For the first time

Nu är lägenheten städad och ren. Det ekar till och med här inne när jag sitter och skriver på datorn. Inte illa. Är så jävla trött just nu och hela min kropp värker och skriker efter sängen. Måste bara få sitta vid datorn/tv:n ett tag till.

Idag var jag ner på stan och lunchade med Madeliene på Paus. Efteråt gick vi tillsammans ett tag på stan innan hos skulle iväg och arbete och då var det dags att säga hej då. Kändes faktiskt lite tråkigt. Har ju ändå känt varandra i två terminer nu. Jag hoppas att vi håller kontakten och hälsar på varandra. På stan köpte jag ett par svarta ballerina från Indiska och sen ett par linnebyxor och en tubtopp ifrån H&M.  

Imorgon ska jag iväg till Östersundsbostäder och skriva på ett papper och sen ska jag hem och fixa till mig. Klockan 11 är det champagnefrukost/mingel med lärarna uppe på skolan. Efter det ska vi hem hit tillbaka och få något i magen samt fixa det sista i lägenheten innan mamma och Lennart kommer. Och klockan 13´40 ska vi alla befinna oss i storkyrkan för lite tal/sång och diplom.

Kan knappt fatta att jag har bott i den här lägenheten i 3½ år och imorgon vid 17- tiden kommer den inte längre att vara min. Hoppas att nästa ägare tar väl hand om den.


Johanna Angelica

Jar of Heart

Har haft fullt upp sedan jag kom upp tillbaka till Östersund så jag har inte haft tid att skriva. Men jag har i alla fall haft fem riktigt trevliga dagar. I onsdags skulle jag åka buss ut till Madeliene i Lugnvik. Klart att jag hittar tänkte jag, för jag hade ju ändå varit där en gång tidigare. Men för säkerhetsskull så ringer jag till Madde och frågar om det är 2:an som jag ska åka. Och jo jag hade rätt. 20´15 skulle bussen gå. Skönt tänkte jag, för då skulle jag hinna träna, duscha och äta innan. Jag kom ner i tid till bussen och satte mig. Bussen åkte dock åt fel håll men jag tänkte bara att den säkert åkte en omväg för att få med flera passagerare. Men nej. Efter en åktur ut till Odensala och vidare ut till Torvalla så var jag åter tillbaka på ruta ett. Inne i stan alltså. Madde ringde och frågade vart jag höll hus. Skulle ju egentligen redan varit framme hos henne. Så jag fick förklara att jag hade tagit en sightseeingtur åt fel håll men att jag nu var påväg och skulle vara framme om ca 15 minuter. Kan meddela att jag till slut kom fram och hade en helt underbar kväll med en massa tjejsnack, godis och gott vin. Kan knappt förstå att det är sista gången vi kommer att ses imorgon. Hoppas dock att vi kommer att kunna åka och hälsa på varandra.

Just nu håller jag på att packa ner lägenheten i plastpåsar. Än så länge känns det inte konstigt men jag gissar på att känslorna kommer att komma då lägenheten bli mer tom och sen på onsdag då jag verkligen ska lämna den. Just nu är det bara saker precis överallt. Ska försöka att organisera det lite mer när jag börjar bli klar. Ikväll ska jag och Bita iväg och ha tjejkväll med några från klassen och sen blir det nog bio ikväll för oss. 

 
Såhär ser min lägenhet ut just nu..

Antar att bilden talar för sig själv..

Det kommer att komma en uppdatering från examensmiddagen med bilder.


