Länge sen..

Ja nu är det verkligen länge sen jag skrev sist. Har nog inte riktigt haft tid! Förra veckan jobbade jag som sagt på Willys och sen jobbade jag tor, fre, lör, sön och måndag 118100. I måndags kom Linda upp till Östersund :) Så vi hann ses en sväng innan jag började jobba på måndag kvällen! På tis och ons tog jag ledigt för att umgås med Linda hela dagarna. Så i tis var vi upp till skolan och hämtade ut våra tentor som vi skrev i början av juni. Gick jättebra för min del, blev jätteglad för betyget som jag fick, det går bara bättre och bättre för mig. Men ja ska väl inte säga för mycket för till hösten ska vi läsa sociologi, psykologi, lagen och en kurs till! Kommer att ha fullt upp med andra ord. Jaja, efter att vi hämtat tentorna så var vi till en tacobar och åt mat och sen på kvällen så tittade vi på film, fragile "på andra sidan". Den var faktiskt hemskt bra, så se den! Igår åkte jag och Linda till Frösö Zoo, det var verkligen hur kul som helst. Roligt att göra någonting annat för en gång skull liksom! Såg en massa djur och så fikade vi där, det tråkiga var att vädret inte var allt för roligt! Det regnade från och till hela tiden, men man kan ju inte få allt här i livet! Efter det skulle Linda hem och packa, så vi träffades ute på stan för att äta innan hon skulle åka med tåget hem till Göteborg igen! Så nu är allt som vanligt igen. Jobbade idag vilket jag också ska göra fre, lör, sön och måndag! Imorgon kväll kommer Bita upp igen :)

Fick just en förfrågan om en utlandsresa i augusti. Får lov att säga att det är hemskt frestande men jag måste tänka på saken! Hur jag jobbar och allt! Pengar är viktigt att ha, speciellt om man heter Johanna och slösar dem hela tiden!
'
Natti Natti!


Willy´s

Idag har jag jobbat på Willy´s, de behövde personal för att lasta upp varor så de ringde manpower och de ringde mig och frågade om jag ville jobba där idag! Det gjorde jag mer än gärna och svaret ångrar jag inte! Hade verkligen kul där idag, kände inte en själ men de var så snälla och trevliga allihop :) Men jag måste säga att jag underskattade deras arbete lite.. är helt slut i hela kroppen! Vilket jag måste medge att jag redan var efter 5 timmars arbete! Men som sagt så var det i alla fall hemskt kul att arbeta där! Och det skulle vara kul att göra det igen, men det är tyvärr inte så troligt :(
Jaja, detta var min dag det! Men nu ska jag titta klart på filmen och sen lägga mig och sova!

Afraid of what people might say..

All you need is some self reliance
Cuz this world is always gonna try you
And all you wanted was to run for cover
And you keep on runnin'
So afraid of what people might say
But thats all ok cuz you're only human
You wanna spread your wings but you're not sure
Dont wanna leave your comfort just wanna find a cure
Afraid of who you will see in the mirror 
You wanna let go but it feels too pure
Who wants to be alone in this world
You look around and all you see is hurt
And you keep on runnin'
But the light it always gonna find you..

Jag försvinner..

Mmm... jag tror att jag börjar försvinna! Det har nästan gått en vecka efter att jag solade, och så börjar jag "flaggna" nu! Tappar skinn överallt och imorgon är det min första dag på jobbet.. underbart va?! Känner mig faktiskt lite nervös med tanke på att vi bara har gjort två övningar och aldrig fått sitta där själva! Men men, det ska väl gå bra! Annars gör jag väl bort mig som jag alltid brukar och göra och sen vet alla vem jag är. Om man tänker på det viset så kommer det att gå snabbare att lära och känna alla på arbetsplatsen om jag väljer det senare alternativet :) Ska i alla fall försöka komma dit i tid så att jag hittar någon som kan visa mig allt! Men nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa lite i min nyköpta bok "stum sitter guden" av Anna Jansson.
Natti


