091019

Vilken dag, sitter och kollar på dagens Gossip Girl- repris på 5:an. Som jag skrev igår så skulle ju gruppen ses idag, vilket vi gjorde. Satt och pluggade i ca 4 timmar, under lunchen fick vi sällskap av Camilla och hennes grupp, trevligt. Kul att ses lite andra människor. Under lunchen pratade vi lite om aftonbladets löpsedel från i söndags. En liten tjej hade fötts i Östersund i v 24 och vägade 307 gram, flickan fick namnet Clara på grund av att föräldrarna visste att hon skulle klara sig, att hon skulle överleva. Denna födsel ägde rum den 17 december och idag är Clara 10 månader. Jag tyckte att det hela var helt otroligt, hon vägde liksom nästan lika mycket som en stor chockladkaka. En barn som föds i veckan 23-24 som Clara gjorde väger vanligtvis mellan 400- 500 gram! 
Hela hon fick plats i sin pappas handflata. Clara fick leva i en kuvös (den ska efterlikna en livmoder) i 3 månader för att kroppen och hennes organ skulle få fortsätta att växa!
Men det värsta utav allt är att man får göra en abort senast i vecka 22 i Sverige, kan ni ens fatta det, för det kan verkligen inte jag göra. I detta skede så dödar/mördar man verkligen ett barn. För det är ju bevisat att ett barn kan överleva i de veckorna, så hur kan man tillåta en abort så sent i en graviditet? Utveckligen går bara framåt hela tiden, under 70-talet så överlevde inga barn under 1000 gram! Så tänk er vad man kan göra om 30 år liksom!? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0