100629

Ååå, måste bara berätta att jag såg filmen "The Human Centipede" igår kväll! Fick höra om filmen under det senaste grupparbetet som va innan sommarlovet. Pratades en hel del om filmen: en galen tysk man (kirurg) som sätter ihop människor till en mänsklig tusenfoting, som sitt eget lilla experiment! Så igår kom jag i alla fall ihåg att ladda ner filmen, va ju ganska så nyfiken! Men tyvärr.. den va så dålig att jag knappt kan finna ord för de. Det va ju för fan meningen att det skulle vara en skräckfilm, men den va bara sjuk och äcklig! Tre männsikor som sitter fast i varandra: Huvudet/munnen uppkört i röven på den som sitter före. Tänk när personen före ska skita?! Vilket ni by the way själva får uppleva i filmen! Se och njut :)  



XOXO // Johanna

100627

Ett tag sen sedan sist. Har inte funnits så mycket att skriva om direkt. Inte nu heller faktiskt. Va inne på en blogg idag och läste där att flickorna i "KICK" hade kommit ut med en ny musikvideo. Fick lov och kolla och la då märke till att den ena tjejen är Elena som faktiskt kommer ifrån Hagfors. Hon gick två år under mig på gymnasiet. Tänkte aldrig på att det var hon då jag såg deras första video då den kom ut! (Elena är by the way den ljushåriga tjejen).




Flickorna behöver dock någon som kan fixa deras musikvideos, de ser lite väl billiga ut! Men de har i alla fall kommit långt i sin musikkarriär och jag hoppas att deras framtid ser ljus ut :)

XOXO // Johanna

BILDBOMB!!!

Gissar på att detta kan komma att bli ett av Sveriges längsta blogginlägg?! Här kommer i alla fall några bilder från veckan hemma i Hagförs!


Kortegen till kyrkan


Lillasyster


Studenternas utspring


En lycklig och arbetslös tjej


Sen var det studentkortegen

Efter allt studentfirande så var det självklart inte slut än.. Nu var det dags att lägga på charmen: Några ur släkten på pappas sida skulle komma och fira Haidie.


Mitt kusinbarn Charlie, farbrors fru Kristina och syster


Mina två kusinbarn


Some people


Presentbordet

Ja då var det slut med bilder från själva studenten.. bara å gå vidare till balen :)


Andreas, syster och Nathalie anländer till sin bal


Min kusin Sandra (på mammas sida) anländer i min morbrors bil


Haidie och Andreas


Sandra med sin kavaljer (å kusin Oscar i bakgrunden)

Hmm, det blev visst några bilder. Men det är bara roligt! Som ni ser så har man balen dagen efter studenten i Hagfors, man kan ju inte vara som alla andra heller! Under veckan som gick så kom min äldsta barndomskompis Sandra och hälsade på mig, och med sig hade hon sitt senaste tillskott. Nämligen en liten grabb, Milo, på 5 veckor. Är han inte bara så söt?!


Lille Milo

Under veckan var jag även iväg och träffade en annan gammal vän, Marie, trevligt att se henne igen! Trodde att vi träffades i julas men tydligen så sågs vi senast förra sommaren.. Hon hade genomgått en hel del förändringar sedan sist vi sågs, men det viktigaste är att hon såg ut att må bra idag iaf! Vidare var jag iväg å klippte håret också, ett måste, då jag senast fixade håret förra sommaren. En hel del tid spänderades även hemma hos mamma, ute i hennes trädgård där jag fick rensade ogräs och plantera!

På torsdag kväll innan jag skulle åka upp tillbaka till Ösd träffade jag Emelie, som jag heller inte hade träffat sen förra sommaren. Så mysigt å träffa alla vänner igen! Vi drog i alla fall iväg till Råda på tutbingo, förlorade 60 kr :( Alltid lika roligt, men ändå så fortsätter man med det i hopp om att man någon gång ska vinna :)


Vackra Emelie

Ja ni.. Det blev ett långt inlägg, eller va säger ni?! :)

XOXO // Johanna

100621

Orkade inte skriva värsta inlägget om de värmländska dagarna hemma! Tar det en annan dag. Just nu ligger jag och kollar på Van Veeteren, en film på tv4 med Sven Wolter. Helt ok. Imorgon skulle jag hemskt gärna vilja gå ut och gå en ta en joggingtur (läs: 5 meter)!