Fredag --> Lördag

Jaja.. visste inte vad jag skulle ha för rubrik.. det är fredag men eftersom klockan är över 12 så är det ju faktiskt lördag nu om man ska vara korrekt :) Vilke$n jävla dålig diskussion man kan ha va?! Sitter hemma hos Bita för tillfället och väntar på att hon ska bli klar någon gång under denna världstid.. men jag funderar starkt på om hon kommer att bli det :) Va i alla fall tänkt att vi skulle titta på film, hmm. Får väl vänta ett tag till så får vi se! Känner att jag börjar bli lite trött nu! Vi har just varit en sväng till Plaza och ätit en bit mat och så.. Å, idag tog min lillebror studenten, känns så konstigt att skriva/ säga det. Han är ju ändå min lillebror. Fast det är väl kanske jag som börjar att bli lite äldre :) Fast så gillar jag inte att tänka, alla saker som man ska hinna med.. Ojoj! Imorgon så åker Bita hem till sthlm och jag blir kvar här uppe helt själv, fast Linda kommer upp den 23:e och stannar i tre dagar, det ska bli kul! Får se till att vara ledig någon dag då! Det här blev ett hemskt blandat inlägg märker ja nu! Hmm.. men nu har jag nog inget mer att tillägga, ska gå hem nu!
Natti

Första testet avklarat

Igår var jag ner till make up store för att hälsa på Bita innan jag skulle iväg och skriva på kontraktet för sommarjobbet! Men men, nu är allt det fixat och igår var jag på "det nya jobbet" för första gången! Träffade de som jag ska jobba med också, vi är 18 st i gruppen och fyra av oss är flickor, vilken jämnställdhet va?! Igår fick vi i alla fall göra ett övningstest och sen fick vi göra ett slutprov och på det skulle vi ha 7/10 rätt. Klarade mig med 8/10 rätt så det var skönt. Sen slutade jag vid halv 9 och då gick jag hem till Bita en sväng, ganska länge faktiskt! Kom hem vi 00´40 inatt. Men det är ju lugnt, jag börjar ju inte förs kl: 3 idag!
Idag ska vi lära oss att skriva meddelanden och sen så ska vi få prova på och jobba en i timme :) Lite nervös...
Så vi får väl se hur det går! 

Tillbaka...

Ja då var man tillbaka i Östersund igen då.. saknar faktiskt Hagfors. Men men, vad gör man inte för lite pengar i tillvaron?! Gick upp vid halv 8 idag för att pappa skulle skjutsa mig tidgt till Malung för att han skulle hem tillbaka så fort som möjligt så att de kunde åka iväg till Karlstad! Så jag satt i alla fall i Malung i 2 timmar och 20 minuter och väntade på bussen som skulle ta mig till Mora! Men i alla fall.. bestämde mig för att få tiden att gå och tyckte att det bästa sättet vara att ringa till någon/några! Men för att ringa så behöver man en mobiltelefon, vilket inte jag hade för att jag hade glömt den hemma hos pappa :( Trodde mer eller mindre att jag skulle bryta ihop när jag upptäckte det! Men jag kunde ju inte göra så mycket åt saken.. så jag fick använda mig av en telefonkiosk och ringa hem.. så nu är min mobil på posten eller förhoppningsvis på väg upp till mig.. Så nu vet ni det alla :)
Imorgon kl 1 ska jag och skriva på ett kontrakt för sommarjobbet och sen efter det ska jag gå och hälsa på Bita på make up store, se vad hon har för sig! Sen kl 5 ska jag på min första kurs, håll tummarna att jag klarar den annars så får jag inget sommarjobb i alla fall :( Positiva tankar nu.. 
Fast nu ska jag gå och lägga mig.. jobbigt att inte veta hur mycket klockan är till morgonen, måste upp och sätta på datorn, jobbigt! 
Nattti natti
 

