What would you say if I told you that I...

Här händer det saker vill jag lova. På alla plan. Nästan i alla fall. Gissar på att det är ett tag sedan jag satt här och skrev ner några rader ur mitt liv. Det som hänt sedan sist är att lägenheten nästan är klar. I hallen ska vi lägga golv och sen är det bara inredningen kvar. Inredning till hela lägenheten dock. Har under de senaste dagarna kollat på olika inredningssidor men än så länge är det nog bara "stora inredningssaker" som jag är i behov av, typ: mattor och gardiner till köket, ett sängöverkast, en servis, inredning till badrummet, taklampor och fönsterlampor. Vilket tycks vara väldigt svårt att hitta. Fönsterlampor alltså. Dyra är dem också. Jaja. Allt kretsar runt inredning just nu känns det som. Måste köpa lite kläder också. För omväxlings skull liksom. Gissar på att det är dags att gå å lägga sig nu. Hmm, just det, måste ju berätta att hela släkten fyller jämt nu i juli månad. Först ut var 40- åringen, sedan 60- åringen och sen fyller lilla jag 25 år, vilket jag tydligen gör om 3 dagar. Helt otroligt, vart tar åren vägen. I lördags var jag ute en sväng med Sara på stan, gissa om det gick fort. Trevligt var det i alla fall och sen på kvällen var jag och myggen iväg på 60- års kalas. Har kommit fram till att jag har 10 myggbet, alla på mina två styltor. Trots myggen och knotten var det en mysig kväll, inte ofta man träffar släkten.
Jaja, nu tror jag att jag har uppdaterat om allt som har hänt. Lite snabbt sådär. När det gäller arbetslivet så är allt toppen, trivs som fisken i vattnet på jobbet. Känns som jag endast jobbar måndagar och fredagar. 

God Natt


Johanna Angelica  

Give me everything

Vilken vecka man har haft alltså. På jobbet händer det grejer, en studen sitter man framför dator och försöker att få tiden att gå för att lite senare ha akutsamtal och akuthembesök. Inte nog med det så blev jag sjuk den här veckan också. Sommarförkylning och yr huvudet. I onsdags blev vi klara med lägenheten också. Tapeterna är nu på väggen och igår var vi iväg till Karlstad för att shoppa möbler till vardagsrummet. Först iväg till Jysk för att köpa en säng och sen bar det iväg till Ikea. Där köpte jag en tv- bänk, vitrinskåp och två smala bokhyllor som ska stå på vardera sida om vitrinskåpet. Köpte allt från serien Hemnes. Och snart ska jag gå iväg till Janssons möbler och beställa mig en soffa. Sen efter det kommer man vara så där härligt fattig resten av månaden.. men men. Man har ju varit student i 3½ år så man är väl van som tur är. Nästa månadslön får gå till inredning. Känns riktigt skönt att äntligen vara klar med lägenheten nu. Ska möta lillebror vid lägenheten nu kl 14 och sätta ihop alla möblerna.

Nästa vecka kommer jag ha fullt upp också. Tror jag har ca 8 samtal/besök inbokade, ett hembesök och sen ska jag dra igång och öppna ett antal utredningar. Skönt att man har bra kollegor som hjälper en.


Johanna Angelica


RSS 2.0