Ont i magen

Jag har verkligen så ont i magen just nu. Har en muntlig redovisning imorgon inför hela klassen.. låter kanske inte så jobbigt med tanke på att jag knappt vet vilka hälften i klassen är men det är bara så att min klass består av ca 90 personer. Så den är inte så liten! Ska stå längst fram i en stor, ekande sal med mikrofon! Om man ska se det från den positiva sidan så har jag ca 6 meningar att läsa upp och min grupp är först upp imorgon kl halv 9.
Önskar att jag kunde slippa detta.. men hur?!!??

Helgens alla påhitt

Helgen har faktiskt varit väldigt lugn. I fredags så gjorde vi klart grupparbetet efter att vi hade varit på möte med vår lärare. Börjar känna mig lite nervös inför redovisningen. Funderar på att gå ner till apoteket och fråga efter lugnande medel som Sofia gjorde. Lät verkligen så mycket roligare när hon sa det! Jaja, vid 5- tiden på fredag kvällen så samlades vi vid Plaza för att äta och dricka gott. Menyn var väl inte det godaste men jag beställde i alla fall lammkorv och örtkryddad potatismos. Å den smakade inte som mammas kan jag lova, för den är mycket godare :) sen när vi kom till kvällens höjdpunkt, drinklistan, så visade det sig att det bara var halva priset på en drink, så det fick bli en cider och en mycket tidig kväll.
Idag, lördag har det inte hänt så mycket! Har äntligen fått min jacka nu. Å den passade perfekt. Ser ut som snömannen men jag kommer i alla fall att vara varm i vinter! Sen va jag till hemköp och handlade mat, vegetariskt. Det är faktiskt gott, ni borde prova det! Jaja, nu ska jag gå och lägga mig, är så trött! Och imorgon ska jag försöka plugga lite, kan behövas :)

Natti                                                         


Fest & Grupparbete

Idag är det tisdag och det är 3 dagar sen vi  var ute och festade. Hade verkligen så kul i lördags när vi var hemma hos Bita, där förfesten var. Till en början var det lite segt men sen så efter några glas vin så blev stämningen på topp. Och vi började leka en massa fyllelekar, "jag har aldrig" och "sanning och konsekvens"! Men det var faktiskt hemskt kul att höra vem som hade gjort vad och inte. Vissa fick ju dricka hela tiden, speciellt en person :) Sen vid tolvtiden så skulle vi till Plaza hotell.. jag och My kom lite efter! Hade en sådan djup diskussion.. eller inte! 
I söndags var det dags för att börja plugga lite smått, så jag läste i boken men hittade inget.. Och igår träffades gruppen för att sätta igång med grupparbetet som i har. Sen när jag kom hem fick jag lov att läsa artikeln om mobbing som vi hade idag (seminariet). och nu är jag tillbaka i datasalen med gruppen och uppdaterar er om vad som händer :) Men ärligt talat, nu måste jag verkligen hjälpa de andra att leta fakta!

Bye


Gissa vad..

Jag har varit ute och shoppat "igen".. Å det är alltid lika roligt. Tänka sig! Idag var jag och Bita nere på stan och fikade med Linda och Sofia på paus, det blev en milkshake, jordgubb. Snackade en massa skvaller och vad som hade hänt alla den senaste tiden! Sen efter det gick jag och Bita vidare till Wedins och köpte ett par svarta stövlar som jag hade lagt undan dagen innan! Så nu är jag lite fattigare igen, fast jag har ändå kvar så jag klarar mig :)
Igår var vi in på intersport en sväng för att titta på en vinterjacka åt mig, för det är ju verkligen hur kallt som helst här uppe! Fast det var det tydligen där hemma också! Men men.. det var bara en stl kvar av den jackan som jag ville ha så "gubben" sa att han skulle ringa och beställa hem fler. Så idag när vi va ute för att köpa skorna så gick vi in en för att höra om han skulle få hem flera jackor eller inte. Och då sa han att de inte skulle komma in förs v: 42.. men sen så sa han att han hade förstått hur mycket jag frös första gången jag va in i butiken, alltså dagen! Så han hade beställt hem EN jacka, i min stl åt bara mig, som kommer in på onsdag nästa vecka! Vilken service alltså! Wow.. Så nu är det bara och hoppas att den passar, för annars blir det jävligt pinsamt. Kommer säkert att köpa den i vilket fall som helst :)
Måste bara berätta att vi hade en föreläsning igår om praktiken, tycker verkligen att det ska bli så kul. Att komma ut i riktiga livet och se hur de jobbar. Så imorgon ska jag och Nathalie och kanske någon mer till ett möte hos en av "praktiklärarna", för att prata lite om praktiken. Vart vill vara (geografiskt) och vart vi helst vill praktisera. Det ska bli hemskt intressant! 
Just, imorgon fyller Bita 25 år och då blir det sopptorsdag på kvällen och sen så blir det nog en liten fest under helgen! Men nu ska jag gå och lägga mig.. ska upp tidigt (grupparbete)

Natti 


Dagens inlägg

Plugg, plugg och ännu mera pluggande. Tror snart att jag spyr över kursens bok.. skulle hemskt gärna vilja klippa sönder den om det inte vore för att jag förhoppningsvis ska sälja den vidare till någon annan stackars jäkel! Men nu har jag bara två kapitel kvar och sen ska jag läsa igenom sammanfattningen innan duggan på måndag!
Idag har jag och Linn varit ner på stan och shoppat lite. Köpte ett par svarta stövlar och sen ett par duntofflor på hemtex. Så imorgon ska jag ut igen i det stora vimlet och leta efter en jacka! Sen är jag klar med alla nödvändiga saker som jag bara måste ha! Sen kan jag spendera resten av pengarna på mig själv :) Det lilla som är kvar i alla fall..