Solbränna & Österund

Jaja.. idag gick jag upp vid halv 11, vet inte hur det kan komma sig att jag orkade sova så länge! Men men, efter det åkte jag i alla fall upp till mamma i Geijersholm! Hemma hos mamma gjorde vi oss glass och jordgubbar, och gissa om det var gott.. Årets första jordgubbar :) Sen påbörjade vi maten och undertiden de som de fixade sig själv på spisen så gick jag ut och solade och läste i min nyköpta bok! Efter två timmar i solen och skuggan insåg jag att jag började bli lite väl röd om armar och ben så då gick jag in! Det roliga med det hela var att jag hade haft min solglasögon på mig hela tiden och så hade solen bara tagit i halva ansiktet! Så nu ser jag ut som Jokern i Batman.. alla har skrattat åt mig, till och med tanten i kassan på Ica :) Men men..
Idag ringde de i alla fall från Östersund om jobbet.. jag fick det så nu åker jag upp tillbaka imorgon igen! Ska faktiskt bli kul! Ska träffa Bita, Linda och Sofia när jag kommer upp på kvällen för alla utom Bita åker hem då! Så då är det bara jag och Bita kvar där uppe! Fast först så ska jag klara den första kursen innan jag får jobbet! Hon som jag pratade med sa att det flesta klarar sig men att en i varje grupp alltid brukar kugga :( Hoppas att det inte blir jag!
Men nu ska aj gå ner och sätta mig med de andra och kolla på CSI!

Lördag kväll i parken

Igår kväll var det en trevlig kväll.. Sara kom hem hit till pappa vid halv 7 och så fixade, eller rättare sagt så var det jag som fixade tacos åt oss! Sen efter ett tag så kom en kompis till Sara, Anna hette hon, en riktigt trevlig tjej! Sen på kvällen vid halv 9 så kom pappa och familjen hem, de hade varit på hästtävling som jag skrev sist att de skulle åka iväg på! Men det var lugnt, vi fick sitta själva ute på altanen! Drack några groggar och en flaska vin! Som tur så vara Anna nykter och hade bilen med sig, så först fick hon skjutsa oss till bryggan, men där var det typ bara 40 + så det var inget för oss! Så vi åkte tillbaka till parken istället, där var det heller inte så mycket med folk men de var i alla fall mer i våran ålder :) Det var faktiskt ganska så kul, blev det efter ett tag.. Fick både se och höra någonting nytt, det var däremot kul!

Imorgon ska de ringa om jobb.. hoppas att jag får det, ska bli skönt att komma upp tillbaka till Östersund!
Men nu ska jag titta klart på filmen på 3:an, om den inte redan har hunnit att ta slut! :)

Natti


Lördag kväll i parken

Igår kväll kom Sara och hennes kompis Anna förbi en sväng här hemma hos pappa, Sara kom lite tidigare för att vi skulle äta tacos och så innan Anna skulle komma! En riktigt trevlig tjej! När klockan var lite före 9 så kom pappa och familjen hem, de hade varit på hästtävlig under helgen! Men vi fick sitta för oss själva ute på altanen hela kvällen :) Vi gjorde oss några groggar och drack lite vin innan vi skulle ut! Anna var nykter och körde bil. Först åkte vi ner till bryggan för att kolla läget! Det var typ 40+ där så vi åkte tillbaka till parken istället! Va inte så mycket folk där men de som var där var i alla fall i våran ålder :) Va inte sådär jättekul där direkt men det brukar det inte vara om det är inte är något speciellt eller när tältet inte är öppet! Men det gick i alla fall.. vi fick göra det roligt istället, så gott det gick! Va lite roligt folk där i alla fall, plus att jag fick veta och se någonting nytt... 
Imorgon ska de ringa från Östersund om jobbet.. undrar om jag får det el inte, i så fall måste jag sitta hela tisdagen på en varmt buss upp tillbaka! Fast jag saknar min lägenhet lite om jag ska vara ärlig :(
Jaja.. nu ska jag fortsätta titta klart på filmen på 3:an!

Natti natti

Parken eller Brygga

Ja då var man hemma nu då som sagt.. får lov att säga att det är ganska så skönt! Och på måndag så får jag reda på om jag ska åka upp igen till Östersund, på ett sätt vill jag det för jag har alla mina saker där men som sagt så är det ju skönt att vara hemma nu!
Ska snart ta och börja fixa till mig, i alla fall platta håret innan Sara kommer. Ska äta tacos ikväll och sen gå ner till bryggan eller parken, jag vet inte riktigt än! Vill gå dit som det är mest med folk, hagforsingar! Länge sen man såg de :) Fast ska jag vara ärlig så tror jag inte att något/någon har förändras :) Jaja, jag får nog lov att börja nu, om jag ska hinna med detta!
Ha en bra kväll!