Johanna Angelica

Walking among unknow faces

Lite väl dålig uppdatering kan man tycka, men jag har varit hemma i Hagfors. Kom upp tillbaka till Östersund i tisdags. På kvällen. Som jag redan har skrivit i ett tidigare inlägg så åkte jag hem för en arbetsintervju, en tjänst som socialsekreterare på Barn & Ungdomsenheten. Åkte hem på fredag och väl hemma tog jag det bara lugnt och avnjöt en god tonfisksallad. Den här helgen var det även marknad hemma. Först efter lunch träffade jag min barndomsvän Sandra och hennes två söner. En av dem ser ni på bilderna nedan. Efter det blev det en massa karusellåkande. Älskar verkligen marknader, tivolin och liknande. Det är flera år sedan jag åkte karusell men roligt var det. Under dagen fick både träffa och se människor som jag inte har sett på år och dagar. Efter en dag på stan i Hagfors åkte jag och hälsade på min mamma, hängde där under söndag och måndag också. Satt ute i det gröna och lekte med hundarna. Passade även på att ta en liten joggingtur ute i skogen. Min mamma har skaffat sig en liten bebis förstår ni, och han är helt underbart söt. Lite smått galen dock men ack så go. På söndag var jag iväg och hälsade på min morbror med familj. Fick även håret klippt, vilket var behövligt. Kanske ska tillägga att det inte var min morbror som klippte mitt hår. Och sen på måndag morgon var jag iväg på min arbetsintervju. Min sista intervju. Om intervjun inte skulle ha gått vägen så skulle jag ha fått börja plugga igen till hösten. På masterutbildningen.  

Sandras son Theodor åker i flygplanet

Theodor åker karusell

Hemma hos mamma tillsammans med hundarna

Lille Evert tillsammans med storebror Elvis

Rena rama bondgården hos mamma

Så med andra ord: Jag fick jobbet!! Den 7 juni börjar jag jobba som socialsekreterare på barn & ungdomsenheten och där kommer jag att jobba med barn och ungdomar (0-21 år) samt deras familjer men också familjerätt och adoptionsfrågor. Känns riktigt bra att få jobba med det man vill men jag känner mig helt ärligt vettskrämd.


Johanna Angelica 

I fell some suspect behavior from your side

Snacka om att jag ska upp tidigt imorgon. 05´50. Undrar om jag kommer att se dubbel eller tredubbelt. Ska titta klart på Criminal Minds; suspect behavior och sen ska jag packa ner lite kläder innan jag ska lägga mig.

Idag hade vi våran redovisning av gruppens rollspel. Mötte upp gruppen på förmiddagen för att gå igenom det. Väl där så ansåg alla att rollspelet inte direkt tog upp det som stod i uppgiften, så det vara bara att börja om från början. Tog en exempel ur boken och sen gjorde vi en improvisation under själva redovisningen. Gick faktiskt riktigt bra förutom lite snitter och skratt. Tappade mitt humör idag. Som dom flesta kanske vet så fungerar jag inte så bra i grupp. Eller jo det gör jag, om alla är seriösa och pluggar hårt/ gör sin del och tar ansvar. Men idag brast det. Grupparbetet var allt annat än seriöst under vissa stunder och när folk sitter och flamsar, skämtar och avbryter folk som försöker vara seriösa så blir jag irriterad. Det tog ju upp viktigt tid. 

Vid halv 7 drog jag ner till gymmet och tränade i nästan två timmar. Körde kondition och styrka. Kändes skönt, hade en hel del energi i kroppen. Blir ju inte så mycket träning då jag är hemma. Funderar dock på att ta med mig träningsskorna, kanske kan få tid för en joggingtur eller två. 

Håll nu tummarna för mig att min intervju går bra! Vill verkligen ha det här jobbet.


Johanna Angelica   

I know something you don´t know

Ligger i soffan och kollar på Of the Map som snart är slut. Blir en tidig kväll för min del. Ska försöka komma upp i tid imorgon. Ska träffa gruppen och gå igenom rollspelet innan det ska redovisas efter lunch.

Dagen har spänderats i Lugnvik hemma hos Madde tillsammans med hennes rara små barn. Möttes upp vid halv 2 utanför sjukhuset - en promenad på 45 minuter i tygskor mot Lugnvik. Kändes kan jag lova. Hämtade först upp Maddes son på dagis och sen satt vi ute i lekparken utanför deras hem i solskenet. Riktigt skönt och mysigt. Vid halv 5 tiden var det dags att bege sig hemåt - buss eller promenad va frågan. Det fick bli en promenad. 45 minuter senare var jag hemma igen. Tillsammans med två nya vattenblåsor på varsin häl. Känns som att det börjar bli en vana det där med vattenblåsor.  