              

XOXO// Johanna

100620

Hepp o hoj! Ett tag sedan sist. Sorry för det! Har varit hemma i de värmländska skogarna ett tag men är nu uppe i Ö- town igen! Idag har jag inte gjort ett dugg, legat i soffan med dotorn i knä typ. Tänkte att jag skulle försöka fixa ett litet bildspel om vad jag gjort hemma, som sagt så tog ju min syster studenten och sen så har jag träffat en hel del gamla vänner också. Riktigt roligt o mysigt! Dessutom har fått reda på en hel del som händer där hemma och vad som kommer att hända inom en snar framtid. Känner mig såå gammal..

XOXO // Johanna 


100613

Å dagarna dom bara rullar på.. Kom som sagt hem i torsdags, fixade och hjälpte min syster med en hel del saker. På fredag så hon hon studenten, ett steg närmare arbetsförmedlingen. Mot kvällningen kom släkten från pappas sida hit och firade Haidie. Har inte sett dem på evigheter så det var trevligt! På lördag var det bal här hemma i lilla Hagfors, så på kvällen var vi iväg och såg på den. Har tagit en massa kort från hela helgen men de kommer upp senare. Träffade en del gamla vänner också. Har varit en riktigt bra helg med andra ord.. 

Imorgon kommer min äldsta barndomskompis hit med sin yngste son (1 mån), så då får jag snosa lite :) Sen ska jag kanske upp å hälsa på min morbror och mina kusiner, och vidare upp till mamma. En fullspäckad dag med andra ord! Trevligt trevligt

XOXO // Johanna

100609

Sitter just nu och kollar på den 6:e säsongen av The Hills, är inne på avsnitt 4:e nu! Spencer blir bara mer och mer dum i huvudet, han är helt jävla galen alltså! Medans hans helopererade fru Haidi lever i en fantasivärld, hon är helt under hans kontroll! Helt klart en spännande säsong.

Men nu måste jag verkligen se till att packa. Åker ju hem imorgon, hem till de värmländska skogarna! Lillasyster tar ju studenten på fredag och på lördag är det bal! Känner att ögonen börjar sjunka ihop nu.. Hoppas att alla har det bra hemma & får en fin sommar :)

XOXO // Johanna

100605

Dagen kom till slut: Följde med Bita och My ner till tågstationen idag vid halv 4- tiden och sa hej då! Kommer sakna er såå mycket!! Hoppas att ni får det toppen i sommar så ses vi igen i augusti :)
 
              
              

XOXO // Johanna

100604

En kvällspromenad nere vid sjön tillsammans med Bita. Visst är det vackert?!

         
         
         
         
         

Får hoppas att hon skickar resten av bilderna också.. hehe

XOXO // Johanna

På önskelistan


             

XOXO // Johanna

100603

Sitter här och diggar till Satellite, låten som vann Eurovision! Har helt klart fått den på hjärnan, på repite dessutom! Om en timme ska jag befinna mig på socialtjänsten (här i Östersund såklart). Ska intervjuas inför den kommande praktiken till hösten, känner att jag har lite ont i magen faktiskt. Vad är jag bra på? Vad är mina negativa sidor? Har många negativa sidor men de kan jag ju liksom inte berätta heller :) Fan att man ska vara så dålig på att ljuga..

Här om dagen så hade jag och gruppen våran redovisning. Den gick bra! Vi fick i alla fall varandra att skratta, klassen också. Men tyvärr så kan jag nu meddela att det inte kommer bli någon oscar för våran nattvandrar- film! Tråkigt nog. Men som sagt, vi fick i alla fall klassen att skratta och det betyder lika mycket det! Fick ingen kritik av läraren heller. Härligt! Nu ska jag bara komma igång och skriva den individuella delen om samhällsarbete, gruppprocesser m.m. också! Den ska vara inlämnad imorgon kl 16, och efter det tar jag SOMMARLOV!

Den 10 juni åker jag hem för min systers student! Kan inte fatta att hon ska ta studenten?! Att hon är 19 år.. Det va ju liksom inte alls så länge sedan som hon trodde att kondomer var något ätbart :) Jaja, det är väl bara och inse att man själv är 24 år.

Nu är det bara praktik till hösten och sen två valbara kurser kvar och sen tar jag examen. Flyttar sen ifrån vackra Östersund och ska då börja jobba. Jobba?! Blev lite mycket idag.. men men!

XOXO // Johanna

RSS 2.0