Hagfors

Jaja.. nu är man hemma igen då. Har inte varit hemma i Hagfors på nästan två månader, fast nu när man väl kommit hem så får jag nog lov att säga att jag saknar Östersund, fast jag saknar nog mest alla flickorna :) Här hemma är allt som vanligt! Kom hem i mån, åkte med Camilla till Mora, buss mellan Mora och Malung och sen bil hem! På kväll kom Sandra och Theodore och hälsade uppe vid mamma.. en underbar liten pojke som var hur snäll som helst! I tis pluggade jag inför tentan och på kvällen gick jag ner en liten sväng och hälsade på hemma hos pappa! Igår pluggade jag också hela dagen och sen träffade jag Elin på kvällen, gick runt n vänta på stan, det lilla vi har och sen gick vi och köpte glass :) Idag kl 8 skrev jag den sista tentan inför sommaren! Jag hoppas att den gick bra men det tror jag i alla fall att den gjorde! Efter det så gick jag ut på stan och träffade Marie och hennes lille pojke, Liam! han var så söt, fast han gillade att skrika! Nej då.. men det har varit 30 grader ute så det var varmt åt honom :( Vi var ute och åt och sen kom mamma in en sväng så vi var och köpte glass och sen skjutsade hon hem mig till pappa så nu är jag här! Imorgon åker de iväg till Strömsholm, om det heter så, på hästtävling i två dagar så då får jag bo här hemma själv :) På lördag ska jag och Sara träffas och ha en hel dag, det är så länge sen jag såg henne! så vi ska nog gå och sätta oss ute vid "bryggan" och ta oss ett glas :) 
Idag ringde jag om jobbet men de var fortfarande inte klara, så de skulle ringa nu på måndag och om jag får jobbet så får jag lov att åka upp igen på tisdag, för introkursen skulle börja på onsdag! 
Jaja, detta var allt från mig! Hoppas att ni alla får en underbar sommar!

   

Lördag

Igår var det en bra dag.. en underbar dag till och med, mycket sol och sköna vänner! Vaknade rätt så sent igår faktiskt, vid halv 12 tror jag det var! När kl var halv 3 fick jag springa ner till stan för jag skulle köpa med ett par gardiner till Camilla :) Fast hon hade sett två helt olika gardiner och slagit ihop dem.. så det blev inga! Sen var jag och hämtade ut min bussbiljett nere vid tågstationen och sen gick jag hem till Linn och gjorde den tredje duggan om den kvalitativa metoden, fick ett fel, tack Linda :) Hos Linn blev jag kvar ett tag, för att dra ut på tiden men sen fick jag skynda mig hem! Linda hade ringt och sagt att vi skulle hänga med hem till Jina, de skulle ut och festa men det orkade jag inte, men jag ville i alla fall följa med, det var ju ändå sista kvällen med flickorna :( Jag och Linn följde med dem på väg och sen gick vi till donken och Linn köpte mat! Sen gick vi bara runt på stan och tittade på folk.. måste nog säga att igår såg jag nog bland det vidrigaste jag någonsin sett!
Det kändes så otroligt konstigt att det var sista gången man var där med vännerna (på stan alltså).. Så nu är det tre hela månader innan vi ses alla igen! Men jag hoppas att alla kommer att kunna ta sig tid för att träffas i sommar! 
Sen gick jag och Linn vidare till parken för att titta på alla studenter som satt där och festade och sen vidare hem till Linn igen! Tittade på filmen "Förtrollad", den var vacker och förtrollande :) Så igår natt kom jag hem vid 3- tiden, det var hur ljust som helst ute, hade lite svårt att sova måste jag säga..

Jag kommer verkligen att sakna alla.. kanske kommer upp till östersund om en vecka igen om jag får jobbet men det kommer inte att vara sig likt utan de andra!




RSS 2.0