Nu på kvällen har jag skrivit klart min tredje hemtenta. Känner mig inte nöjd med den men jag har ingen mer energi kvar att lägga på den. Det får gå som det går denna gång helt enkelt.

God Natt


Johanna Angelica


One more time

Sitter i soffan och gäspar stort. Blev lite trött efter dagens träning. Step mellan klockan 6-7 och sen trampade jag cykel en halvtimme. Ser snart dubbelt. Fast va gör det egentligen när jag har en (nästan) helt städad lägenhet. Det går sakta men säkert framåt för mig.

Idag träffade jag gruppen i skolan för att diskutera vårat rollspel inför torsdag. Tror att det kan bli rätt bra faktiskt. Vi är fem styckna - jag spelar läraren och de andra är elever - elever med olika roller. Kan blir rätt så kul om alla vågar spela ut sina roller.

På fredag åker jag hem till Hagfors- igen. Tack gode gud för att det är den sista eller näst sista gången som jag behöver göra denna resa. Känns inte kul att behöva ta 500 kr från sparkontot för att göra resan möjlig men får jag jobbet så är det helt klart värt det - jobbintervju. Denna gång för barn & ungdomsenheten. Gissar på att alla vid det här laget vet hur gärna jag vill jobba inom den enheten så håll tummarna. Inte nog med det - det är även marknad hemma också. Mysigt. Undrar om de har något för 1 krona.


Johanna Angelica


Now we are finally back

Snart dags för sängen men först tänkte jag bara uppdatera. Finns inte så mycket att säga direkt. Har haft en helt händelselös dag. Har sovit riktigt dåligt inatt, vet dock inte varför, så ikväll blir det sängen tidigt. Nu under dagen har jag skrivit klart de två första frågorna på hemtentan. Får fixa den sista nu under veckan. Sen har jag läst klart min grupps utvalda kapitel inför rollspelet som vi ska sätta igång med imorgon. Något som jag ser fram emot.

Men nu till det viktiga: Gårkvällens Eurovision. Vad fan hände egentligen. De länder som man trodde skulle ligga i topp (Irland, Ryssland och England), vad hände med dem liksom? Och hur kom Italien på en andra plats? Men något som förvånade mig var Sveriges placering. Jag var säker på att Eric i alla fall skulle palcera Sverige på topp 10- listan i slutet av programmet, men att han under programmets gång skulle ligga på en första plats trodde jag däremot inte. Blev riktigt glad då vi till slut hamnade på tredje plats.

Nu: tandborstning och sedan sängen. God Natt



Johanna Angelica

The show goes on

Jag borde verkligen plugga. Jag har i alla fall börjat med hemtentan. Två rader typ. Boken som jag använder ska vara inne på måndag morgon så jag har ju morgondagen på mig också. Satt just inne på facebook och kollade runt lite. Snälla människor. Jag ber er: Lär er sätta ihop orden. Visst för att SÄRSKRIVNING kan vara roligt men hur svårt kan det egentligen vara. Pinsamt ju. Har hakat upp mig lite. Sorry. 

Nu till lite roligare saker. Idag har jag varit på Zumba. Har inte varit iväg på det passet på flera veckor nu. Inte på hela maj månad faktiskt. Så jävla roligt att försöka dansa när man knappt kan röra på sig. Tror att det där Zumbapasset kan vara riktigt roligt, roligare, med en flaska vin i kroppen. Idag var det i alla fall en tjej som körde passet med oss. Kanske ska "till lägga" att hela programmet var nytt. Svetten rann efter första låten. Härligt. För att komma till saken så var i alla fall den här tjejen helt otroligt på att dansa, vilken energi, vilket leende. Hon gav inspiration till att ge allt. Men ärligt, för att skaka rumpa och försöka dansa sexig samba, så behöver jag en flaska vin.

Ikväll blir det Eurovision för hela slanten. Hoppas att inte Sverige får en allt för pinsam placering. Ha en trevlig kväll nu gott folk.



