Detta har hänt denna vecka..

Ja här uppe i Östersund har det hänt en hel del nu under den senaste veckan, då som jag inte har skrivit..! I måndags så fick vi reda på vårt tenta resultat som egentligen skulle ha varit klart för en vecka sen.. men men. Som jag skrev så var jag mer eller mindre 100 % säker på att jag skulle få kompletteringar på den, så i måndags tog jag det riktigt lugnt när ja skulle gå in och kolla. Men det stod inte riktigt det som jag hade förväntat mig, utan det stod ett B där! Kunde inte riktigt fatta vad som stod där så jag skyndade mig för att ringa Camilla och fråga vad hon hade fått och om det kunde stå fel?! Men tydligen så gjorde det inte det.. det roliga var att när Camilla berättade att man kunde gå in och kolla betyget på ett annat ställe så stod det precis hur mycket poäng jag hade fått: 3 poäng ifrån A. Så nu på min nästa tenta, psykologi, så vill jag verkligen ha ett A, skulle kännas så bra :) Men man får väl säga grattis till alla, lite i efterhand!
Jaja, det var det! Under tisdag natt så snöade det, inte mycket, precis så att man kunde se det.. Men igår så snöade det vill ja lova. Då kunde man verkligen se det.. det ligger kvar även idag! Det är faktiskt lite mysigt när den första snön kommer men sen så tycker ja inte det längre. Då vill jag bara att det ska snöa på julafton och på nyår, sen räcker det för min del!
Nu är det också klart att det blir fest i helgen, halloween- fest :) Vi har bestämt att det passar bäst att gå ut på lördag för alla, så först ska vi vara hemma hos Bita och sen går vi nog till O´Learys. Så nu måste jag bara hitta någonting att ha på mig, måste köpa en klänning, leggins och ett par stövlar. Det är väl tur att jag inte går ut så ofta antar jag då jag alltid måste köpa nya kläder :)
Hoppas att vi ses på lördag!
                   
                                   


Hear you me

Som jag skrev sist så skulle vi gå på bio men det blev inget så istället ska jag gå på den med Nathalie och Linda på torsdag efter att vi har gjort duggan.. Å, jag hoppas verkligen att den ska gå bra. Det måste den, annars blir det för många dåliga nyheter denna vecka. Ska väl egentligen inte säga så men jag vet inte hur den förra tentan gick, gjorde inte det bästa ifrån mig så det känns som om jag kommer att få komplettering på den :(
Sitter för tillfället och lyssnar på Jimmy Eat World- Hear you me.. låten var med i en film som jag tittade på igår! Om ni laddar hem den så ska den spelas på högsta volym :) Den är så mysig, hjärnan bara vandrar iväg och börjar få för sig en massa olika saker liksom..
Idag är vi i alla fall lediga så det passar perfekt med att sitta inne (igen) och plugga (igen).. tycker inte att man gör något annat men det är väl så livet ska vara när man studerar, inte sant!? Men samma helg som det är halloween så blir det fest, tror jag! Vi har i alla fall pratat om det för sen så åker en del av oss hem och så är det ju psykologi- tenta en vecka senare!
Men nu väntar boken om kris och utveckling på mig, måste bara släppa alla dessa tankar så jag kan plugga.. :)


Rallybrudar & Hösten

             


                      
      

En kvällspromenad

Har just kommit nu, nästan i alla fall! Har varit ute och gått med Camilla och Linn.. i Camillas tempo. Och för er som inte vet vem hon är så har hon iaf hemskt långa ben vilket gjorde att jag mer eller mindre var helt slut efter 5 minuter. Men som tur så fick jag också upp tempot efter ett tag och de andra slapp höra mig klaga :) Det är synd att man inte går ut och går oftare för det är verkligen så sönt.. man behöver inte tänka eller göra någonting alls. Förutom att kolla sig för så att man inte blir överkörd av en cyklist..!
Imorgon eller på onsdag ska hela "gänget" och kolla på bio.. Rallybrudar, en film som är inspelad hemma i värmland, bland annat i Hagfors där jag bor, eller kommer ifrån :) Så den måste ni verkligen gå och se!
 Jaja.. det hela börjar närma sig sitt slut nu. Ska bara sammanfatta lite från den kognitiva boken (plugga) och sen ska jag sätta mig och kolla på CSI! Ska bli skönt med lite tv- tittande..

Söndag

Hmm, idag är det söndag, vilket innebär pluggdag. Detta för att jag, som vanligt sparar allt till sist. Så som jag brukar göra med andra ord. Men jag har bara 35 sidor kvar att läsa och sen ska jag sammanfatta alla 7 kapitel. För imorgon börjar vi läsa om den psykodynamiska delen i psykologin och då vill jag vara klar! 
I fredags var det idol på tv:en så då satt jag och Josefin hemma hos mig och smaskade i godispåsen.. (mest frukt för min del eftersom jag inte mådde så bra)! Jag kan ju lägga till "som vanligt då" igen! Igår hände det inte så mycket, jag och Linn tog oss ner till stan en snabbis.. jämt bara för att få komma ut och få oss lite luft.. Sen när jag kom hem insåg jag att det var dags att plugga.. även om jag verkligen inte ville. Så nu ska jag åter sätta mig med den kognitiva boken. Måste ju läsa klart den någon gång.. :) 


Ja då var man sjuk igen då..

Jag fattar det inte.. jag var ju sjuk den första veckan som jag kom upp hit tillbaka till Östersund. Jag som aldrig är sjuk! Men nu r jag det i alla fall och jag kommer att missa det där "samtalet" i skolan idag om kognitiv terapi. Inte så mycket att göra åt, har  jämt kommit upp ur sängen och jag har ingen lust att sitta i en sal med en massa människor. Men jag ska förhoppningsvis ut en sväng sen med Linn, vi ska ta en promenad bort till Willy´s och ÖB, det ska bli kul men jag känner att jag vill vila upp mig först (bara ligga och ta det lugnt liksom).
Sen måste jag nog ner till apoteket och köpa mig treo och nässpray! Toppen, då blir man lite fattigare igen då. Fast snart kan jag tyvärr inte bli så mycket fattigare för snart är lånet slut :( Livet som shoppingberoende, eller så har jag helt enkelt ingen koll på mina pengar! Jag kanske går i sömnen och skänker bort dem.. hmm.

Jaja, ha en bra dag (ni som inte är sjuka)!


Tenta kl 2

Ja då sitter man här igen då, har en tenta om 3½ timme. Alltid lika roligt men denna gång är det en essä- uppgift. Fick välja mellan 4 skrivämnen och de lades ut igår så vi fick välja ett. Så jag ska skriva om feminismen, genushierarkin och homosexuella, man ska göra kopplingar mellan dem och analysera. Sånt tycker jag är så svårt att se. Men men, jag har iaf skrivit klart det och nu ska jag bara se till att komma ihåg texten tills jag ska skriva det vid 2- tiden. Men vet ni vad?! Sen är det helgen och jag är ledig i tre dagar. Nästa kurs är psykologi och jag har så stora förväntningar på den. Hoppas verkligen att läraren är bra.. Måste se till att fixa/ köpa böckerna också!
Men nu ska jag allt se till att sätta igång med memoreringen av texten :)

RSS 2.0