100530

Jaha då var det meningen att man ska skriva några rader då. En liten uppdatering kanske. Vilket lär gå snabbt då jag inte har gjort ett skit under helgen. I fredags va jag ner å tränade, trevliga resultat. Körde en mil. På kvällen mötte jag upp ett gäng nere på Goa, men det var alldeles för stimmig och för hög musik för min smak, så efter en halvtimme gick jag hem till Karro, där Bill och Bull satt och peppade sig själva för en sista utgång i Ö- town. 

Lördag hände inget mer direkt. Jag och Bita va ner och tränade, själv så hade jag värsta huvudvärken så det blev ett väldigt kort pass för min del. Kvällen slutade i soffan med en chipspåse.. så jävla onödigt idag (igår var det gott). 

Söndag- idag- Gick ut på en promenad vid 1- tiden och kom hem 45 minuter senare. Har just fått i mig en gröttalldrik och snart ska jag gå ner och träna bort chipspåsen. Fan också för den! Måste kolla förrådet också. Ikväll är det gossip girl och en massa annat roligt på tv;n. 

Ni ser: Det gick väl fort?! Imorgon sätter alla gruppredovisningar igång också. Ska bli roligt å se vad alla andra har gjort men själv så känner jag mig jävligt osäker över min grupps arbete. Hoppas att vi klarar det!

XOXO // Johanna 

Eurovision - min lista

Sitter å kollar på Eurovision, missade dock det mest. Men men, jag hänger i alla fall med :) Såhär ser min lista ut för i år.. gjorde en topp fem- lista:

1. Germany (tjejen är ju helt klockren alltså.. SKITBRA)
2. Turkey (coolt gäng o häftig musik)
3. Belgum (söt grabb med gitarr, mysig röst dessutom)
4. Azerbajian (refrängen i låten hänger fast liksom)
5. Har faktiskt ingen men jag sätter nog Romania här

Å gissa vad: Tyskland vann!!!!! Underbart, då får jag höra låten igen :)

XOXO // Johanna

100524

En sak som är riktigt riktigt underbart med sommarlov är att jag äntligen får läsa "normala" böcker igen! Har så mycket att ta igen denna sommar :)

·         Mari Jungstedt – Den dubbla tystnaden & Den farliga leken.

·         Mons Kallentoft – Höstoffer & Vårlik.

·         Jo Nesbo – Fladdermusmannen, Kackerlackorna, Rödhake, Smärtans hus, Djävulsstjärnan, Frälsaren, Snömannen & Pansarhjärta.

·         Lars Kepler – Hypnotisören. 

·         Marian Keyes – En förtjusande man & Oväntat besök på Star Street.

·         Camilla Läckberg – Fyrvaktaren.

·         Dan Brown – Den förlorade symbolen.

·         Sophie Kinsella - En shopaholic får en syster, Flickan från tjugotalet, Karriär och köksbesvär, En shopaholic i väntans tider & Mitt nya jag.

·         Liza Marklund – Postcard killers    

·         Stephenie Meyer – Eclipse & Breaking down

·         Heather Graham – Stumt vittne & Hatets lögner.

·         Unni Lundell – Ormbäraren, drömfångaren, sorgmanteln, Nattsystern, Rödluvan, Orkestergraven &    Honungsfällan.

                   
Underbara underbara sommar!! Som ni ser så har jag en hel del att ta igen :)

XOXO// Johanna


100522

Måste bara säga att gårdagen var helt underbar. Östersund hade för en gång skull sol. Träffade gruppen i skolan först, diskuterade vem som skulle säga vad på redovisningen. Efter det var jag ner till medieverkstaden och hämtade ut gruppens film, riktigt bra. Helt klart en oscar :) Sen mötte jag upp Bita för en dag nere vid sjön. Hela tre timmar ute i solen blev det och resultatet av det blev en MYCKET röd/rosa Johanna. Fan va ont jag hade igår kväll.. och frossa! Men men, har man mitt piggment och sitter ute i solen så länge så får man ju nästan skylla sig själv. Kvällen bjöd i alla fall på ett väldigt lugnt träningspass och sen ett kort besök hos en klasskompis som fyllde år igår!

Idag ser min bränna (ordet bränna är antagligen en dålig ordbeskrivning i mitt fall dock) lite bättre ut, nyansen har gått från "kokt kräfta" till mer rosa- röd. Nu hade jag tänk gå ut på en promenad. Hoppar nog över träningen, låter kroppen få vila lite.

XOXO // Johanna

Dear John

Kollade på den nya filmen "Dear John" idag. Vilken film. De sista minuterna i filmen skulle jag dock ha redigerat annorlunda. John spelas av Channing Tatum och Savannah spelas av Amanda Seifried. Under två veckor som John är hemma och hälsar på i sin hemort träffar han Savannah. And they fall madly in love. Men deras kärlek måste läggas åt sidan då John ska tillbaka till armen och Savannah ska läsa klart på collage. Under 12 månader skriver de kärleksbrev till varandra. Innan John kommer hem tillbaka så bryter kriget ut (den 11 speptember) och han har bara två dagar på sig att bestämma sig för vad han ska göra. Stanna hos Savannah eller hjälpa till i kriget. Tillsammans tar de beslutet - John återvänder till armen. Deras relation klarar sig rätt bra.. tills den dagen då John får sitt sista brev från Savannah. Hon är förlovad och har gift sig.