Johanna Angelica

He licked his lips, said to me. Girl, you look good enough to eat

God kväll.. god natt kanske man ska säga! Sitter i soffan och kollar på Lady Gaga live at Madison Square Garden på svt1. Rätt ok men jag är så trött att ögonen nästan korsar i skallen på mig. Dagen började med att jag va upp till skolan och lånade boken till den tredje hemtentan på kursen. Efter det fortsatte jag min städning av lägenheten. Får det nästan att låta som om det vore värsta projektet liksom. Men gissa vad. Jag tvättade av mina fönster igår. Fick bara lov att berätta det. Helt otroligt men nu kan jag verkligen se ut. Jag kan se vad det är för väder ute. Tidigare har man trott att det har regnat ute varje dag typ. Fast å andra sidan så regnade det faktiskt idag. Jaja, efter städningen har jag nu fått ihop sex påsar med kläder, skor, jackor och lite andra saker. Funderar på om jag ska gå ner till loppisen med dem eller bara slänga allt. Får fundera vidare. Nu har jag bara dammsugningen och golven (skura) kvar. Känns faktiskt väldigt skönt. Förhoppningsvis kommer jag inte ha så mycket att städa och fixa vid den eventuella flytten. Vid halv sex gick jag ner till gymmet och tränade, blev endast en timme då jag hade ont i magen. Vilket resulterade i soffläge när jag kom hem igen. Soffa plus film. Men nu ska jag gå och lägga mig. I need my beauty sleep you know.



Johanna Angelica  

The rest is still unwritten

Tjoho. Hoppas att ni alla har haft en bra dag. Att även ni har fått njutit av solen. Känner mig ganska så glad, kan bero på att jag har varit och tränat. Fick ihop hela 2 timmar. Va faktiskt inte så varmt där inne som jag först hade trott att det skulle vara. Hörde 40 min på crosstrainern, lite överkropp och sedan en mils cykeltur. Hade en hel del energi att göra mig av med.

Innan träningen va jag in på H&M och köpte T-shirtarna som jag hade lagt undan igår. Får beställa det andra som jag vill ha och sedan hoppas på att jag har pengar i juni.

Å gissa vad. Jag började min städning idag. Helt otroligt. Känner mig nästan lite peppad inför att fortsätta. Ovanligt. Nu är köket så gott som klart i alla fall. Bara resten av lägenheten kvar. Men nu ska jag ta och gå och lägga mig i sängen. Funderar på en film innan John Blunder kommer. 



Johanna Angelica 

When you smile the whole world stops and stares for a while

22 grader idag igen då. Visst för att det är skönt att sommaren är här, så här tidigt liksom, men det varmt. Å inte går det att gå ner till gymmet och träna heller. Min egen ursäkt kanske. Men idag ska jag släpa mig ner om jag så måste.

Tidigare idag var jag upp till skolan för att låna boken Att möta flyktingar. Min grupp ska läsa fyra kapitel i boken och sen göra ett rollspel utifrån våran egen tolkning av de kapitlena. Sedan ska vi redovisa rollspelet inför halva klassen den 19 maj. Kan bli roligt. Efter det var jag iväg och kollade resultatet från den förra hemtentan som jag lämnade in i fredags. Fan va bra jag är. Missade dock två poäng men det kan jag leva med. 

I måndags fick jag ett telefonsamtal hemifrån. Barn & familj ville att jag skulle komma hem för en intervju. Vill så gärna ha det här jobbet men inte fan vill jag behöva åka hem en gång till. Inte nog med det utan jag ska ju ändå hem 9 dagar senare. Skolan är slut. Plus att resan fram och tillbaka kostar mig 500 kr. Va ju inne på H&M igår och kollade sommarkläder. Måste verkligen införskaffa det. Alla sommarkläder som jag hade förra året är ju för stora för mig nu så det enda plagg som jag har i garderoben är en gammal jeanskjol. Hittade i alla fall två T-shirtar och två klänningar som jag har lagt undan tills idag. T- shirtarna finns dock inte på H&M:s hemsida så de måste jag nog köpa redan idag och klänningarna får jag beställa lite längre fram och hoppas att jag har pengar till den räkningen i slutet på juni månad. Ni ser vilka problem jag har va?!