Uppdatering

Oj det är nästan en hel vecka sen jag skrev sist, tyvärr så har jag vraken haft tid eller lust. I helgen hände det inte så speciellt mycket. Tog det väldigt lugnt. På lördag tog jag och Linn buss 6 ut till Torvalla för att gå på jysk men där hittade vi inget.. sen åkte vi tillbaka in till stan för att shoppa lite som kompensation :) Då köpte jag en brun, stor rottingkorg till hallen! Blev riktigt bra. Senare på kvällen gick jag hem till Bita en sväng, satt och snackade lite skit. Som vanligt :) Nej då! Å, nu i måndags fick jag äntligen min bok. 22 kapitel och precis 700 sidor att läsa. Lite sådär lagom ni vet! Den perfekta god natt sagan.. Så nu ska jag sätta mig och fortsätta läsa i den, ska börjar på kap 7 nu! Handlar om familjen som jag just har haft föreläsning på.. så drygt! Han pratar om samma jävla sak hela tiden, det enda han göra är att byta ut några ord i en och samma mening liksom. Trodde aldrig att det skulle ta slut idag, men det gjorde det. Ja just det, igår var jag och Bita ner på stan. Shoppade lite då. Köpte en väska, en plånbok och en skitsnygg scarf på glitter! Så nu är jag 800 kr fattigare! But that´s life ;)
Jaja! Tid för plugg innan det blir kvällen och idol. Det är från Karlstad ikväll tror jag! Missa inte det!


Terminens första sopptorsdag

Ja med tanke på att det var terminens första sopptorsdag så kunde man ju ha gissat sig till att det skulle vara fullt där. Det var världens längsta kö för att överdriva lite :) Men den var i alla fall väldigt lång. Hoppade före lite så jag behövde bara stå där i 1 minut! Kö är inget för mig (hehe). Men väl där inne så fick man stå i kö för en tallrik med köttfärssoppa, och det var mycket mer i den soppan än bara köttfärs kan jag lova... Som sagt så var det hemskt mycket med folk vilket gjorde att det var väldigt trångt och svårt att höra vad vännerna vid bordet sa.. Så jag, Camilla och Sofia gick hem jämt efter halv 9. Sen följde jag med Camilla till Hemköp och där köpte jag Ben & Jerry´s -cookie dough, den var inte god. Sorry men det var den inte, smakade bara socker! Så nu vet ni det ni som inte har smakat den än :)

Imorgon ska jag ner på stan en vända och kolla lite saker till lägenheten! Sen ska jag nog in på Åhlens och köpa den där "möbeln" till hallen och en sittdyna till den från Sia! Linn skulle följa med mig också :)
//Natti

Bilder från gårdagen på Marité 2/9

Bild från gårdagen 9/2

Orkade inte med en kväll till..

Ja då var man hemma igen då.. efter allt slit. Visste inte riktigt hur jag skulle göra ikväll, va inte direkt på humör för att dricka eller festa igen. Men jag drog på mig sminket och festkläderna och gick hem till Linn.. Sen tappade jag allt vad humör heter och gick hem vid 10- tiden. Jag och Camilla :) Linda och Linn gick vidare till en kompis till Linns moster.. Men jag var verkligen så trött. Plus att det är skola imorogn kl 1.. Har inte riktigt fått in skorutinerna än. Min hjärna tror att det fortfarande är sommarlov! Vaknar alldelse för sent.. Ja just det, förut idag var jag ner till Sia och kollade in lite nya saker till lägenheten (badrummet och hallen). Det kostar i den butiken kan jag lova. Möbeln till hallen kostade 2000 "jävla" kr. Fast nu var det rea på den, men det priset hjälpte inte heller! Sa till tjejen i butiken att jag fick lov att tänka på saken.. Hmm

Men nu måste jag nog sova.. om det nu går. Party i hela huset ikväll! Här som det aldrig är fest..

Fest, fest och åter fest..

Igår var det den första skoldagen. Va faktiskt riktigt roligt att vara tillbaka, träffa klassen. Eller de som man snackar med i alla fall :) Vi fick också en ny tjej till klassen, Nathalie, och hon kommer från.. Hör och häpna: Sunne. Mina hemtrakter. Så nu hade hon och hennes kille, från Hagfors flyttat hit. Det blir bara bättre och bättre.. Så på gårdagens fest hemma hos Bita satt vi och snackade om Hagfors och den lilla stadens rondeller :) Sen lite senare på kväll och efter några glas vin kom vi in lite på "kändistemat".. mycket roligt snack om vad som hände för många år sedan.. Jaja, den kvällen var som sagt väldigt rolig i alla fall och ikväll bär det av till O´Learys så nu måste jag gå ner till systemet, idag igen och köpa en flaska vin. Fast ikväll kommer det bli lugnt, börjar skolan kl 1 imorogn. Och jo jag vet att det är sent att börja men med tanke på att jag vaknade kl halv 1 idag så vill jag inte ta risken att försova mig till morognen :) 

RSS 2.0