snacka om både det ena och det andra, om ni förstår vad jag menar :) Som en sammanfattning av kvällen så hoppas jag att vi kommer att göra om detta snart igen! 


RSS 2.0