Men nu ska jag dra igång städningen av lägenheten. Måste ju börja någon gång. Sen ska jag försöka hinna med och läsa två kap i boken också. Hoppas att ni får en toppendag i solen.



Johanna Angelica  

   

Some people just don´t get it

Har haft en riktigt mysig och trevlig dag med familjen Graff nere i badhusparken. Tror att det var typ 22 grader ute idag. Riktigt skönt. Dagen har i alla fall bjudit på kulglass, massa lek och bus samt sol och värme. Blev riktigt varm om hjärtat tidigare ikväll då Madde skickade ett sms och berättade om hur barnen hade berättat om mig (mammas kompis) för sin pappa då de kommit hem samt att jag kunde känna mig speciell då jag fick hålla i Mindha. Det var nämligen första gången som jag träffade hennes barn och de mig - verkligen superhärliga barn.  

Familjen Graff. Mindha, Matteus och Madeliene

Lekparken nere vid badhusparken

Glassbaren

Badhusparken

Badhusparken i all sin grönskan å glans

Sista flygturen innan hemfärden

Ligger just nu i soffan och kollar på Eurovision Song Contest 2011: semifinal 1. Vissa låtar är ju så hemska att man nästan blir rädd för deras lands musiksmak. Pratar då om Grekland och Portugal. Va fan tänkte folket på då de röstade fram de bidragen.



Johanna Angelica

Big City Life

Stockholm. Vart ska jag börja. Jag vill BO där! Kom fram till storstaden på fredag kväll där Bita och hennes pappa kom och hämtade upp mig vid centralen. Klockan var halv 12 på kvällen när vi kom hem till Bita - så med andra ord blev det sängen nästan direkt. På valborg spenderade vi dagen inne i stan - knallade runt, mötte upp My som kom från Uppsala och senare mötte vi även upp Bitas syster, Behnaz, och hennes pojkvän för mat. Fråga mig inte vart vi var och åt. På ett fik någonstanns. Kvällen spenderades hemma hos Behnaz med en jävla massa godis, tjejsnack och dans (wii). Hade en riktigt trevlig och mysig kväll. Känndes så otroligt härligt att äntligen få träffa och vara tillsammans med My och Bita igen. På söndag vaknade vi alla tre väldigt sent och vid två tiden åkte My hem igen. Hon skulle arbeta dagen därpå. Resten av dagen låg jag och Bita i soffan och åt pizza och godis.

På måndag åkte jag och Bita och hälsade på min moster som bor inne i stan. Den 10:e februari fick hon nämligen en lite dotter och jag en kusin. En liten Sarah. Gissa om hon var helt underbar, och inte ett enda ljud gav hon ifrån sig heller. Lite roligt, men Bita hade aldrig tidigare hållit i ett barn förut så självklart fick även hon sitta med Sarah (tog självklart kort på dem tillsammans). Ett vackert minne. Tiden bara rann iväg och jag och Bita fick lov att åka vidare. Hade ju min intervju i Södertälje kl 17. Och vi hade ju ingen aning om vart vi skulle, som tur visste Bit i alla fall hur vi skulle ta oss dit. Tillsammans med 10 andra personer som var mer kvalificerade än mig var jag på gruppintervju. Får väl se hur det går men jag har 9% chans på jobbet så det känns ju inte så troligt direkt. Efter allt åkande under måndagen så var vi tillbaka hemma hos Bita vid nio tiden på kvällen. Väl där väntade en underbar middag lagad av Bitas mamma. Så gott. Och helt underbara föräldrar har hon också.  