                 

Filmens sista minuter är inte speciellt bra. Fattar inte hur det kunde sluta så. Johns pappa blir sjuk (dör) så John återvänder hem igen. Väl hemma så träffar han Savannah igen och deras kärlek till varandra är lika stark som den alltid varit, som ingenting hade hänt. Han lämnar henne igen - med orden "Good Bye Savannah". Fem år senare får man veta att Savannahs man dött i cancer, samtidigt som hon sitter på ett café. Hon tittar ut genom fönstret och där står John. En stor kram. The End! Alla snackar verkligen om den här filmen. Värsta kärlekshistorien. Och visste det är den väl också, men jag ville ändå ha ett bättre och lyckligare slut!

XOXO // Johanna

100520

Sjuk. Förkyld. Är precis vad jag har varit. I förrgår fick jag ont i halsen. Förstod direkt att jag skulle bli sjuk då. Men inget mer hände. Dagen därpå, i skolan på föreläsningen kom Mr förkylning på besök och stannde för resten av dagen. Idag har förkylningen lämnat mig med endast en lätt huvudvärk. Så imorgon blir det skolan, att träffa gruppen som nu btw är klara med filmredigeringen. Känns inte så kul att man inte har fått vara med något, men det ska i alla fall bli roligt att få se den! Har faktiskt lite dåligt samvete att jag har missat så mycket av vårat grupparbete. Har i alla fall goda/bra ursäkter. Idag har det varit riktigt fint väder, varmt och soligt, ca 20 grader. Någon skola hade dessutom sin bal idag. En massa vackra sagoklänningar. Nu är det tv;n som gäller, Criminal Minds ikväll :)

XOXO // Johanna


100518

Vilken jävla natt alltså. Som jag skrev igår så skulle jag iväg till tandläkaren och laga ett hål men när jag kom dit så visade det sig att hon ville laga båda hålen samtidigt. Jävligt skönt! Men då är det ju också så att jag är lite sprut- rädd. Innan allt var klart hade jag fått tre bedövningssprutor. Halva mitt ansikte var som bortblåst, kunde inte känna det och själv så kände jag mig urfånig (även om ingen annan kunde se något). Så inatt har jag inte sovit något alls, vet inte om det berodde på att jag fick känseln tillbaka i ansiktet eller om det bara var ren inbillning från min sida. 

                     

Kom till slut iväg på dagens föreläsning som visade sig vara en gästföreläsning: Socialt arbete i Afrika. Totalt värdelöst och oväsentligt. För mig iaf. Nu ska jag kolla igen vad jag har skrivit om våra kära nattvandrare och sen ska jag gå ner och träna en timme innan jag ska jag inta kvällens soffläge framför tv;n :)

XOXO // Johanna 


100517

Måndag och en ny vecka. Idag går vi in på den sista kursens tredje vecka.. snart är det sommarlov! Helt otroligt att tiden går så snabbt. Har dock ännu inte fått reda på var jag ska ha min praktik, bara att den är fixad. Har haft en helt ok helg. I fredags regnade det hela jävla dagen, trodde aldrig att det skulle sluta men tack gode gud så gav det sig precis innan halva min grupp skulle ut och nattvandra. Va verkligen så kul, vi gick med dem ifrån kl 21 till 02, då jag kom hem. Under de här timmarna så ingick det dock också en hel del fika! Blev lite chockad över hur trevliga alla "packade" ungdomar var när de mötte oss ute på stan, folk kom liksom fram och snackade med oss, gav oss tips om vart ungdomarna höll till och så. En trevlig kväll! På lördag var jag, My och Bita ner och tränade och sen på kvällen efter en hel del "velande" fram och tillbaka så bestämde jag mig för att följa med dem ner till Matité. Helt nyktra satt vi där och kollade in alla människor, rätt kul ändå. Satt och snackade om hur uppdelad våran klass är med en annan klasskompis. Vilket den är, men det har den ju mer eller mindre varit sedan vi började här uppe! Enligt mig. Kom hem vid 03 på natten. Kvällens läxa: Gå aldrig hem själva! Söndagen spenderades i soffan, förutom då jag och Bita va ner till gymmet på ett attack- pass. Har inte varit på pass på ca 1½ månad. Underbart :)

Nu ska jag ta och fixa till mig och sen ska jag gå ner till stan.. ska på date med min tandläkaren (igen)! Men sen är det snart fixat och klart. Skönt.

XOXO // Johanna


100512

Idag öppnade Rut m.fl i Österdund igen. Gick in och kollade runt lite innan jag ner å tränade. Hittade en hel del härliga sommarkläder!

