Skolstart

Nu är sommaren slut och imorgon börjar skolan tillbaka igen. Fast jag kommer att åka upp med bussen imorgon så jag är framme jämt efter kl 7 på kvällen och börjar skolan 14´15 på tisdag. Just nu håller jag på att tvättar och sen ikväll ska jag packa ihop det sista så att allt är klart inför morgondagen. Måste iväg till affären sen också och köpa något att ha och läsa på bussen, annars blir det väldigt långtråkigt. Läste just på facebook att de som kommit till Östersund under eller förre helgen hade festat nu! Ja alla är ju redan där nu när jag kommer dit :)

Har i alla fall varit hemma nu i 6 veckor och 2 dagar.. hemskt länge! Men tiden har gått ganska fort i alla fall. Har bott den större delen hemma hos min lillebror i min gamla lägenhet. Sen var jag till Sandra en helg och festade där hemma hos henne i Sunne. Träffade hennes vänner och hennes goa Theo.. börjar bli stor nu! Sen har jag varit ute några gånger med Elin och Marie och fikat ute på stan, fast det blev ganska många nachotallrikar också :) Maries lille pojke börjar bli stor han ockå nu! Tydligen så är det ganska många här hemma som ska ha barn. Förstår inte att alla vill bo kvar i Hagfors, jag menar: Det står ju kvar! Att de inte bli plugga, lära känna nya människor och att resa lite innan de skaffar familj och hus! Men men.. det är ens eget val. Förra helgen var det i alla fall Eldfesten, den stora årliga sommarfesten här hemma innan skolan börjar! Det här året var vi alla hemma hos Marie.B:s bror, Nicklas i Sättra. Där satt vi hela kvällen, drack och skojade med varandra. Hade i alla fall förbannat roligt, men det var inte så mycket folk i parken tyckte jag, eller så var det jag som inte märkte något :) Kan ju ha varit det också.. Och den här helgen som varit eller fortfarande är så har jag varit på skogamarknad. På fredag var jag där med pappa och familjen och sen igår var jag där med mamma. Köpte mig en klocka, skrikrosa nagellack och ett par lila pärlörhängen.

Det var allt det. Tror inte att jag har glömt något! Nu ska ja bara gå ner och läsa aftonbladet och sen ska jag få på mig kläder och komma iväg ut en sväng! Får skriva på tisdag om första skoldagen!
Ha det//

RSS 2.0