Och sen var det bara tisdag kvar vilket troligtvis var tur för då hade jag och Bita börjat gå varandra på nerverna. Många dagar tillsammans med varandras tjat och gnat. Vädret var heller inte på våran sida kan jag lova. Som de flesta vet så hade Stockholm både hagel och snö den dagen. Härligt med vårväder. Men vi trotsade vädret och gick på stan i två timmar. Vi va in på Topshop, Zara, Monki, Mango och Acne. Alla Bitas favoritaffärer. Själv kände jag mig bara firvirrad där inne. Sen var vi in på Urban Outfitters. Underbar affär. Allt blev genast bättre när jag kom in där, det kändes så fint och lyxigt. Hade jag haft mer pengar så hade jag helt klart handlat där inne. Innan jag skulle åka med tåget tillbaka till Östersund, slog vi oss ner på en fik och beställde varsin sallad. Sen var det bara att gå till tåget och säga hej då. Fast snart ses vi igen. Den 27:e kommer Bita och ska bo hos mig fram till våran examensdag.   

Behnaz (Bitas syster), My och Bita

Jag och Bita

My och jag

Här dansar/ spelar vi wii. Behnaz visa vad hon går för..

Behnaz, Bita och My

Lösgodis på nästan 1,2 kg och chips

Bild lånad ifrån Google "Urban Outfitters"

Jag tillsammans med min kusin Sarah (3 mån).

På valborg fick jag dessutom reda på världens nyhet. Vet inte om jag får berätta men jag antar att det inte är någon hemlighet. Men min lilla vän ska gifta sig då hon och hennes kille åker på bilsemester i USA i sommar. Kan knappt fatta det. Vilket jag faktiskt inte gjorde till en början. Tog ett tag för mig att lägga ihop 1+1, men det kan ha berott på att jag var helt inne i maten.  



Johanna Angelica

Now you can see it

Har blivit en del shopping sedan jag kom tillbaka från Stockholm. Kostigt kan man tycka. Borde kanske ha shoppat där men av någon anledning hittade jag inget. Allt var nog bara för rörigt, ovant, för mycket färg och allt tycktes vara inspirerat av kostymkläder.
 

Svart kort cardigan. H&M, 149 kr

Blus. Vero Moda, 159 kr

Beige linneblus. Cubus, 149 kr

Svarta tygskor. Din Sko, 199 kr

Halsband. H&M, 49,50 kr st

Idag är det precis lika varmt. Igår steg temperaturen upp till 24 grader och just nu visar den 21 grader. Antar att sommaren är här nu. Riktigt härligt måste jag säga. Har dock lite svårt med klädvalen på morgonen när det är så här varmt ute. Idag vet jag inte riktigt vad som kommer att ske. Tror att jag ska träffa Madeliene lite senare när hon vaknar. Blir nog en tripp ner till sjön och kanske lite icecream.
 


Johanna Angelica

What a beautiful day

Var faktiskt ute på en joggingrunda igår. Ja ni läste helt rätt. Verkade först som om det var skitväder ute efter att jag hade kollat ut genom fönstret på morgonen. Kunde inte för hela min värld förstå varför folk låg ute och solade. Innan jag skulle gå ner till gymmet kollade jag temperaturen ute. 21,6 grader visade det. Och där fick jag min förklaring till varför folk låg ute och solade. Bestämde mig för att skippa gymmet och istället ta en joggingtur. Tyckte att det var dags att se om asfaltunderlaget skulle bli mina bens död eller om det skulle gå bra. Å idag känns det helt ok. Dock blev inte min joggingtur så lyckad. Efter ca 2- 2,5 km fick jag århundradets jävla håll i sidan (rundan är ca 4,5-5 km lång). Vanligtvis brukar det försvinna bara jag saktar ner och tar djupa andetag. Men nej, inte denna gång. Mitt håll var helt klart där för att stanna. Hela vägen hem kan jag tillägga. Blev så jädrans besviken och arg. Ville så gärna se hur lång jag orkade jogga innan både jag och mina lungor skulle kollapsa.   

Svettig efter en joggingtur/ powerwalk- promenaden i 21 graders värme


Kan tillägga att det är precis lika varmt idag också, 22´2 grader, och ikväll är det Combat som jag hemskt gärna vill gå på. Men i den här värmen?! Gissar på att det är närmare 40 grader inne på gymmet. Hade jag inte vattenblåsor på hälsarna så skulle jag faktiskt ge mig ut på ett nytt försök med mina joggingskor.