 
 
Fanns ännu mer.. men tyvärr inga bilder som kan beskriva plaggen :) Å träningspasset gick bra, körde 9 km idag.. 8,2 på "Johanna-maskinen" så imorgon kommer jag troligtvis inte kunna röra mig!

XOXO // Johanna

100511

Shit vilken dag.. Å jag är så glad :) Underbart.. Men dagen ifrån början: Bestämde mig för att hoppa över dagens föreläsning, iaf den första delen. Skulle se till att skriva klart c uppsatsen (har inte orkat ta tag i den). Men nu är den förhoppningsvis klar! Vid 11- tiden ringde tandläkaren och berättade att de hade en ledig tid för mig, så nu ska jag äntligen få komma dit å fixa ett av mina kära hål! Känns riktigt skönt (börjar dock få lite ont i magen nu). Och nu till den underbara nyheten: Skulle egentligen ha skrivit om detta för länge sen men jag har totalt glömt bort det. Som ni kanske kommer ihåg så skrev jag för två år sen att min äldsta barndomsvän födde en son i april. För ca 7 månader sedan fick jag reda på att hon var gravid igen, och igår kväll kl 23´21 födde hon sin andra son, Milo :) Han är såå söt, och liten! 

Ni kommer kanske också ihåg att jag hade en till vän hemifrån som också fick en son för 2 år sedan i april. De fick nästan samtidigt. Men iaf, hon är också gravid och hon kommer vilken dag som helst att föda en liten dotter. Tror att det är ca 3 veckor mellan dem denna gång. Första gången tror jag det va 4 dagar el nåt :) Hoppas iaf att det går lika smidigt för henne som det gjorde för Sandra (3 tim).

Jaja, nu ska jag se till att få på mig kläder. Kan ju inte komma för sent heller ...

XOXO // Johanna 

Rubrik

Kom inte på någon bra rubrik. Va som sagt ner och tränade idag, inget nytt har hänt. På vågen för er som inte hängt med ifrån början! Innan träningen var jag ner till H&M med Bita och My och kollade in den nya kollektionen som kommit in. Snacka om att det känns hårt att ha 250 kr på kontot! Vill känna den där underbara känslan igen, shoppingkänslan, saknar den.

Men nu ska jag ta och sova, är helt slut! En nästan nybäddad säng väntar. Vad som väntar imorgon vet jag inte riktigt. Skulle vara kul och gå ner på stan och kolla runt i affärerna men jag måste faktiskt ta och bli klar med c uppsatsen. Skicka in den! Hoppas iaf på fint väder :)

XOXO // Johanna 


100506

Härlig dag. Försov mig imorse! Lite panik, men som tur så är det inte bara jag i gruppen som tycker om att sova på morgonen! De andra har lunch nu och sen ska vi dra iväg till.. hmm, jaja, ett ställe där vi iaf ska få lära oss att redigera film! Grupparbetet går framåt, vilket känns skönt.

Känner mig lite frustrerad, min tandläkare ringde nyss och ville byta min tid. Från imorgon till den 17 maj. Kul: NEJ! Vill ju se till att få mina hål lagade liksom. Känns jobbigt att gå runt och bara ha dem där! Ja det va väl typ det som jag hade att säga idag. Hoppas att inte gruppen har tänkt å ses något mer idag. Har ju tagit med mig träningskläderna ju.. vill träna sen vid 3- tiden!

XOXO // Johanna

100504

Sitter just nu och tittar på desperate housewives, ganska så spännande. Fast snart börjar cougar town, måste fan va den roligaste serien på länge! Skrattar varje sekund :) Oj, nu började det..

         
Imorgon kl 10 ska jag träffa gruppen! Och sen har jag en föeläsning mellan 15-17 och imorgon kväll är det äntligen dags för tvätta.. slut på underkläder :) Ett bra tecken på att det kanske är dags att tvätta! Att inte vänta så länge..

XOXO // Johanna


100502


Något som jag skulle vilja ha i garderoben..

XOXO // Johanna


100501

Första maj! Nu är våren verkligen här (bakfyllan även så). Måste bara säga att jag hade såå kul igår, något som behövdes! Skönt att kunna slappna av efter allt c- uppsats skrivande. Kvällen igår började hemma hos Linda och Sofia, dock så kom jag och My lite senare. Där satt vi och spelade spel samt drack vin, riktigt mysigt att umgås alla! Det va allt för länge sen. Kvällen slutade med att jag, My, Karro och Märy gick ner till Plaza och dansade (i två timmar), har nog aldrig varit där så länge! Men det va så kul att tiden bara rann iväg (iaf för mig). Idag vaknade jag vid jämt efter 10- tiden och gick då upp. Kom dock inte så mycket längre än till soffan. Va så jävla hungrig alltså (som det brukar vara), så det var bara att gå till hemköp (pizza och godis). Smakade bra kan jag lova! Känns som det är söndag idag, allt blir så fel liksom. Ska ta å kolla igenom uppsatsen nu och sen sak jag avsluta dagen med en film och sen sängen!

Tack för igår flickor ;)

XOXO // Johanna

RSS 2.0