Hagfors - Östersund - Hagfors

I måndags så åkte jag till Östersund, fick skjuts upp till Mora och därifrån fick jag åka buss! Kom upp till Östersund jämt före halv 8 och där blev jag mött av Elin, tjejen som jag fick bo hos under de två nätterna som jag skulle vara i Östersund. Fick fick vi lov att gå upp till min lägenhet och hämta en sängmadrass och lite kläder/skor som jag skulle ha med mig hem igen.. På tisdag så hade jag min opponering, och självklart så fick jag börja! Men det gick bra, önskade dock att jag hade gjort den lite bättre! Gett mer kritik till "författaren". Under opponeringen så lärde jag mig i alla fall att mitt fovoritord var  "jag"! Hehe, men i övrigt så kändes det bra. Sen på kvällen så åkte jag och Elin i till stan och köpa en massa mat på Mc Donalds, hemskt gott. Hade varit så sugen på sådan mat hela dagen :) Och sen på onsdag morgon kl halv 7 så åkte jag hem mot Hagfors igen!

Igår låg jag verkligen inne hela dagen, var så himla trött! Idag försökte jag börja å plugga men det gick inte! För många meningar i jagform som jag skulle ändra.. det är fan svårt att försöka ändra sådana meningar (bara så att ni vet)! Men nu ska jag gå ut och sätta mig i solen igen.. hmm, börjar bli hungrig!

Marknad i Hagförs

Ja då var man snart klar med termin 3 i Östersund då! I torsdags så lämnade jag i mitt analys- arbete och började med opponeringen på Mattias arbete..! Så nu ska jag snart gå hem och sen så ska jag fortsätta plugga, måste försöka hinna med och äta också! Regnar för fullt ute, så roligt. Idag var jag och Marie ute på marknad, hmm.. köpte mig en liten bägare med mjukglass! Finns inte så mycket att köpa på marknader, fast det beror ju också på marknadens storlek =) hehe. Träffade några gammla vänner på stan också, de skulle tydligen festa ikväll. Fast det känner jag inte för, det gör jag aldrig nu för tiden. Fast det beror även på vilka som är på förfesten också.. Imorgon måste jag se till att packa också, åker ju upp till Östersund på måndag, opponering på tisdag och sen åker jag hem igen på ons (med kl 07- bussen)! Och vad som händer i sommar har jag inte den blekaste aningen om.. tyvärr! Inte så lätt att få sommarjobb i dessa hårda tider :(

Snart klar..!

Herre min Gud va fort tiden går egentligen, speciellt då man vill att den ska stå stilla! Om två dagar så är mitt arbete inlämnat och om en vecka får jag dommen av Linda i klassen. Jag får lov och säga att jag ändå känner mig ganska så stolt över arbetet, att jag valde att analysera makt av alla teorier. Men det har faktiskt varit väldigt svårt många gånger och jag känner väldigt tacksam mot Camilla som har stått ut med alla mina telefonsamtal och mitt tjat! 

I helgen var det marknad i Ekshärad och nu till fre så är det marknad här hemma i Hagfors. Får se om jag tar mig ut en sväng! Men till helgen blir det också väldigt mycket plugg, och packande. Ska läsa igenom en annans arbete till oppneringen och sen så måste jag hinna med och packa allt som ska med upp till Östersund på måndag!

Om 3 månader och10 dagar så är man på väg upp till Östersund igen.. och då börjar äntligen skolan tillbaka igen. Ska bli så kul att träffa alla..! Men nu ska jag ta och lägga min sista koncentration och energi på diskussionen i arbetet innan jag skickar iväg det till Camilla! Så underbart att man har någon som läser ens arbete och kollar igenom allt innan man skickar in det! Måste ta och lära mig hur man gör en sidnummrering också.. har försök flera gånger men jag blir bara förbannad :)

Regn och åter regn..

Jepp det är så vädret ser ut här hemma i Hagfors, och så har det varit ett bra tag nu! Börjar bli lite trött på det, har varit på väg hem ett tag nu men eftersom det regnar så kommer jag ju ingenstans..
Imorgon kommer den andra boken som handlar om makt, hoppas bara att denna bok kommer att vara till någon hjälp. Den första boken som jag fick hemskickad va ju inte till någon hjälp, fattade inte ett skit"! Hela boken bestod ju av en massa referenser.
Jaja, nu ska jag nog snart äta och sen ska jag göra ett nytt försök att ta mig hem! Vill känna att jag kommer någonstans med analys- uppgiften också..

Dags för glass

Måste nog säga att helgen har varit väldigt lugn, på fredag var jag hemma hos pappa och pluggade lite och åt god mat (tacos). På lördag och söndag satt jag inne hela dagen och pluggade, mindre roligt! Men jag har i alla fall fått någonting gjort! Finns tydligen de i klassen som inte ens har börjat: Vad tänker ni med egentligen?! Fast det är klart, det finns väl de som jobbar i ett sanbbare tempo än mig! Men jag är noggrann :) Men nu ska jag ta och gå hem till mig, fast först tror jag nog att jag ska gå och köpa lite glass! Måste ju ha någonting och smaska på när jag ska plugga.. ska sätta mig och läsa igenom boken om makt, till nästa teori i analysuppgiften!


Jag saknar Östersund..

Finns det någon mer som gör det eller är det bara jag? Visst så har tiden här hemma gått fort, fattar dock inte hur men den har i alla fall gjort det! Och nu är det bara halva tiden kvar, och sen ska jag upp till Östersund igen. Till min lägenhet, till skolan och det stora pluset är att man får träffa alla kära vännerna igen. Saknar mitt liv där uppe!
Å tillbaka till verkligheten igen då Johanna..! Måste försöka komma på vad jag ska skriva i min analys. Är i alla fall ganska så säker på att jag ska ha med kristeorin, men sen så är kruxet att man ska ha en till teori, och tyvärr så kan jag inte komma på den =( Känns jättejobbigt.. men men, vad ska man göra?! Jag kommer förhoppningsvis på den någon gång, bara det inte blir samma datum som jag ska ha opponeringen :)

Solat och grillat

Idag visste jag inte riktigt vad jag skulle hitta, en helt vanlig dag med andra ord. Fy fan vad jag saknar Östersund, att ha någonting att göra om dagarna. Och även om man inte har det så kan man i alla fall gå ner på stan en sväng liksom. Men inte här inte! Så idag har jag suttit ute i solen hemma hos pappa och läst igenom analysuppgiften.. Får ont i magen bara jag tänker på den, och tyvärr så orkar ju inte släppa den heller! Sen kom min farbror på besök en sväng på motorcykel, berättade lite om mina kusinbarn! Har själv inte sett dem än, men å andra sidan så är det flera år sedan jag såg mina kusiner så.
Och nu vid sju- tiden så grillade vi, mmm, va det var gott :) Men det är det väl alltid. Tur att man bara grillar på sommaren!
Men nu tror jag nog att jag ska ta mig hemåt.. blir nog att se humorgalan ikväll!

RSS 2.0