Johanna Angelica

In most biblical sense, I am beyond repentance.




Bjuder på denna underbara låt/video såhär innan läggdags :)

This is my life. I´m not afraid.

Vaknade väldigt sent idag. Men andra ord så har min dag varit ganska så kort. Kände att det blev tajt om tid att hinna med ett träningspass så jag skippade det idag och gick ner på stan och shoppade istället. Precis lika givande. Kanske ska tillägga att gymmet stänger kl 4 på lördagar. Köpte mig två sommar- blusar men den ena ska jag gå och lämna tillbaka imorgon och sen köpte jag även ett par svarta tygskor. Ett måste. Känner mig väldigt nöjd, nu är bara frågan hur jag ska lyckas leva på 700 kr i 2½ vecka.

Till mat idag fick det bli diverse salladstillbehör, kräfstjärtar, feta och ananas. Och självklart keso. Efter det slängde jag i mig lite godis och naturgodis. Man måste ju väga upp det nyttiga. Ska kolla på filmen Bedtimes stories nu innan jag ska sova. Imorgon blir det träning och städning av lägenheten. Måste verkligen. Städa alltså.     



Mmm :)



Johanna Angelica

Freedom comes when you learn to let go

Kvällsbloggning. Ska snart lägga mig i sängen och titta på en film innan jag ska sova. Hade tänkt se filmen Hämnden, den med Mikael Persbrandt. 

Dagen har varit relativt lugn och slapp. Men vilken dag är inte det egentligen. Va upp till skolan idag och lämnade in den andra hemtentan. Hoppas att det går bra. Va dock inte helt nöjd över ett av mina svar. När jag kom hem tillbaka igen så fixade jag frukost och kollade på det senaste avsnittet av Vampire diaries. Helt fast i den serien. Sentog jag en vända på stan. Provade ett par byxor inne på lindex som jag vill ha men jag är mitt emellan två storlekar så de får nog lov att vänta. Inne på H&M köpte jag en svart kort cardigan och två halsband. Billig och bra. Behöver mer basplagg i garderoben. Ska försöka hitta ett par svarta tygskor också. Lär ju inte vara alltför svårt. Dagen avslutades med en timme på gymmets cykel. Gissa om jag kommer att kunna gå imorgon. Eller inte. 

Tittar just nu på Twilight. Filmen går på svt1. Vet inte hur många gånger jag har sett den här filmen. Men bra är den. Måste verkligen ta tag i lägenheten också. Städa den alltså. Blev påminnd igår om att mina mamma brukade säga att mitt rum såg ut som Beirut. Men inte nu: Just nu ser nog Beirut ganska så välstädat ut i jämförelse med min lägenhet. 



Johanna Angelica 

I have reason to believe..

Skrev egentligen klart den andra hemtentan igår men idag på föreläsningen pratade vi lite om "att samtala" så då tänkte jag att det var bäst att gå igenom hemtentan en gång till - vilket var bra att jag gjorde. Tog en liten fikapaus mitt i pluggandet igår som ni kanske ser på bilden. Provade en av marabous nya chokladbitar - den med nötter och maräng. Smakade ärligt talat inget speciellt.

Pluggar krispsykologi och psykologisk första hjälp

Fick förrsten mitt resultat idag från den första hemtentan som jag lämnade in i fredags. Gick riktigt bra men jag skulle nog ha velat ha ett poäng till. Skulle hemskt gärna vilja ha ett B i betyg på denna kurs. Tackar dock inte nej till ett A heller!

Men nu ska jag ta tag i mitt liv igen och bege mig ner till gymmet. Har inte varit där på en vecka nu. Igår hade jag en "proppa- i - mig - allt- dag" i soffan. Så det som är på bilden är med andra ord inte allt jag åt. Inte bra - men gott var det. Uppdatering från Stockholm kommer snart.



Johanna Angelica

RSS 2.0